Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 561
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте, мярвала съм по темите отзиви за слънчеви очила, но не съм обръщала внимание. Пазарувате ли по интернет слънчеви очила и от какви сайтове, благодаря!

# 121
Здравейте, мярвала съм по темите отзиви за слънчеви очила, но не съм обръщала внимание. Пазарувате ли по интернет слънчеви очила и от какви сайтове, благодаря!

http://www.tkmaxx.com/women/sunglasses/icat/1913

но в повечето случаи пристигат без калъф

# 122
Здравейте,направих поръчка от Asda очаквам да пристигне на 31 март. Интересува ме с коя куриерска фирма работят и как мога да си проследя поръчката.

# 123
  • София
Момичета,някой успявал ли е да пазарува с БГ карта от disneystore.co.uk ? Искам да пусна няколко неща до англ.адрес на превозвач,но ми отхвърля картата  Tired

От няколко дни се опитвам същото - с различни карти. С тях преди съм успявала до адреса на Гъбко. Сега си кореспондирам с Диснистор, тъй като накрая опитах с Пейпол и ми блокираха сума. Не е изтеглена, но е доста голяма и искам поне бързо да я възстановят.
Предположението ми е, че нещо са блокирали адреса на превозвача заради неполучени прати или пък вече искат билинг и шипинг адрес да съвпадат. Обясних, че ще плащам с бг карта, но на англ. адрес. Не реагираха на това. Отговориха, че нямам поръчка и искат ИД на пейпол плащането, за да проверят. Ще видим...
Ти все пак успя ли?

# 124
Аз успях най- накрая също с пей пал. Получих си нещата на адреса на Габко и децата вече им се радват вкъщи. Всичко беше наред.

# 125
  • на село
Не успявам да пусна поръчка от MandMdirect до адрес на превозвач, като плащам с  БГ карта.
Някой има ли поръчка скоро? Tired

# 126
  • Бургас
Не успявам да пусна поръчка от MandMdirect до адрес на превозвач, като плащам с  БГ карта.

Да, платено с виртуална виза на ДСК; пуснато до адрес на KD

# 127
  • на село

Да, платено с виртуална виза на ДСК; пуснато до адрес на KD
След 2 отказани поръчки реших да им пиша #Cussing out
ето и отговора:
Thanks for your email.
Unfortunately if the card is registered to Bulgaria then delivery has to go there also and we would not be able to deliver to the UK.
Apologies for any inconvenience caused.
Kind Regards

# 128
  • Бургас
Пробвай, като за Cardholder Address попълниш адреса на превозвача ...

# 129
  • на село

имам около 20 успешни поръчки по този начин, но сега нещо са променили #2gunfire

# 130
  • Варна
Не мога да ги разбера тези от TKmaxx.uk. newsm78
Отменили са ми поръчката от вчера.Стоката е налична,специално заради техния сайт си направих и виртуална карта,защото досега плащах с Виза Електрон и съм нямала проблем пак там....Парите разбира се са изтеглени.....сега и ако ги чакам 15 дена да ми ги връщат ,ще се замисля въобще дали да пазарувам от тях!!! #Cussing out

# 131

имам около 20 успешни поръчки по този начин, но сега нещо са променили #2gunfire

Направи си нов акаунт ,на мен ми блокираха един , бях платила и годишен абонамент за безплатна доставка .

# 132
  • Варна
ЕЕЕ нямам думи ходих до банката вчера отблокираха ми парите от Tkmaxx,получих и мило писмо,че много съжаляват и днес на ново реших да поръчам,за да видя дали все пак проблемът е в тях или в моята Вируална карта от Пощенска банка.
ОТНОВО сумата е блокирана ,а поръчката отказана....
пак ще ходя да се разправам след празниците и май ще се откажа от тази карта newsm78

# 133
  • София
dontcheva1973
само за справка- в тк макс вчера платих с Виза Електрон на ПИБ и поръчката ми е доставена днес (използвах експресна доставка).
Успех!

# 134
  • Варна
А кой превозвач ви доставя пратката???Аз ползвам УКТО.
 A сега виждам,че са ми отговорили на писмото от сайта и споделят,че причината да ми откажат за 3 път поръчката е в адреса на превозвача,който съм посочила за постоянен???.....и регистрацията на картата и пишат,че не могат да ми помогнат....
Не разбирам как до сега съм поръчвала и изпращала до превозвача/който е един и същ винаги/,с карта която ползвам от години И ИЗВЕДНЪЖ ,край....
ако някой може да ми обясни,ще съм му много благодарна newsm78

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 00:22 от dontcheva1973

Общи условия

Активация на акаунт