"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 138-ма тема

• 29 745
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Буйрун,пък дай боже да се видим-ще те почерпя с кефф Hug Hug Hug

Мими, Hug Hug Hug  Heart Eyes веднага идвам, казаха че през уикенда времето ще се оправи Joy Joy Joy Joy Joy

# 617

Върнах се  Wink Wink

Party Party Party

Тоз в дЕсно ми заплича на Рачков  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha Ивеее, още преди да прочета коментара ти и аз това си помислих, прилича наистина  Peace

Ето ви хаштага  за довечера

Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

"Най-трудния момент" ли?  newsm78

newsm78 newsm78 newsm78   НИ знам, ама май не е много хубаво  ,щото в Т  някой е  сложил тъжни емоти  Sad Sad     трудни моменти ли са спомени ли са   Rolling Eyes  

Ето го този ,дето прилича на Рачков ,в анфас  

Това бил карикатуристът Ердил Яшаролу  Peace   с нашите двама карикатуристи   Grinning
Ехе тия са съмнителни за френските власти вече. Уцелиха карикатурист точно тоя петък тази седмица да сложат.

Ами явно са замислили нещо като онова детенце с хляба след смъртта на момчето миналата година.  Peace

# 618
В момента вия из къщи на тази Laughing

Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Добро утроооооооооооооо  Hug Hug Hug Hug

Този който е сложил тази снимка е писал: Вие кои сте? Моят съквартирант е прегърнал Серенай Саръкая и е усетил парфюма и.   Joy Joy

То пък голяма работа направил  ooooh! ooooh!  hahaha hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboВикаш.............щом не е усетил парфюма на Чачи.............кво мои се фали................... Wink Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бойче, ами той е мъж този бе, по-добре да не усеща мноУ парфюма на наЩУ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 619
а така като гледам хаш тага толкоз дълъг ме притеснява.

Защото са слети всичките думи та затова може да е и: В най-трудното за мен
Едно от двете е ама кое не нам. По опитните да кажат.  Hug

И кое му е дългото яяя?  Joy Joy Joy Според мен е "В най-трудния ми момент"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дано се отнася за някой друг, не за наЩИ  Joy Joy Joy

# 620
Скрит текст:
Буйрун,пък дай боже да се видим-ще те почерпя с кефф Hug Hug Hug

Мими, Hug Hug Hug  Heart Eyes веднага идвам, казаха че през уикенда времето ще се оправи Joy Joy Joy Joy Joy

и аз искам принцеси яяяяяяяяя  eat eat eat обичам всякакви, така че нЕма проблеми  Joy Joy Joy Joy

# 621

И кое му е дългото яяя?  Joy Joy Joy Според мен е "В най-трудния ми момент"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дано се отнася за някой друг, не за наЩИ  Joy Joy Joy

За Мира се отнася - кога види фенската любов  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

# 622

Дано се отнася за Крачола................ Praynig Praynig Praynig Praynig hahaha hahaha hahaha hahaha

# 623
Аз пък немога да изгледам 53 еп. до края... Embarassed Embarassed Embarassed И снощи го спрях преди изсрела и ся пак............ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 624

За Мира се отнася - кога види фенската любов  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 625

В туитъра мислят, че ще е за Суде  Whistling Whistling Whistling

# 626
Ехе тия са съмнителни за френските власти вече. Уцелиха карикатурист точно тоя петък тази седмица да сложат.

Ами явно са замислили нещо като онова детенце с хляба след смъртта на момчето миналата година.  Peace
Много са бързи. Кога успяха? То света още не може да  го асимилира случилото се

# 627

Дано се отнася за Крачола................ Praynig Praynig Praynig Praynig hahaha hahaha hahaha hahaha

А дано!  Party Party Party Надир да го гръмне например  Party Party Party Party Party пфууу голяяяяяяяяям кеф  Party Party Party не може той да излезне без никакви проблеми от партньорството си с Надир.  hahaha hahaha hahaha Нали разправя, че Селим напразно го овбвинявал  hahaha hahaha hahaha Л...о!  Sick Sick Sick Sick Sick

# 628

В туитъра мислят, че ще е за Суде  Whistling Whistling Whistling
Peace Нали в озета нещо се казваше,че само Яман ,ще е до нея....... Mr. Green

# 629
Който е изгледал 53 серия, да сготви прословутата манджа (и да документира резултата, разбира се Mr. Green), че на мен се падна да превеждам рецептата и 2 дни я сънувах после Crazy

Относно хаштагът - може и да е най-трудният ми момент, а може и да е спомен... Ани, Hug Hug Hug ти какво мислиш? Thinking
Тъкмо сега го гледах този момент. Ама той Яманко толково сладко обяснява и с такова удоволствие и наслада готви  Crazy Crazy Crazy Crazy че както вика Мира много му отива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт