Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 663
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Имам поръчка от mothercare, но вече 3-ти ден не я шипват, парите са ми дръпнати. Да се притеснявам ли или по-бавно ги обработват?

# 196
  • София
по намаления често ги бавят повече време, пък тия дни имаше такова

# 197
  • Sofia
Понеже не намерих инфо на първа страница да споделя, че днес пуснах поръчка от сайта Joules.com, поръчах си това яке и две блузки (от Sales раздела) към него:

Ползвах код за -20лири при поръчка над 80 лири.
Засега поръчката изглежда наред, платих с Пейпал, дадох адреса на Габко. Дано не откажат доставката в склад. Ако някой има опит със сайта моля да сподели, ако не ще споделя след 2 дни какво е станало.

# 198
  • София
Понеже не намерих инфо ... ако не ще споделя след 2 дни какво е станало.
Аз лично ще съм доволна да споделиш как са се развили събитията ☺
Благодаря  Hug предварително!

# 199
Здравейте! Имам поръчка от mothercare, но вече 3-ти ден не я шипват, парите са ми дръпнати. Да се притеснявам ли или по-бавно ги обработват?

Да докладвам, че снощи (неделя вечерта) получих мейл, че поръчката ми е изпраена и днес сутринта вече беше доставена при превозвача  Peace  newsm68

# 200
  • София
Аз да кажа, ако не е споменавано. Този сайт приема бг карти, сега чакам една поръчка от тях.

# 201

Не се притеснявайте. Аз направих поръчка на 25.08.2015 г. Проверявах няколко пъти в order history и стоеше като при Вас, но беше пристигнала на английския адрес на превозвача на 27.08.2015 г. и на 04.09.2015 г. си я получих. След това в order history се отбелязва dispatched/експедирани/. Хубав ден!

# 202
  • Sofia
Понеже не намерих инфо ... ако не ще споделя след 2 дни какво е станало.
Аз лично ще съм доволна да споделиш как са се развили събитията ☺
Благодаря  Hug предварително!

Преди малко получих мейл от Габко, че пратката ми е пристигнала на техен адрес (същото се вижда и по проследяването в сайта).  Доколкото виждам и в Пейпал сумата вече е изтеглена, отразено е намалението от 20 лири. Засега всичко изглежда наред, сега остава да чакам камиона на Габко  Laughing

# 203
Мацки, скоро някой да е проучвал гросъритата. Не съм пускала поръчка отдавна, а искам да пусна перилни. Бях зарязала тази практика, но не мога да намеря препарати дрешките на  децата, които да ми допаднат. Благодаря!

# 204
Точно вчера поръчвах перилни и други препарати. Има промоция в АСДА мисля че е до 6ти. Аз си купих Persil non bio и  Fairy

# 205
Точно вчера поръчвах перилни и други препарати. Има промоция в АСДА мисля че е до 6ти. Аз си купих Persil non bio и  Fairy

Много благодаря! А код ползва ли?
Шест години прах бебетата с тази комбинация:
http://groceries.asda.com/product/liquid-amp-gel-detergents/fair … shes/910000509224  и
http://groceries.asda.com/product/fabric-conditioning/comfort-pu … -42-wash/47159105 .
Няма с какво да я заменя.

# 206
И още един въпрос, мога ли да изпратя поръчка на адреса на Габиели? Имаше превозвач, който се пънеше на такива пратки и нямам спомен този ли беше.

# 207
И още един въпрос, мога ли да изпратя поръчка на адреса на Габиели? Имаше превозвач, който се пънеше на такива пратки и нямам спомен този ли беше.

И аз това фейри ползвам Simple Smile
Габко сложиха такса за пакетиране 13лв и откакто я сложиха поръчвам всичко през Габиели. Изключително съм доволна от тях.

# 208
  • София

И аз това фейри ползвам Simple Smile
Габко сложиха такса за пакетиране 13лв и откакто я сложиха поръчвам всичко през Габиели. Изключително съм доволна от тях.

smile3521

# 209
  • Димитровград
Момичета пазарувате ли от    Debenhams с бг карта newsm78 newsm78 newsm78.Аз пробвах с виза на ЦКБ,но не се получи #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт