Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 140 850
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
здравейте, направих поръчка от https://www.soakandsleep.com/ оказва се че имам блокирана сума от сметката, поръчката ми при тях е със статус Чакаща и те ми обясняват че имали проблеми и плащането не е минало. Как се процедира в такива случаи. Преди няколко месеца смениха изцяло визията на сайта си и от тогава започнаха проблеми. Първо масово потребителите се жалеха че нямат достъп до акаунтите си, а сега като се регистрирах отново и направих поръчка пък плащането се издъни.

# 586
В смисъл как да се процедира? Ако искате да освободите блокираната сума - с тяхното писмо отивате в банката; иначе сама по себе си сумата се освобождава след около 30 дни, зависи в коя банка сте.
А за поръчката - пишете им да се пробват пак, техните проблеми не ви вълнуват, нали така? Вариант е да се пробва смяна на картата или нова поръчка, зависи какво позволява сайтът.

# 587
Скрит текст:
В смисъл как да се процедира? Ако искате да освободите блокираната сума - с тяхното писмо отивате в банката; иначе сама по себе си сумата се освобождава след около 30 дни, зависи в коя банка сте.
А за поръчката - пишете им да се пробват пак, техните проблеми не ви вълнуват, нали така? Вариант е да се пробва смяна на картата или нова поръчка, зависи какво позволява сайтът.
bouquetКамиче много благодаря. нямах никаква идея какви са възможностите. Понеже си искам поръчката  ще ги накарам да пробват пак да си дръпнат парите а, за старата сума да ми пратят писмо  за да си ги освободя.

# 588
Здравейте, не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, моля да ме извинете и ако трябва ме насочете към подходяща тема? Знаете ли дали от pandoralatest.com дали са оригинални гривните и талисманчета на Пандора?

# 589
  • Sofia
Здравейте, не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, моля да ме извинете и ако трябва ме насочете към подходяща тема? Знаете ли дали от pandoralatest.com дали са оригинални гривните и талисманчета на Пандора?

Питай и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=959428. Peace

# 590
  • на 90 км от морето
Момичета, някой дали е пазарувал от Алди да сподели опит? Дали минава плащане с БГ карти?

Или да гледам немската версия.  newsm78

Предварително благодаря  Hug

# 591
Здравейте, може ли да ми дадете съвет за транспортна фирма от Англия, която има 2 пъти седмично поне курсове и ги обработва сравнително бързо. От години използвам Габко, обаче последните месеци направо много бавно обработват курсовете. Вече седмица чакам да качат пратките без име, тъй като имам липсваща пратка. Поръчвам от Ибей и времето ми е важно за получаване за да мога да реагирам за повдигане на диспут. Благодаря предварително  Peace

# 592
Габиели имат по 3 курса всяка седмица.

# 593
Аз ползвам ggbg - Курсовете от Англия тръгват всяка Събота - Неделя и пристигат всяка Сряда в БГ.

Курсовете от Германия тръгват всеки Петък и пристигат всеки Понеделник в БГ.

# 594
Само с тях поръчвам! Много съм доволна! Супер бързо и адекватно е обслужването им!

# 595
  • софия
Само с тях поръчвам! Много съм доволна! Супер бързо и адекватно е обслужването им!
За адекватно обслужване можем да говорим, когато имаш проблем. Аз съм много недоволна от отношението, което демонстрират към тези, които им изкарват парите и с удоволствие вече не ги ползвам.
Нямам забележки към ggbg, но не отговарят на условието за повече от 1 курс седмично.

# 596
  • Sofia
За адекватно обслужване можем да говорим, когато имаш проблем.

Абсолютно! То и аз бях доволна от GabCo преди време, ама... Whistling

# 597
Ами аз вече 5 години нямам никакви проблеми с Габиели  newsm78

Не намирам нищо неадекватно Simple Smile през ден съм там Simple Smile

# 598
  • софия
Тази тема е 60. Достатъчно споделено има в нея. Всеки може да прочете.
Троснатото отговаряне като стил на общуване, отричането на очевидна тяхна грешка многократно е далеч от представите ми за адекватно поведение с клиент. Не съм единствена. Но няма проблем. За това има повече от 1 фирми и всеки може да избере.

# 599
Мдам Simple Smile Всеки си избира Simple Smile затова е пазарна икономика  Wink

То понякога е каквото повикало - такова се обадило. Но това е друга тема.
Ако общуваш както пишеш тука и аз бих се троснала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт