Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 705
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря, ще почакам още малко да видя дали ще ми отговорят на мейла. По-принцип плащам с пей пал,но тук въобще не става,защото адресът за доставка (на доставчика до БГ-габко) и този на картодържателя са различни newsm78,пробвах доста пъти да ги уеднаквя,но пусто не става Thinking,все ми седи едно country Bulgaria, несменяемо и затова минах на visa electron, но май си изгубих парите само Rolling Eyes

# 241
  • Бургас
Момичета с каква карта пазарувате в mandmdirect.com. newsm78 newsm78 newsm78Не съм поръчвала около 2 месеца.Днес като реших да платя не ми одобри картата.Винаги съм плащала с виза електрон на ЦКБ. .Мерси много.

Виртуална виза на ДСК - не съм имала проблеми

# 242
  • София
какво е атрактивно за пазаруване от онлайн гросъри магазините в UK?

# 243
  • Пловдив
Здравейте, не знам дали тук е мястото,но ще попитам: направих поръчка в The body shop uk,платих,за което получих уведомителен СМС,че са ми дръпнали пари и после получих мейл от сайта,че има проблем с плащането newsm78 някой да е попадал в такава ситуация и как се е справил Thinking
В тема за БШ сме писали много по темата. Пиши им настоятелно,ще оправят нещата Peace

Момичета от къде пазарувате М&S?

# 244

Момичета от къде пазарувате М&S?

Онлайн - www.marksandspencer.com

# 245
  • Sofia
Имаме тема за пазаруването от М&S, заповядай там:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=770000.120;topicrefid=20

# 246
Здравейте някой може ли да ми каже колко  е доставката на Tesco до UK ? И само с кредитна карта ли може? Интересува ме дали мога да платя с дебитна карта?

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 20:27 от Stanislava89

# 247
Здравейте от сайта Tesco с какви карти може да се плаща?

# 248
  • В друг свят...
Мисля, че беше само с кредитни или виртуална на ДСК. Но нека се изкажат и по-вещите, аз не съм пазарувала от там, защото съм само с дебитна карта и не ми се занимава да си правя други.

# 249
  • София
Аз мисля, че само с виза електрон не можеше, с другите си беше ок, но не съм 100% сигурна.

# 250
В Теско съм плащала с кредитна карта Visa, нямам представа с дебитни дали може.

# 251
От този сайт някой пазарувал ли е www.jdsports.co.uk - приема ли БГ карта и с кой превозвач? Харесали сме маратонки FILA . Благодаря предварително!  bouquet

# 252
Здравейте! Искам да попитам пазарувате ли от gumtree и ако да, малко инфо за това; поръчки, плащания, с лична кореспонденция ли става, доста ми е различно от  ebay и останалите сайтове, писах си директно с двама продавачи, отговор не получавам....нещо аз ли бъркам нзн.
  Ако вече е коментирано ще съм благодарна на линк.  Hug

# 253
Здравейте!
От mothercare дали понякога пускат кодове за отстъпка, за идния черен петък дали правят намаления, че аз ги следя едва от няколко месеца, сега например има намалени играчки, но не и това, което на мен ми трябва  newsm78 и се чудя дали да чакам някакво намаление, или да го купувам на редовна цена, че пък и доскоро въобще не беше налично  Thinking

# 254
  • София
дами, аз пак да си задам въпроса, че май ме пропуснахте Simple Smile

какво е атрактивно за пазаруване от онлайн гросъри магазините в UK?

гледам, че доста от вас пазаруват от Теско гросъри и други вериги - какви стоки според вас има смисъл да се поръчват от там и защо? по-добра цена, по-добро качество?

Общи условия

Активация на акаунт