Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Ползвате ли код за АСда гросъри, доколкото виждам минималната поръчка е за 40 лири

# 211
  • Варна
Момичета пазарувате ли от    Debenhams с бг карта newsm78 newsm78 newsm78.Аз пробвах с виза на ЦКБ,но не се получи #2gunfire #2gunfire
Доколкото си спомням имаше трудности с този сайт, но едно от момичетата си получаваше поръчки, само не мога да си спомня с каква карта плащаше. Дано да се включи някой пазарувал скоро, че то всичко е динамично с тези сайтове - кога може, после само с англ става

# 212
  • София
Здравейте,
Има ли англ. сайт , от който да сте пазарили изгодни дрехи от марки като Globe, DC, Etnies, Volcom, Emerica и т.н.
Благодаря предварително:)

# 213
  • София
Здравейте! Някой скоро пазарувал ли е от Cheapsmells/ All beauty?
Не мога да платя..  newsm78

# 214
  • София

От години вече не може. Peace

# 215
  • София

От години вече не може. Peace
Благодаря...много жалко.. сега прегледах, че последната ми поръчка е от  29/01/2014 и не съм имала проблем. А тук в темата пише, че приемат БГ карти. Мерси Hug

# 216
  • София

Аз имам поръчка от allbeauty сравнително скоро - преди месец и нещо.
Платих с Виза електрон на ДСК, до превозвач.

# 217
Има ли успешни опити от Debenhams и до какъв адрес?

Според първа страница на темата, бг карти не стават, но според сайта на магазина приемат ВИЗА и Мастеркард от всички държави.
Затова си мисля, че може би не картите са проблема, а адресите.

# 218
  • София
Има ли успешни опити от Debenhams и до какъв адрес?

Според първа страница на темата, бг карти не стават, но според сайта на магазина приемат ВИЗА и Мастеркард от всички държави.
Затова си мисля, че може би не картите са проблема, а адресите.

Аз съм поръчвала до английски адрес с българска карта без проблем.

# 219
Мерси!
Извинявай, не съм се доизразила. На какъв английски адрес - домашен или Access self storage/ на кой превозвач?
 Simple Smile

# 220
  • София
Мерси!
Извинявай, не съм се доизразила. На какъв английски адрес - домашен или Access self storage/ на кой превозвач?
 Simple Smile

на адреса на ггбг

# 221
Благодаря! Simple Smile

# 222
  • Варна
А как стоят нещата с Dare2be? В сайта не се виждат цени...

# 223
  • Варна
Момичета моля ви за помощ , опитвам се да направя поръчка в Асда , но като въведа пощ. код на превозвача ми излиза автоматично някакви адреси близки до моя на превозвача , като му дам ръчно въвеждане ми изписва,  че пощ.код  е невалиден използвам услугите на KDSHOPPINUK . Ако някой знае как да въведа адреса моля да ми помогне  bouquet

# 224
  • Варна
Момичета моля ви за помощ , опитвам се да направя поръчка в Асда , но като въведа пощ. код на превозвача ми излиза автоматично някакви адреси близки до моя на превозвача , като му дам ръчно въвеждане ми изписва,  че пощ.код  е невалиден използвам услугите на KDSHOPPINUK . Ако някой знае как да въведа адреса моля да ми помогне  bouquet
За супермаркета ли говориш? Напълно е възможно да не доставят до новия адрес на КД. "Окадо" например не доставят, много ме е яд, чудя се как ще поръчвам занапред от там  Tired...

Общи условия

Активация на акаунт