Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Много благодаря, NBM! Страотна си! Хубава вечер!

# 151
Здравейте!
Бих искала да попитам дали някой е правил скоро поръчка от Некст с българска карта?
Благодаря.

# 152
  • Варна
Някой може ли да ме ориентира от Некст ако поръчам днес- чрез Габко да речем, за колко време ще ми пристигне поръчката /за Варна/?

# 153
Здравейте, търся едно лекарство, което не се предлага в България. Някой знае ли сайт на аптека в Англия, която прави доставки?

# 154
  • София
Здравейте ,харесала съм няколко неща от Мадъркер ,но в момента картата ми е празна ,мога ли да пусна поръчка и да я заредя малко по късно днес ?

# 155
Момичета, как паразувате от магазини, които нямат доставка до БГ. Пак за моята приятелка, която иска да си купува пюренца оттук. Няма как да й ги доставят до Бг от Waitrose ili Sainsburys. Как става през това Габко или бихте ли ми казали друг начин? Благодаря Simple Smile

# 156
  • софия
Момичета, как паразувате от магазини, които нямат доставка до БГ. Пак за моята приятелка, която иска да си купува пюренца оттук. Няма как да й ги доставят до Бг от Waitrose ili Sainsburys. Как става през това Габко или бихте ли ми казали друг начин? Благодаря Simple Smile
С фирма-посредник.

# 157

Бихте ли препоръчали фирма - посредник, от която сте доволни тогава?

# 158
  • Sofia
Има тема за превозвачите от Англия. Гледаш - колко са ти удобни като офиси, цена на кг, редовност на транспорта, както и дали преопаковат стоките от хранителни магазини (някои от тях имат такси за преопаковане в кашони, което може да обезмисли купуването от Англия).

# 159

[/quоте]

Благодаря ти, NBM! Започвам да си мисля. че аз не задавам въпроса си правилно. Интересува ме, има ли от вас майки, които поръчват храна/пюрета от тук - УК, и ако да - как? Ако ще пращам по превозвач се обезмисля, защото не ми пречи да го поръчат у дома и аз да го закарам до някой Бг склад - опаковано и както трябва. Но това ми е втори вариант. Интересува ме;
1/ дали знаете сайт на хранителен магазин или такъв с бебешки храни,който да прави доставка до Бг и  2/ дали с превозвач става така - поръчвате си от Ук някъде на адрес в Ук, фирмата-превозвач си събира нещата, взема си таксите и си ги закарва по адреси в Бг. Има ли такова нещо или няма? Преди сякаш съм срещала подобни практики и затова реших да ви питам - поръчващите от тук. Може въпросите ми да звучат лаишки, но идея си нямам как става поръчването от Бг. Благодаря

# 160
  • Sofia
Аз лично не намерих хранителен магазин с доставка до БГ, но това беше преди няколко години, сега не знам. От Сейнсбъри дори ме отрязаха от пазаруване, щом разбраха, че пращам храните, закупени от тях на адрес на фирма, макар и адреса да е в УК. Писах ядосани писма, но ми отговориха, че не можели да продават храна, пренасочвана към други държави. Наложи се да пазарувам от Waitrose по същата схема, след като Сейнсбъри ми затвориха акаунта.

Ползвах следната схема - поръчвам оналйн от магазина, за адрес на доставка давам адреса на габко в англия. От габко ги товарят на камиона и носят в България, като аз си ги взимам от техен офис, който ми е съвсем наблизо. Има фирми доставящи и по адреси в България.

Не разбирам точно каква ти е целта - искаш фирмите да ги взимат от твоя адрес в Лондон ли? Какъв е смисълът, като можеш директно да го пратиш с доставка до техен склад?

Пак да отбележа, че впоследствие Габко въведоха такса за преопаковане, така че търси фирма без такава такса.

# 161

Не разбирам точно каква ти е целта - искаш фирмите да ги взимат от твоя адрес в Лондон ли? Какъв е смисълът, като можеш директно да го пратиш с доставка до техен склад?

Пак да отбележа, че впоследствие Габко въведоха такса за преопаковане, така че търси фирма без такава такса.

[/quotе]

Благодаря ти отново за подробното и тично инфо. NBM. Моята приятелка не иска да ме занимава излишно , ако има начин да се оправи сама от Бг - това е. От Бг да си ги поръчва, плаща и получава. Иначе за мен не е проблем да ги поръчва тук у дома и аз да й ги нося до Бг склада. За преопаковането - няма проблем. Ще й дам Габко като вариант, а тя знае, че вторият вариант - през мен, също го има и ще си реши. Благодаря отново за отзивчивостта:)

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 12:59 от The Sun*

# 162

[/quotе]

Благодаря ти отново за подробното и тично инфо. NBM. Моята приятелка не иска да ме занимава излишно , ако има начин да се оправи сама от Бг - това е. От Бг да си ги поръчва, плаща и получава. Иначе за мен не е проблем да ги поръчва тук у дома и аз да й ги нося до Бг склада. За преопаковането - няма проблем. Ще й дам Габко като вариант, а тя знае, че вторият вариант - през мен, също го има и ще си реши. Благодаря отново за отзивчивостта:)

Проблема на преопаковането всъщност, е че се заплаща 5 паунда. Пробвай с Габиели, те нямат това преопаковане.

# 163
  • София
и ггбг не искат засега пари за преопаковане.

# 164

Проблема на преопаковането всъщност, е че се заплаща 5 паунда. Пробвай с Габиели, те нямат това преопаковане.

Да, Йоана, разбрах за преопаковането:) няма проблем. За човек, решил да се снабди с по-качествени бебешки храни, едва ли 5 паунда ще са проблем. Благодаря ти, ще погледна Габиели.

Благодаря ти и на теб, бамбарадамбара. Ще видя и ггбг. По-скоро ме интересува кои от тях за по-бързи и благонадеждни, все пак става въпрос за хранителни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт