Професионални серии за коса - тема 73

• 76 243
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Това за бамбуковата серия за обем на Алтерна звучи интресно, но ми се иска да взема травел размери ако някъде има, че имам много козметика за коса. Ако някой види някъде, ще съм благодарна да сподели.  Peace

# 616
# 617
  • София
Лу, благодаря!   bouquet

# 618
Momичета, пак идвам с въпрос. При положение, че Нектар термикът не ме впечатли особено, да не кажа никак, има ли нужда да купя Цимент термик? Суха, изрусена коса, не е много изтощена  Thinking
искам да пусна поръчка и не мога да се реша да го купя ли  newsm78
Нектара го подарих, нищо различно не виждах -дали с него или без все една и съща ми е косата.
Много рядко ползвам преси, сешоар може би веднъж седмично, не на всяко къпане. За тези случаи исках да взема нещо подходящо.
Мен и двете, цитирани от теб, не ме впечатлиха  Mr. Green
И при трите термо крема, главни съставки са високомолекулни, филмообразуващи съставки, и чак в края- допълнения (масла при нектара, протеин при цимента).
Съсредоточи се , че просто са ти необходими за филмиране на косъма и защита, по-задълбочена грижа приложи под форма на серуми/олио  Mr. Green Mr. Green

Хубави термо продукти, с хубав състав става дума, за мен са Тотал протект крема на Чи и Бамбуковата на Алтерна  Peace

# 619
Momичета, пак идвам с въпрос. При положение, че Нектар термикът не ме впечатли особено, да не кажа никак, има ли нужда да купя Цимент термик? Суха, изрусена коса, не е много изтощена  Thinking
искам да пусна поръчка и не мога да се реша да го купя ли  newsm78
Нектара го подарих, нищо различно не виждах -дали с него или без все една и съща ми е косата.
Много рядко ползвам преси, сешоар може би веднъж седмично, не на всяко къпане. За тези случаи исках да взема нещо подходящо.
Мен и двете, цитирани от теб, не ме впечатлиха  Mr. Green
И при трите термо крема, главни съставки са високомолекулни, филмообразуващи съставки, и чак в края- допълнения (масла при нектара, протеин при цимента).
Съсредоточи се , че просто са ти необходими за филмиране на косъма и защита, по-задълбочена грижа приложи под форма на серуми/олио  Mr. Green Mr. Green

Хубави термо продукти, с хубав състав става дума, за мен са Тотал протект крема на Чи, Ирон гард на Чи-спрей и Бамбуковата на Алтерна  Peace Особено при Алтерна и тотала на Чи- протеини и много, много масла  Peace
Благодаря ти, това побутване ми трябваше  Mr. Green
Алтерна са ми скъпи за момента, ще поръчам ЧИ!   bouquet

# 620
Momичета, пак идвам с въпрос. При положение, че Нектар термикът не ме впечатли особено, да не кажа никак, има ли нужда да купя Цимент термик? Суха, изрусена коса, не е много изтощена  Thinking
искам да пусна поръчка и не мога да се реша да го купя ли  newsm78
Мен и двете, цитирани от теб, не ме впечатлиха  Mr. Green
Съсредоточи се , че просто са ти необходими за филмиране на косъма и защита, по-задълбочена грижа приложи под форма на серуми/олио  Mr. Green Mr. Green

Хубави термо продукти, с хубав състав става дума, за мен са Тотал протект крема на Чи, Ирон гард на Чи-спрей и Бамбуковата на Алтерна  Peace Особено при Алтерна и тотала на Чи- протеини и много, много масла  Peace
Благодаря ти, това побутване ми трябваше  Mr. Green
Алтерна са ми скъпи за момента, ще поръчам ЧИ!   bouquet
В Арлен в момента има код -20% Алтерна, т.е. излиза ти 44лв.  Peace

# 621
какъв е кода?

# 622
Здравейте момичета. От много време не съм писала, но възникна проблем днес и се надявам да помогнете. Поръчах си нова коприна на Чи, защото старата е на свършване. Проблемът е, че не е златиста, както предната и сякаш по-рядка. Какво мислите??

# 623
здравейте,
имам въпрос.Косъма ми е сух, като не се цепи , а се кадри накрая.Това значи ли , че ми е псорьозна косата.Трябва овлажняване ли да направя.Протеина мисля , че ще ми е изсуши.

# 624
  • София
Момичета, Руса мама, знаете ли термозащитата на Tigi S-factor до колко градуса предпазва? Доверявате ли и се за изправяне/къдрене с преса? А за сушене със сешоар?

# 625
Да се оплача от енергизиращия шампоан на Напура против косопад - няма такъв шампоан просто...
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura-s … malna-kosa-200-ml
Нанасям на сух скалп, една водичка с отвратителна миризма, стоя така няколко минути и усещам парене на скалпа, измивам с вода, никаква пяна, косата е сплъстена и заплетена, като мръсна... Наложи се да се измия наново с друг шампоан и въпреки това косата ми стоеше като немита.... Направо ужас.... #2gunfire
Нищо тяхно повече няма да опитам...
Пристигна ми и лилавата топка на Тиги, много съм доволна, а каква миризма има... Hug
Също така съм доволна и от термоспрея на Joico и от финишите на Тиги и Joico, много по-добри от Alfaparf например. Peace

# 626
  • София
Отдавна не ми се беше случвало да хваля продукт за коса, но след няколко измивания с бамбуковата серия на Алтерна, имам усещането, че косата ми е по-плътна. Поръчах комплекта, включващ шампоан, балсам и 48-часовия спрей за обем и ефекта върху моята коса е страхотен, най-вече в посока уплътняване на косъма, но има и обем. Като минус- може би леко изсушава дължините, но пък косата същевревенно е гъвкава и жилава. Моята коса е с тънък и мек косъм, трудно задържаща прическа. Иска ми се да видя в дългосрочен план как ще ми се отрази серията и дали няма да се получи скорошно насищане.

# 627
  • Велико Търново
Ella, ще чакам отзивите ти след време относно бамбуковата серия, косата ми е същата като твоята, и много, ама много й се чудя, и то най-вече, защото рядко съм била доволна от серия за обем -обикновено косата ми се остъргва и пресушава Confused

# 628
  • Стара Загора
lunna pateka недей така за напура аз всичко тяхно което съм пробвала до сега ми е харесало,не заклеймявай марката заради един продукт  Peace просто този не ти е понесал добре.Аз съм много доволна от възстановяващата S/9 шампоан и маска от S/0 за растеж препоръчвам ти да ги пробваш страхотен обем и лекота имам с тях.Не пенят като другите но са с по-естествен състав затова е така  bouquet

# 629
Здравейте, пишете че има - 20% на Алтерна в Арлен, може ли някоя от вас да сподели как мога да се сдобия с кода?  newsm78 Мерси  предварително. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт