"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 138-ма тема

• 30 049
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • близо до брега на морето
Пилета,аз зачезвам за няколко дни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes отивам по на топло  Laughing Laughing Laughing
Няма да съм с вас в петък,но ще ви следя по тела  Peace Peace Peace

Ники Hug Hug Hugсъбери топло и заради нас-хич не обичам студ Laughing,пък ятото е бурда Laughing
newsm45 Кога ще ви четааааааааааааааа?
Много ми липсвате! Hug
Ама в петък вечер, след серията всичко ще изчета, много съм любопитна, не мога да пропусна нищо! rotfImbo
Прегръщам ви силно! Аз се качвам при Чачо на яхатата! Heart Eyes

Бела,чок зор ще ти е-бая е студено-трябва да стоиш вътре Joy Joy Joy
А сега да разперя криле и да поздравя ятото Wink

# 391
# 392
Бела  Hug Hug точно се чудех къде изчезна  Joy Joy Joy Joy
Диди Hug Hug Hug

Бойче, ами не става за рязане яяяяяяяя  Joy Joy Joy този У лЕво така се е натиснал У аби, че  Joy Joy Joy

# 393
Пилета,аз зачезвам за няколко дни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes отивам по на топло  Laughing Laughing Laughing
Няма да съм с вас в петък,но ще ви следя по тела  Peace Peace Peace

Ники Hug Hug Hugсъбери топло и заради нас-хич не обичам студ Laughing,пък ятото е бурда Laughing
newsm45 Кога ще ви четааааааааааааааа?
Много ми липсвате! Hug
Ама в петък вечер, след серията всичко ще изчета, много съм любопитна, не мога да пропусна нищо! rotfImbo
Прегръщам ви силно! Аз се качвам при Чачо на яхатата! Heart Eyes

Бела,чок зор ще ти е-бая е студено-трябва да стоиш вътре Joy Joy Joy
А сега да разперя криле и да поздравя ятото Wink

то и криле трудно се разпреват в този студ бе  ooooh! ooooh! ooooh! оле как го мразяяяяяяяяя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Даниии, пак ли имаш мноУ работа яяяяяяяяяяяяя  ooooh! ooooh! ooooh!

# 394
Днес, понеже си стоя в къщи, изгледах 52 еп. Знам, че повечето от вас не го харесаха  Mr. Green Mr. Green но аз пък този път искрено се забавлявах.  Peace Може би защото знаех по-нататъшното развитие на събитията - това че шегата си остана само шега и когато се появи истинската Сибел, Мира позволи на Яман спокойно да разчисти сметките си с миналото и заедно да затворят тази страница и това, че се отказа да го подлага на изпитания и реши просто да се довери отново на любовта му.  Peace Та много ми харесаха в тази серия и Серенай и Чачко. Тя - ту закачлива, ту ревнива, ту нервна, ту лукава, а той - хем стреснат и притеснен, хем пък опитващ се всякак да й угоди. А накрая в бара пък Яманко хем беше бесен, хем изпита облекчение. Абе много добре се справиха и двамата. А Сълзицата си заслужи малко да се притесни и изпоти. Все пак трябваше да има някакво възмездие за летните му приключения  Mr. Green Mr. Green
Друго, което ми направи впечатление - това, според мен, е една от най-добре подредените и балансирани серии. Има от всичко в добре премерени дози.  Peace Сега чакам с нетърпение 53 еп.  Party Party Party

# 395
  • близо до брега на морето
Скрит текст:

# 396
# 397
# 398

Докато някои работят, други спят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 399
# 400
Taзи, която си е скрила лицето със сърце е споделила снимката  Joy Joy

# 401
# 402
  • Яко в Матрицата...

Красота!!! Party Party Party Аз пък обичам и зимата Peace

# 403

Скрит текст:

И при нас   cold cold cold

Днес, понеже си стоя в къщи, изгледах 52 еп. Знам, че повечето от вас не го харесаха  Mr. Green Mr. Green но аз пък този път искрено се забавлявах.  Peace Може би защото знаех по-нататъшното развитие на събитията - това че шегата си остана само шега и когато се появи истинската Сибел, Мира позволи на Яман спокойно да разчисти сметките си с миналото и заедно да затворят тази страница и това, че се отказа да го подлага на изпитания и реши просто да се довери отново на любовта му.  Peace Та много ми харесаха в тази серия и Серенай и Чачко. Тя - ту закачлива, ту ревнива, ту нервна, ту лукава, а той - хем стреснат и притеснен, хем пък опитващ се всякак да й угоди. А накрая в бара пък Яманко хем беше бесен, хем изпита облекчение. Абе много добре се справиха и двамата. А Сълзицата си заслужи малко да се притесни и изпоти. Все пак трябваше да има някакво възмездие за летните му приключения  Mr. Green Mr. Green
Друго, което ми направи впечатление - това, според мен, е една от най-добре подредените и балансирани серии. Има от всичко в добре премерени дози.  Peace Сега чакам с нетърпение 53 еп.  Party Party Party

Peace    Hug Hug Hug

# 404

Общи условия

Активация на акаунт