Пампорово - хотели с директен достъп до пистите

• 10 664
  • 45
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте,и аз да споделя мнение от почивката ни в Пампорово:
Посетихме курорта за празниците от 28.02-03.03. и отседнахме в Гранд Манастира в апартамент на собственик.За хотела мога да кажа че лобито е доста малко,на долен етаж има боулинг,билярд и игри с жетони за децата.За спато-басейна беше затоплен и ставаше,ползвахме две сауни,но нямаше парна баня.Джакузито е за 2-ма и се плаща отделно.От хотела има директен излаз на зелената пистата и е на една мин със ски от лифта Студенец.За храната нищо немога да кажа-не сме ползвали.Искарахме си страхотно и сега плануваме да посетим курорта отново до края на Март.Горещо ми препоръчаха хотел Замъка моля за мнения и отзиви ако някой е бил там.

Благодаря много за изказаното мнение и допълнителната информация относно Гранд Манастира!
Моля и други потребители посетили Пампорово и имащи наблюдение за хотелите с директен достъп на пистата да споделят информация!
Чакаме информация за Замъка!!!   bouquet

# 16
Х-л Замъка е хубав, чист, топъл, храната е хубава. Състои се от няколко отделни сгради. Намира се направо на пистата - зелена писта номер 7. Има ски гардероб към хотела - обуваш ските и се пускаш надолу до автогарата, откъдето можеш да се качиш на лифт до Студенец.

Хотел Орфей - на 5 мин. пеша от лифта на автогарата. Може да се мине и със ски обувки без проблем. Самият хотел е просторен, топъл и чист. Има 2 големи ресторанта с вкусна и разнообразна храна; има забавления и анимация за малки и големи, от които съм изключително доволна. Много любезен персонал. Препоръчвам го с 2 ръце.

# 17
  • където и да е,само да не съм сама
Миналата година бяхме в Орфей точно за 3-ти март.
Хотелът е хубав, басейнът топъл, но в ресторанта беше някакъв кошмар-не отговаря на капацитета на хотела при максимално натоварване. Храната беше хубава.
За възрастни с деца и ски-е, автогарата си е далече, особено навръщане.
Вечер наистина беше хубава анимацията за децата.

# 18
  • София
Хотелът е хубав, басейнът топъл, но в ресторанта беше някакъв кошмар-не отговаря на капацитета на хотела при максимално натоварване. Храната беше хубава.

Това означава, че Орфей не е хотел с директен достъп на пистата и варианта от хотела да "скочиш в ските и да караш" - отпада...
Благодаря за коментара!   bouquet

# 19
Камелия - на 2 мин. от горната станция на лифта от автогарата и на 5 мин. от Студенец.
Бяхме в апартамент с една спалня. Напълно оборудван кухненски бокс - микровълнова, котлони, тостер, кана за топла вода, машина за шварц кафе, хладилник. Приятно (но не луксозно) обзавеждане. Много чисто. Изключително удобни апартаменти. Ресторанта не сме ползвали, а и отзивите за него бяха лоши. Закусвахме в апартамента, а се хранехме в Барбекюто към хотела. Много вкусна традиционна кухня, но заведението е много малко и трябва за вечерите да резервирате.

Другите хотели, които са на Студенец и знам са Ива и Елена и апарт хотел Стената. Но нямам отзиви от тях.

# 20

Това означава, че Орфей не е хотел с директен достъп на пистата и варианта от хотела да "скочиш в ските и да караш" - отпада...
Само, ако 5 минути пеша ви плашат. Simple Smile Ресторантът не е претъпкан, защото работят 2 ресторанта.

# 21
  • София
Скрит текст:

Само, ако 5 минути пеша ви плашат. Simple Smile Ресторантът не е претъпкан, защото работят 2 ресторанта.
Обичам да ходя в планината, да се разхождаме ми е любимо и определено 5 минути няма как да ме уплашат... но когато сме на ски екипите ни тежат доста и предпочитам да ползваме хотел с директен достъп на пистата, където няма да се ходи...  Laughing

# 22
Здравейте, мога да споделя впечатления от хотел Стената. Тази зима ходихме няколко пъти и в петък пак отиваме.като локация е перфектен, на 50 м. От лифта на Студенец,входа е на самата писта. Хотела е хубав,били сме и в студио и в апартамент, с кухненски бокс са всички, широко, чисто,много е удобно. Има два ресторанта, но не сме ги пробвали, нашето дете не обича да стои в заведения. Има детски кът до рецепцията. Хотела има топъл паркинг, много е удобно за багажа, има асансьор.Когато има много сняг е трудно качването до хотела защото последната отсечка е много стръмна, но момчето от паркинга се качва и придвижва колите. Препоръчвам хотела, най -добрата локация на самата писта. Миналата зима често ходехме в Замъка, покрай, хотела минава писта, но стълбите са много досадни. Сградите на хотела са на стръмен склон и има много външни стълби, по които или разнасяш багажа или ходиш със ски обувките, и ако има повече сняг или лед става....  иначе хотела не е лош.

# 23
Здравейте, момичета!
Не намерих другата тема за Пампоро, затова си позволявам тук да пиша.
Ние не сме скиори, но искаме през лятото да отидем на планина. Отдавна искаме на Пампорово да отидем-не сме ходили до сега, заради природата и изобщо...да видим. Но...сме без собствена кола. Ще пътуваме с автобус. Молбата ми е да сподели някой знам, че е странно , но има ли таксите от автогарата там (гледах , че би трябвало да има такава)
Също кои хотели са добри за лятото, за разходки , да е близо до центъра , най-вече до автогарата да има достъп удобен. Ние не сме с деца, но....Искаме да си починем, на свеж въздух и сред борчета, да си правим кратки разходки и така. Има доста предложения с ваучери, но като не ми е познато миналата година не рискувах. Бях се спряла на хотел Орфей и Снежанка но.... Моля , споделете има ли таксита от автогарата и ако е удобно дайте линк към другата тема да видя мнения. Не можах да я намеря((

# 24
Здравейте, момичета!
Не намерих другата тема за Пампоро, затова си позволявам тук да пиша.
Ние не сме скиори, но искаме през лятото да отидем на планина. Отдавна искаме на Пампорово да отидем-не сме ходили до сега, заради природата и изобщо...да видим. Но...сме без собствена кола. Ще пътуваме с автобус. Молбата ми е да сподели някой знам, че е странно , но има ли таксите от автогарата там (гледах , че би трябвало да има такава)
Също кои хотели са добри за лятото, за разходки , да е близо до центъра , най-вече до автогарата да има достъп удобен. Ние не сме с деца, но....Искаме да си починем, на свеж въздух и сред борчета, да си правим кратки разходки и така. Има доста предложения с ваучери, но като не ми е познато миналата година не рискувах. Бях се спряла на хотел Орфей и Снежанка но.... Моля , споделете има ли таксита от автогарата и ако е удобно дайте линк към другата тема да видя мнения. Не можах да я намеря((

Заповядай другата активна тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699979.0;topicrefid=4
И още една:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=800231.0;topicrefid=4

# 25
  • Варна
Отседнете окоо спирката - има 3-4 хотела.

# 26
  • София
Здравейте, мога да споделя впечатления от хотел Стената. Тази зима ходихме няколко пъти и в петък пак отиваме.като локация е перфектен, на 50 м. От лифта на Студенец,входа е на самата писта. Хотела е хубав,били сме и в студио и в апартамент, с кухненски бокс са всички, широко, чисто,много е удобно. Има два ресторанта, но не сме ги пробвали, нашето дете не обича да стои в заведения. Има детски кът до рецепцията. Хотела има топъл паркинг, много е удобно за багажа, има асансьор.Когато има много сняг е трудно качването до хотела защото последната отсечка е много стръмна, но момчето от паркинга се качва и придвижва колите. Препоръчвам хотела, най -добрата локация на самата писта. Миналата зима често ходехме в Замъка, покрай, хотела минава писта, но стълбите са много досадни. Сградите на хотела са на стръмен склон и има много външни стълби, по които или разнасяш багажа или ходиш със ски обувките, и ако има повече сняг или лед става....  иначе хотела не е лош.

Благодаря за "прясната" информация!   bouquet
Освен "Стената" посещавали ли сте и други хотели с директен достъп до пистата и ако да, кои?

# 27
Здравейте, мога да споделя впечатления от хотел Стената. Тази зима ходихме няколко пъти и в петък пак отиваме.като локация е перфектен, на 50 м. От лифта на Студенец,входа е на самата писта. Хотела е хубав,били сме и в студио и в апартамент, с кухненски бокс са всички, широко, чисто,много е удобно. Има два ресторанта, но не сме ги пробвали, нашето дете не обича да стои в заведения. Има детски кът до рецепцията. Хотела има топъл паркинг, много е удобно за багажа, има асансьор.Когато има много сняг е трудно качването до хотела защото последната отсечка е много стръмна, но момчето от паркинга се качва и придвижва колите. Препоръчвам хотела, най -добрата локация на самата писта. Миналата зима често ходехме в Замъка, покрай, хотела минава писта, но стълбите са много досадни. Сградите на хотела са на стръмен склон и има много външни стълби, по които или разнасяш багажа или ходиш със ски обувките, и ако има повече сняг или лед става....  иначе хотела не е лош.

Може ли да дадеш някакви координати? Аз намирам само няколко апартамента на собственици и нищо друго. http://www.stenataapartments.com/#!about-stenata/c1qy5 Иска ми се да огледам какво наистина предлагат.

# 28
Флори,Орфей е хубав,работи и лятото,и е до Автогарата.Таксита има.Но миналото лято синът ми беше на лагер там,това лято по-добре предварително да питате дали ще има лагерници,защото може би ще е шумно с толкова деца.На Снежанка съм била преди много години,за тогава беше добре,но сега не знам дали няма да е поостарял.Камелия е много хубав,но и по-скъп,надали ще оредложат ваучери.

# 29
  • София
Флори,Орфей е хубав,работи и лятото,и е до Автогарата.Таксита има.Но миналото лято синът ми беше на лагер там,това лято по-добре предварително да питате дали ще има лагерници,защото може би ще е шумно с толкова деца.На Снежанка съм била преди много години,за тогава беше добре,но сега не знам дали няма да е поостарял.Камелия е много хубав,но и по-скъп,надали ще оредложат ваучери.
През лятото всички планински хотели, които работят предлагат изгодни оферти.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт