Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLV

• 50 999
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • в морето до колене
Никъде ли няма субтитри за Whiplash Rolling Eyes
издирвам  Laughing
засега май няма  Crossing Arms
Появиха се английски субтитри вече + още няколко езика (вкл. руски за разкош  Mr. Green, ако помагат на някого вместо български) - http://www.subtitleseeker.com/2582802/Whiplash/Subtitles/

# 31
Благодаря за темата  bouquet.
Препоръчвам http://www.imdb.com/title/tt2760634/?ref_=nm_flmg_act_3
Филм за изборите, които правим в живота.

# 32
  • София
Аз да се запиша с Harold & Kumar Go to White Castle- доста стара и изпростяла комедия, пушат марихуана през целия филм и търсят някакви специални бургери.

# 33
  • София
Въпреки че става въпрос за джаз музика, силно ми напомни на Full Metal Jacket.

Кой точно имаш предвид, може ли линк, че ми излязоха няколко различни в IMDB?

Този на Кубрик, първата част, тренировъчния лагер, обучението чрез обиди, подигравки и издевателства и последиците върху по-крехката психика.

# 34
Благодаря за темата  bouquet.
Препоръчвам http://www.imdb.com/title/tt2760634/?=nm_flmg_act_3
Филм за изборите, които правим в живота.
И на мен много ми хареса.
Софи Марсо е прекрасна! И красиво остарява!

# 35
  • Пазарджик/Лондон

Последно гледах Get Smart :
http://www.imdb.com/title/tt0425061/

Екшън комедия, хубава Ан Хатауей, много познати муцуни в поддържащите роли - препоръчвам за разпускане  Wink.

# 36
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз гледах един филм, който отдавна ми седеше свален, но така и не го пусках.Може и да е бил препоръчван тук, но не помня от кой точно Blush
http://www.imdb.com/title/tt2343793/ - Third Person

Скрит текст:
За мен филма беше по-скоро приятен и чак към края усетих истинския смисъл в представянето на трите истории от писателя. Смятах, че всичко е реално, докато на края не видях как тези истории нямат развитие.
Има много силна сцена към края между Фанко и Мила Кунис в апартамента му, за детето и виждането му. Както ми вървеше едно такова приятно-развликателно изведнъж ме разреваха зварски с тази точно сцена. Много добре изиграна от двамата.

И нещо за тези от вас, които са го гледали, ако може да споделя. Пък и да ми кажете дали е така Peace
Скрит текст:
Горе долу по средата на филма се подразних от това, че героинята на Мила Кунис работи, като камериерка в Париж, уж Rolling Eyes......пък ходи с такси на дела в Ню Йорк Rolling Eyes Сменяха стаите,декорите вътре, виждаше се и по хотелските врати/съжалявам, че обръщам внимание на тези неща, но не е нарочно/....Реших, че това е някаква недомислица и щях да ви питам тук, що за проява на лош вкус е да ни лъжат толкова плоско? Но, края на филма и това, което писа героя на Лиъм Нийсън, както и разговора с жена му осмисли сякаш тези недразумения newsm78  

Препоръчвам го този филм, но не трябва да бъде с големи очаквания Peace
А, не е лишен и от смисъл. И доста дълъг сякаш Confused

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 13:28 от Hushpuppy

# 37
Снощи гледах Jagten (The Hunt). Гледала го бях, но пак беше удоволствие. Заредих и Submarino и Royal Affair. Последният ще го гледам за четвърти път май, но няма шанс да ми омръзне.  Laughing

# 38
Записвам се в новата тема с негативен отзив за Magic in the Moonlight. Първите 15 минути ми беше относително забавен, а след това стана приспивно скучен. Колин Фърт беше много хубав, но даже и неговата игра не ми хареса. Едва го догледах, да ми се чуди човек защо, като даже не ме интересуваше какво ще стане накрая. Не, че беше голяма изненада.

# 39
  • в морето до колене
Уф, и аз се канех да пиша, че не ми хареса филма, ама забравих.
Та сега като ме подсети, Злате - да си кажа.
Нещо не го беше домислил Уди както трябва. Героят на Колин Фърт изглеждаше добре, логично като образ и изиграно прилично в частта с негативизма - той един такъв pompous prick и всички около него не са му на нивото. Като се стигна до "приемането" на невероятното (дето уж не можеше да бъде, ама нивгаж), което пък после се обърна на 180 градуса и пак не ме убеди; пък особено като се стигна до финала с лИбоФтЪ... ами не, хич не беше убедително вече за мен. Ема също ми се стори похарчена ненужно за една героиня с потенциал, ама неразвит някак си. Много ме хвана яд!
Единственият герой дето ми беше що годе симпатичен и забавен беше нещастният тъпоъгълен годеник... А, и маминка на Марша Гей Хардън ставаше донякъде.
Иначе Южна Франция е красива. Ама това го знам и без Уди да ми го показва на филм.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 14:09 от мячик

# 40
И аз не разбрах каква му беше идеята на автора (Уди Алън), но пък беше красива приспивна гледка филмът. Не го догледах.  Laughing

# 41
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма нещо, което да не ме подразни в този филм, но най-много ме подразни Фърт с хилядната си роля на английски бастун. Аман Laughing

# 42
  • Вестерос
Записвам се в новата тема с негативен отзив за Magic in the Moonlight. Първите 15 минути ми беше относително забавен, а след това стана приспивно скучен. Колин Фърт беше много хубав, но даже и неговата игра не ми хареса. Едва го догледах, да ми се чуди човек защо, като даже не ме интересуваше какво ще стане накрая. Не, че беше голяма изненада.
Точно! Очаквах много повече. Обожавам такъв тип филми, а Колин ми е присърце. Много съм разочарована.  Confused Знаех, че така ще стане накрая с любовта , само не очаквах..

Скрит текст:
че ще е номер всичкото.

# 43
  • Once there was a Hushpuppy...
Няма нещо, което да не ме подразни в този филм, но най-много ме подразни Фърт с хилядната си роля на английски бастун. Аман Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не съм го гледала този филм, а може и да не го/доста коментари отнесе с този знак -/ Laughing
Ама исках да кажа, че това си може, това си играе човекът Peace
В кръга на шегата разбира се, но сякаш му ги възлагат специално и целенасочено подобни роли Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 44
Да, вярно, че все такива роли играе и след Речта на краля все ме разочарова. Не че не го харесвам, но си е бастун.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт