"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 138-ма тема

• 29 768
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,включвам се ,за да изразя благодарността си,за всичко,което правите  bouquet  bouquet  bouquet.Поздравления за прекрасната тема,за страхотния дух,който поддържате в нея и още веднъж благодарности за преводите и за трудът,който полагате,бъдете здрави и щастливи! Hug

# 61
Осем часа само ме нямаше, влизам и...
То снимки, то красота...
Нова тема... Ани   bouquet  bouquet  bouquet
Стихове... Реших, че феновете на Чачо /включително и аз, но за Ивето не знам  Laughing/ ще се радват, ако има начин да ги съберете в стихосбирка.
И накрая, но не на последно място - серийка...Чисто новичка с преводче.
Ама как да не Ви обича човек, ама много, много да Ви обича  newsm47 newsm47 и да Ви благодари newsm20 newsm20 newsm20. Всичко това от мен, от сърце.
П.П. Бях планувала да правя нещо като да работя тази вечер, ама отиде - директно скачам във филма. И после пак ще Ви преглеждам. До после!
Ама обичам Ви, да знаете  Hug  bouquet Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Борянка  Hug Hug Hug иска ровене за да се съберат всикчи стихове, че никой не си ги пази  ooooh! ooooh! ooooh!
Някой, ако се заеме с това ще е хубаво. В старите постове на Ивето, Ренка, Мимка ... май имаше и други, ама иска ровене  Joy Joy Joy

Здравейте,включвам се ,за да изразя благодарността си,за всичко,което правите  bouquet  bouquet  bouquet.Поздравления за прекрасната тема,за страхотния дух,който поддържате в нея и още веднъж благодарности за преводите и за трудът,който полагате,бъдете здрави и щастливи! Hug

Hug Hug Hug Здравей и ти.  Hug Hug Hug Ами включвай се де.  Hug Hug Hug

# 62
Добре дошла  Hug
Включвай се не само с благодарности  Heart Eyes,влизай смело в ятото  Grinning Grinning Grinning

# 63
То снимки, то красота...
Нова тема... Ани   bouquet  bouquet  bouquet
Стихове... Реших, че феновете на Чачо /включително и аз, но за Ивето не знам  Laughing/ ще се радват, ако има начин да ги съберете в стихосбирка.
Ама как да не Ви обича човек, ама много, много да Ви обича  newsm47 newsm47 и да Ви благодари newsm20 newsm20 newsm20. Всичко това от мен, от сърце.
П.П. Бях планувала да правя нещо като да работя тази вечер, ама отиде - директно скачам във филма. И после пак ще Ви преглеждам. До после!
Ама обичам Ви, да знаете  Hug  bouquet Hug Hug Hug
Hug Hug Hug Hug
Че тя работата да не е заек да избяга  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 64
# 65

Привет ! welcome welcome

# 66
Още едно пиле в ятото  Hug Hug Hug Добре си дошла  wavey wavey

# 67
То снимки, то красота...
Нова тема... Ани   bouquet  bouquet  bouquet
Стихове... Реших, че феновете на Чачо /включително и аз, но за Ивето не знам  Laughing/ ще се радват, ако има начин да ги съберете в стихосбирка.
Ама как да не Ви обича човек, ама много, много да Ви обича  newsm47 newsm47 и да Ви благодари newsm20 newsm20 newsm20. Всичко това от мен, от сърце.
Ама обичам Ви, да знаете  Hug  bouquet Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Борянка  Hug Hug Hug иска ровене за да се съберат всикчи стихове, че никой не си ги пази  ooooh! ooooh! ooooh!
Някой, ако се заеме с това ще е хубаво. В старите постове на Ивето, Ренка, Мимка ... май имаше и други, ама иска ровене  Joy Joy Joy

Ще ги изровим през лятото, преди трети сезон  newsm47 newsm47 Mr. Green

# 68
  • Plovdiv, Bulgaria
Добре дошла  Hug
Включвай се не само с благодарности  Heart Eyes,влизай смело в ятото  Grinning Grinning Grinning
С удоволствие  Hug ,открих скоро сериала,но не ми отне много време да изгледам сериите до тук  Simple Smile,сега ще чакам търпеливо петъците с Вас  Hug

# 69
Пак си уцелила най-доброто  ooooh! ooooh! ooooh!

# 70

част от новогодишният дизайн на Серезови Heart Eyes оцелял геройски след ча-ча и чу-чу на Мерт  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 19:23 от Niky Kotceva

# 71

част от новогодишният дизайн на Серезови Heart Eyes оцелял геройски след ча-ча и чу-чу на Мерт  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Здравейте,включвам се ,за да изразя благодарността си,за всичко,което правите  bouquet  bouquet  bouquet.Поздравления за прекрасната тема,за страхотния дух,който поддържате в нея и още веднъж благодарности за преводите и за трудът,който полагате,бъдете здрави и щастливи! Hug
Добре дошла  Hug
С удоволствие  Hug ,открих скоро сериала,но не ми отне много време да изгледам сериите до тук  Simple Smile,сега ще чакам търпеливо петъците с Вас  Hug

Супер!  Hug Hug Hug Hug

# 72
# 73
Мира:Нима има по-хубаво огледало от твоите очи?

# 74

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт