Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 140 976
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, някой да е пазарувал  от този сайт? http://www.ukeuroweb.co.uk/ Опитах се да поръчам, но не ми приема плащането?

# 31
Здравейте,от сайта на ZARA само с посредник ли може да се поръча?
Благодаря за отговора предварително

# 32
  • София
Здравейте  Simple Smile

Тъй като за първи път ще пазарувам от английски сайт чрез посредник искам да попитам дали някой е ползвал услугите на този сайт http://www.roxxbg.com/index.php , защото тук за сега докато се рових по другите фирми най-подробно е обяснено как се поръчва / поне за мен като за новак/. Моля някой да сподели ако я е ползвал  Simple Smile
Ето тук са им обясненията им за пазаруване, което ми хареса, но нищо не знам за тях :

http://www.roxxbg.com/index.php?id_cms=7&controller=cms

# 33
Колко време след пристигане на пратката в БГ ви се обаждат от фирмите? Моята драма продължава, тъй като не се знае какво се случва с пратката ми. Не знаят дали е в този курс, то така е доста време Shocked казаха да чакам тази сряда, но нямам обратна информация, та да знам колко време да изчакам, преди да ги търся.

# 34
beloslava77 Използвам ggbg от повече от година за UK, а вече и за DE, но само за превоз, не съм ги използвала за посредник. Затова отговорът ми едва ли ще ти е най-адекватния, но досега съм имала само една проблемна поръчка и то не по тяхна вина, а по вина на куриера, за която ми съдействаха даже и в след работно време. Само веднъж съм заявявала доставка на пратка и оттам знам, че сами си доставят пратките и не използват куриер за София. Удобни са ми като локация на офиса в Младост и затова, ако имам пратка след като получа имейл, че курсът е пристигнал даже не чакам имейл, че са я обработили, а минавам през офиса когато ми е удобно и ако се наложи я обработват пред мен и си я вземам. Ако имам въпроси най-често звъня на някой от телефоните от сайта им, като и по имейл са ми отговаряли най-много до няколко часа.
Не съм пазарувала и от Дебенхамс, но поръчката няма ли проследяващ номер?
С кой куриер я изпращат?
Поиска ли от ggbg някаква информация относно тези неща?
Не приемай въпросите ми негативно или в защита на ggbg. Не съм имала проблеми с тях и твоята ситуация ми е странна. Пожелавам ти всичко да приключи благополучно за теб. Надявам се и да споделиш какво се случва с пратката ти, за да знаем и ние, ако попаднем в твоята ситуация.  Peace

# 35
beloslava77 Използвам ggbg от повече от година за UK, а вече и за DE, но само за превоз, не съм ги използвала за посредник. Затова отговорът ми едва ли ще ти е най-адекватния, но досега съм имала само една проблемна поръчка и то не по тяхна вина, а по вина на куриера, за която ми съдействаха даже и в след работно време. Само веднъж съм заявявала доставка на пратка и оттам знам, че сами си доставят пратките и не използват куриер за София. Удобни са ми като локация на офиса в Младост и затова, ако имам пратка след като получа имейл, че курсът е пристигнал даже не чакам имейл, че са я обработили, а минавам през офиса когато ми е удобно и ако се наложи я обработват пред мен и си я вземам. Ако имам въпроси най-често звъня на някой от телефоните от сайта им, като и по имейл са ми отговаряли най-много до няколко часа.
Не съм пазарувала и от Дебенхамс, но поръчката няма ли проследяващ номер?
С кой куриер я изпращат?
Поиска ли от ggbg някаква информация относно тези неща?
Не приемай въпросите ми негативно или в защита на ggbg. Не съм имала проблеми с тях и твоята ситуация ми е странна. Пожелавам ти всичко да приключи благополучно за теб. Надявам се и да споделиш какво се случва с пратката ти, за да знаем и ние, ако попаднем в твоята ситуация.  Peace

Получих мейл, че пратката е тръгнала от Англия и после дошла в БГ само, когато получих едната част от поръчката. Аз поръчвам за първи път и не съм запозната с нещата. Не знаят къде е пратката, защото ми обясняват, че имали някаква индийка в офиса в Англия която не знаела добре език и не можели да се разберат! Не знаели дали идва, защото имали много пратки и тракинг имало на получената част само. Дано ме разбра, че сложно го написах, но цялата ситуация е доста объркана. Ще си искам парите, ако с този курс пратката не дойде, защото повече нямам нерви😳😳😳

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 05:01 от beloslava77

# 36
  • софия
beloslava77, до колкото виждам от страницата на ggbg курсът, с който са ти казали, че евентуално пристигат нещата все още е на път. Няма как да ти кажат дали има нещо за теб, докато не го обработят тук. Те това са ти обяснили. Нали им следиш страницата? Казали са сряда, но това е път, все пак.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 06:03 от zvanche

# 37
beloslava77 Това с неразбиращата индийка е леко смущаващо, защото не само помежду си трябва да се разбират, а и с куриери и сайтове..
Аз бих изчакала да пристигне този курс и ако пак я няма пратката - разрешаване на ситуацията: или парите, или категоричен отговор от ggbg и сайта относно цялата поръчка: кога и какво е поръчано, кога е изпратено, къде е пратката при проследяване на тракинга..
Това разбира се е моето мнение, с което не бих искала да ангажирам никого! Успех!  Peace

# 38
  • ВАРНА
Някаква информация за курсовете на ДоставкаАнглия?С варненския офис не мога да се свържа,пишеше на сайта,че има забавяне на курс 1 ,трябваше на 19ти да пристигне,а курс 2 - на 21,01 - нищо.... Rolling Eyes

# 39
Някой пускал ли е поръчка от тук http://www.mayoral.com/en/unitedkingdom?Направих си регистрация в сайта с доставка до адреса на GGBG...всичко ОК,напълих кошницата,минах 1-ва и 2-ра стъпка,натискам бутона Make Payment....не ме пуска до трета стъпка за плащането,никакъв надпис,нищо стоя на тази стъпка....Някой успял ли е да пусне поръчка до адрес в Англия?И дали Билинг и Шипинг адреса трябва да е един и същ?

# 40
  • софия
Някой пускал ли е поръчка от тук http://www.mayoral.com/en/unitedkingdom?Направих си регистрация в сайта с доставка до адреса на GGBG...всичко ОК,напълих кошницата,минах 1-ва и 2-ра стъпка,натискам бутона Make Payment....не ме пуска до трета стъпка за плащането,никакъв надпис,нищо стоя на тази стъпка....Някой успял ли е да пусне поръчка до адрес в Англия?И дали Билинг и Шипинг адреса трябва да е един и същ?
Не съм пускала, но защо не пробваш с друг браузър?

# 41
  • Пловдив
Според мен е по добре и двата адреса да са еднакви Peace

# 42
Да и на мен ми мина през ума да пробвам с друг браузър,ще видя дали ще се получи.

# 43
Някой пускал ли е скоро поръчка от reebok.co.uk ,стигам до втора стъпка Review & Pay  и не мога да продължа ,не ме допуска до вкарам карта или да платя с Пей Пал ,не зарежда .Пробвах от Англия , от БГ , с различни браузъри ,не става и не става.Не мога да разбера защо ,а съм пускала и други поръчки от този сайт. newsm12

# 44
Днес ми доставиха тази поръчка от Харродс за празника на дъщеря ми - рокля на Herve Leger
Размерът е S и си отговаря, супер е!

ето и линк към сайта от където я поръчахме
http://www.harrods.com/product/ari-bandage-dress/herve-leger/000 … c-herve-leger-all

Общи условия

Активация на акаунт