"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 138-ма тема

• 29 788
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Крачо пък намери кога да звънне  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 15:24 от Venetat

# 601
# 602
# 603
 Party Party Party Party Party Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И в Барса е имало такъв смях Mr. Green Mr. Green

# 604
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:
В Т ме е последвал фотографа Травис Лонгмор  Rolling Eyes,от къде ме е намерил  Thinking баси изненадата

# 605
Абе Иве къв смях ми правиш само  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ти беше там та видя  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 606
  • близо до брега на морето
и ТАКА..........
Изгледах си 53 епизод-и отново да благодаря на целия екип за превода Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми хареса-смях се със сълзи-с кокошите Joy Joy Joy с мъжката част Joy Joy Joy
И за моя изненада въпреки ,че знам какъв ще е финала се усетих-сълзи се стичат по бузите ми newsm45
Добре е,че съм сама Joy Joy Joy Joy
Ох,пуши ми се Laughing-развълнувах се от финалито Wink

# 607
Абе Иве къв смях ми правиш само  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ти беше там та видя  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Кво искаш пък ти, я си гледай фотографа  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green

# 608
и ТАКА..........
Изгледах си 53 епизод-и отново да благодаря на целия екип за превода Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми хареса-смях се със сълзи-с кокошите Joy Joy Joy с мъжката част Joy Joy Joy
И за моя изненада въпреки ,че знам какъв ще е финала се усетих-сълзи се стичат по бузите ми newsm45

Чакай да видиш 54-а  Mr. Green Mr. Green Аз дето не рева за щяло и не щяло, 3 или 4 пъти го въртях заради субса и два пъти по толкова рИвах... на почти всички сцени  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 609
и ТАКА..........

Чакай да видиш 54-а  Mr. Green Mr. Green Аз дето не рева за щяло и не щяло, 3 или 4 пъти го въртях заради субса и два пъти по толкова рИвах... на почти всички сцени  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Саол Laughingвикаш да се подготвя за още Mr. Green Joy Joy Joy.Ми кво да прая ,кат съм с меко сърце Joy Joy Joy Joy

# 610
  • Яко в Матрицата...
Който е изгледал 53 серия, да сготви прословутата манджа (и да документира резултата, разбира се Mr. Green), че на мен се падна да превеждам рецептата и 2 дни я сънувах после Crazy

Относно хаштагът - може и да е най-трудният ми момент, а може и да е спомен... Ани, Hug Hug Hug ти какво мислиш? Thinking

# 611
Който е изгледал 53 серия, да сготви прословутата манджа (и да документира резултата, разбира се Mr. Green), че на мен се падна да превеждам рецептата и 2 дни я сънувах после Crazy

Относно хаштагът - може и да е най-трудният ми момент, а може и да е спомен... Ани, Hug Hug Hug ти какво мислиш? Thinking
Joy Joy Joy Joy JoyА на мен ми се доядоха принцеси,даже си направих-стопирах епизодо-апнах и продължих Joy Joy Joy Joy

# 612
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy JoyА на мен ми се доядоха принцеси,даже си направих-стопирах епизодо-апнах и продължих Joy Joy Joy Joy

Ау, много обичам принцеси... става eat eat eat

# 613
Скрит текст:
Буйрун,пък дай боже да се видим-ще те почерпя с кефф Hug Hug Hug

# 614
Party Party Party Party Party Crazy Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И в Барса е имало такъв смях Mr. Green Mr. Green
Ако и там се е пробвал с английския  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сладурко  Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт