Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 618
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, дами, много моля за съдействие и съвет Simple Smile
Искам да си направя поръчка от http://bg.nextdirect.com/, над 40 лв. с безплатна доставка.
За съжаление не ми приема дебитната карта. Проучих въпросът да поръчам с посредник, но ми смятат на цени по паунд  (от английския некст) и ми излиза с 20 лв. повече общата сума.
Има ли как да поръчам с посредник с по-малка надценка (т.е. само да платя на посредника и да използвам неговата карта с безплатна доставка до мен), или най-добре да си извадя кредитна карта от банката (за която не съм сигурна изобщо че ми е необходима, не правя често поръчки).
Кой е най-добрият вариант за мен в този случай?

# 181
HKl Провери как стои въпроса с виртуалните карти. Сайтовете ги отчитат като кредитни и ги приемат. Може това да е твоето решение след като не пазаруваш често.  Peace

# 182
Здравейте,

вчера, на 08 Юли, направих плащане към Asda groceries и debenhams.

И двете плащания бяха с виртуалната дебитна карта на Пощенска банка.

До момента имам 5 пазарувания в Asda groceries без никакви проблеми.

Не приемаха обикновените дебитни карти, затова се наложи да вадя виртуална карта и да плащам с нея.

И днес получавам email-и че и двете ми поръчки са отказани.

От Асда:

"Sorry, you are unable to log-in as your account has been temporarily suspended. Please contact our Customer Service team on 0800 952 6060 to re-activate your account."

Тук даже и акаунта ми блокираха, а само преди месец всичко беше наред

От debenhams:

"Dear Customer,

Unfortunately the order you recently placed with Debenhams has been cancelled due to your order details failing our internal security verifications.

Whilst I am unable to provide further information; may I recommend you ensure all the information provided to Debenhams is the same as that held by your card provider.  In addition to this, you may wish to contact them to ensure all details are correct and up to date."

Някой с подобен проблем ? С какви карти плащате в тези два сайта ? Виртуалната карта на ДСК дали би се справила с плащането в тези сайтове?

Благодаря на всички предварително!

# 183
  • Sofia
Моля, дайте идеи за магазин, който продава хубави и на прилични цени комплекти за хранене.

# 184
  • ВАРНА
www.adidas.co.uk

Имам някакъв проблем с този сайт - преди година съм поръчвала без проблеми до Ук адрес на превозвача,акаунта ми не е нов.Сега минава плащането с Пейпал,имам потвърждение на мейла за поръчка и буквално след минути ми правят рефънд в пейпал и ми отказват всичко,не разбирам какъв им е проблемът  #Crazy

# 185
Извинявам се, ако е коментирано някъде по-назад в темата. Някой поръчвал ли е от Karen Millen Uk до адрес на доставчик в Uk и приемат ли бг карта. Много благодаря Simple Smile

# 186
Здравейте, извинявам се ако е коментирано, но знаете ли дали може да се поръча от Karen Millen uk  до адреса на ggbg и да се плати с бг карта. Много благодаря Simple Smile

# 187
  • София
Някой скоро да е поръчвал успешно от http://www.allbeauty.com?

Пробвах и с PayPal, и с карта, и при двете не ми дава да си завърша поръчката.  Thinking

Да се самоцитирам и да кажа, че в петък се присетих и пробвах отново  - този път през PayPal мина успешно плащането, като адреса за доставка е на превозвач.

Днес, според Royal Mail, е доставена пратката.  Peace  Simple Smile

# 188
  • Варна
Привет,
искам да направя поръчка от TKMAXX,но си спомням,че преди два месеца ми беше отказана,в предвид,че имам няколко поръчки от там и то успешни.
Сега имам нова виртуална карта и се чудя дали да се пробвам с нея,за да видя дали ще мине ....,но се опасявам пак да не ми откажат поръчката и да ми блокират парите...
Ако някой скоро е поръчвал от там ,да сподели....

# 189
  • София
Привет,
искам да направя поръчка от TKMAXX,но си спомням,че преди два месеца ми беше отказана,в предвид,че имам няколко поръчки от там и то успешни.
Сега имам нова виртуална карта и се чудя дали да се пробвам с нея,за да видя дали ще мине ....,но се опасявам пак да не ми откажат поръчката и да ми блокират парите...
Ако някой скоро е поръчвал от там ,да сподели....
Досега не са ми отказвали поръчка.Последно поръчах преди две седмици,плащам с виртуална карта на ДСК.

# 190
Здравейте!
Съвсем нова съм в покупките онлайн от Англия чрез доставчик/транспорт и имам няколко неясноти. Четох по-горе постовете и виждам, че за плащане в АСДА Гросъри ползвате някакви виртуални карти и съвсем се обърках... Значи искам да поръчам от АСДА дрехи за бебчо, направих си акаунт в сайта, ще ползвам Габиели за превоз на стоката, но ще стане ли плащането с дебитна карта Маестро на Райфайзен?
Благодаря на всеки, споделил опит по въпроса ми!  bowuu

# 191
  • Варна
Благодаря,Dzuls...ще се пробвам отново  bouquet

# 192
  • Варна
Имам мейл от KDSHOPPINUK за нов адрес на офиса им в Англия.

Скъпи клиенти,фирма KDSHOPPINUK иска да Ви информира ,че предстои смяна на адреса на офис Англия.Старият адрес е активен до 20.09.2015година,след това пратките ще се връщат и няма да бъдат приети.Новият адрес е вече активен и очаква вашите пратки.
Нов адрес офис Англия :

Full name Вашите имена/KD/  

Company  Access self storage ,Hornsey  

Address 15 Tottenham lane , Cranford way  

City London  

State London  

Postal Code (Zip) N89DJ  

Country

United Kingdom

Secondary phone # (020) 82455445

Объркала съм темите  Embarassed ще го копна в темата за превозвачите, но няма да трия поста тук може да е от полза на някой който не следи другата тема  Peace

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 10:36 от ellia

# 193
Мами имали кодове за бг Некст? newsm78

# 194
Здравейте! Искам да попитам дали нещо от gumtree.com може да се закупи и достави до България? И съответно може ли парите ми да са защитени чрез пейпал ?

Общи условия

Активация на акаунт