Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 727
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Опитвам се да пусна поръчка от този сайт http://www.watchshop.com/, но не мога да платя. Има ли някой с направена поръчка, който да ми помогне. Благодаря предварително.
Преди 2 г. съм купувала от там. Платила съм с ПП даже съм минала през кеш бек сайт.

# 436
  • Пловдив
И аз съм плащала без проблем там - с ПП мисля

# 437
  • София
Не знам дали сте коментирали http://www.gap.eu/ Приемат бгкарти, има безпл. доставка над 50 евро.

# 438
Не знам дали сте коментирали http://www.gap.eu/ Приемат бгкарти, има безпл. доставка над 50 евро.
Пазаруване от gap.eu - с доставка до България

# 439
Здравейте можете ли да ми кажете с карта на коя банка мога да платя в сайта Теско , за дебитна карта се интересувам>

# 440
# 441

Казаха ми ,че може само с кредитна карта и затова питам , а в Асда също ли се приема Виза?

# 442
We accept the following method of payments: Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Visa Debit, Clubcard Plus, Tesco Bank credit cards and Tesco Bank debit cards. We are unable to accept Maestro cards for Delivery Saver payments. We do not currently accept Visa Electron cards or Tesco Gift Cards.

# 443
We accept the following method of payments: Visa, Mastercard, American Express, Maestro, Visa Debit, Clubcard Plus, Tesco Bank credit cards and Tesco Bank debit cards. We are unable to accept Maestro cards for Delivery Saver payments. We do not currently accept Visa Electron cards or Tesco Gift Cards.

Благодаря

# 444
Здравейте, мами! Искам да попитам тези, които пазарувате от Argos.co.uk и ползвате Gabco, имали ли сте проблем с доставка. Трябваше да си напиша ID както иска доставчика, но не ми позволи да го напиша при името, затова го написах след адреса, но не зная дали го изписват като я изпращат. Вече имам 2 покупки и когато си проверявам на сайта пише ,че са изпратени на адреса. Нямам идея дали е станал проблем-първата вече трябва да пътува за насам, а я няма на сайта им. Втората днес са я изпратили на адреса, но също няма никакво инфо на сайта на Gabco.
Преди 2 седмици правих поръчка от Mothercare и всичко мина по мед и масло. На сайта на доставчика си пишеше за нея. Сега съм в пълна неизвестност. Дано не са пропуснали ID-то защото само ще ми създадат излишни напрежения. Sad

# 445
Добре аз пробвах с всякакви карти в Теско , не става . Някой може ли да ми кажа с каква карта на коя банка е извършил плащане и картата да не е кредитна .

# 446
Какво значи всякаква? Ако е виза или мастеркард и имаш проблем, то е от банката ти. Обади им се и ги питай.

# 447
  • София
В Теско дрехи аз съм успявала само с виртуална Виза. Вярно, че отдавна не съм пазарувала от там, но преди не можеше с друга, освен с виртуална или кредитна.

# 448
  • Пловдив
Момичета, дайте едно рамо Hug
Да сте виждали някъде детски куфари?
 Hug

# 449
Амазон?

Общи условия

Активация на акаунт