Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 140 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Само на мен ли не ми работи сайта на Gabieli ? От няколко дни искам да си поръчам тука едни неща и не смея, че няма как да си регистрирам поръчката на сайта им.. newsm78

# 556
Само на мен ли не ми работи сайта на Gabieli ? От няколко дни искам да си поръчам тука едни неща и не смея, че няма как да си регистрирам поръчката на сайта им.. newsm78
Сайта се отваря идеално. Не е задължително да регистрираш Simple Smile

# 557
За сайта на Пума преди приемаше всякакви карти, но нямат директна доставка до БГ

# 558
  • София
  Момичета, официалният сайт на Puma за UK дали приема плащания с българска карта, някой знае ли? newsm78

Преди година-две често пазарувах от Пума и приемаше. Сега не знам дали още е така.

# 559
  • Sofia
За сайта на Пума преди приемаше всякакви карти, но нямат директна доставка до БГ
Преди година-две често пазарувах от Пума и приемаше. Сега не знам дали още е така.

Благодаря ви. Simple Smile Не е проблем, че не доставят до България, защото, така или иначе, ще поръчвам до адреса на превозвач. Peace

# 560
Ще поръчвам чрез Габко /не съм ползвала до сега услуги на превозвачи/ и виждам, че в моя град има склад. Правилно ли разбирам, че по този начин мога да си взема пратката от склада и ще платя само таксата към куриера? Rolling Eyes
И друго: прочетох в условията им, че над 22 евро се дължи ДДС  Rolling Eyes Това така ли е? Thinking Ако е така - обременява ли ме с попълването на някакви допълнителни документи или нещо? Или просто ще си го платя с крайната сума?
Благодаря!

# 561
  • Sofia
Няма Ддс за пратки от ЕС. Откъде ще поръчваш?

# 562
И аз така знам, затова се зачудих.
Сайт за лещи /https://www.welovelenses.com//. Peace

# 563
  • Пловдив
Има си директна доставка до Бг - няма причина да не приема български карти.
Сайтът е английски доколкото виждам на пръв поглед .

# 564
  • Sofia
   Здравейте, налага ми се да пусна пратка до адрес в UK (връщам едни артикули на Amazon). Искам да попитам дали все още най-бюджетната международна куриерска услуга е тази, предлагана от Interlogistica (естествено, изключваме варианта с БГ-Пощи, той е ясен)? Май преди цените им бяха по-изгодни, спомням си, че имаха една опция Eurobag, информация, за която, вече не намирам на сайта им. newsm78

# 565
Някой тези дни да е плащал в Теско Гросери? Опитвам с 2 карти виза, които преди това са минавали, но не и не?!  Rolling Eyes

# 566
Няма да стане. Аз дори плащам успешно, но не я доставят...

# 567
Ясно. Благодаря!

# 568
Само Азда гросери още ми връзват Simple Smile

# 569
  • София
Някой знае ли какво се случва със сайта на Pumpkin Patch. Няма ли да може да се поръчва вече онлайн? Така пише на началната им страница...

Общи условия

Активация на акаунт