за ТРЕТИ КЛАС - 3

• 64 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
По този автор имаше навремето един детски руски сериал- "Гостенка от бъдещето". Много ми харесваше. Благодаря за предложение. надявам се да хареса жанра. Ако стане, непременно ще я потърся.

# 586
Judy, можете да пробвате и "Звездните приключения на Нуми и Ники". Аз съм я чела някъде в тая възраст и ми беше любима. За мое съжаление вкъщи едва ли някой ще я прочете.
Тази също е много забавна - "Руфо червенокосия". Две деца близнаци, брат и сестра, пътуват с машина на времето за да търсят своя по-голям брат. Смяла съм се със сълзи на тази книга. Невероятно смешна е.

# 587
  • София
Последен ден и при нас на училище - урааа. Макар от началото на май почти да не учат, реално досега си бяха на училище дори и само като занималня и не са усетили в пълна степен свободата на ваканцията.
Вчера за мой ужас когато ги накарах да решат няколко задачки едната близначка успя да напише в съкратен запис на задачата "отзад" по следният начин - "одцат"..... При което баща й беше в потрес, а тя му отговори, че не й пука....
В понеделник заминават и двете на море от класа, а малката в сряда от ДГ и оставаме съвсем сами  Simple Smile
Ще имам време да подготвя някакви упражнения и задачи по български за да нямаме сериозни проблеми с тази госпожица началото на септември. Завърши с петица по български, но като гледам и тя и е много....

П.П Има информация за записването и учителите за курсовете по математика в СМГ, ако някой се интересува.

# 588
Моята девойка се е запалила пор Руския език и настоява да я зяпаш на летен курс и после да си пишела с деца от Русия Laughing намерихме PanPal сайт за деца, суденти и учители от цял свят и иска да си разменят,,истински писма,, попощата Simple Smile

# 589
Ние курс по руски не намерихме, но намерихме няколко частни учители и се спряхме на една дама. Почваме от другата седмица. Оказа се, че имало голям наплив. Тя води деца като за два курса в момента.  Laughing Ще си ходим така.

# 590
Чудесно! А как я намерихте? Тук(Плевен) също няма школа по руски лятото, но срещам затруднение при намирането на персонален учител. Simple Smile

# 591
Здравейте! Следя ви от доста време и реших да попитам за един проблем, та ето го и него:
Синът ми учи руски, но не по собствено желание, а просто така ги разпределиха от началото на учебната година. Проблемът е, че никак не го харесва и иска да учи английски. Реших да попитам има ли начин да се прехвърли да учи английски в трети клас дори ако трябва да държи изпит, благодаря предварително!

# 592
Зависи от училището

# 593
Тинка, може да попиташ директора . Има училще , в които има тази възможност след приравнителни изпит, а има и такива без изпити. Ако детето няма желание да изучава руски, може да намерите решение.

# 594
Чудесно! А как я намерихте? Тук(Плевен) също няма школа по руски лятото, но срещам затруднение при намирането на персонален учител. Simple Smile

Момиче на позната ходи вече шеста година при учител и от там взехме координати на двама учители.
Моят човек се запали от ДГ, където учеха и руски, и английски, но учителката му от там не дава уроци на частно. Бяха по някаква програма и децата бяха много доволни.
Питах и познати от инспектората. Намерих няколко оферти и се спряхме на една. Ще започнем и ще видим как ще потръгне. Ако е добре, ще си продължи и през учебната година.
...
Тинка, а имате ли в училище английски? Ако нямате- не виждам как ще стане. Трябва да смените самото училище и тогава ще държите приравнителен.
Ако имате английски там, където сте, вижте се с директора да ви прехвърли в паралелка с изучаване на такъв и ще ви кажат за приравнителния какво е нужно. Няма да е труден, имали са най- вероятно само във втори клас, т.к. така е по програмата за масовите училища.

# 595
Блаодаря, Judy! Успех с изучаването на Руския език Simple Smile Момчето ти проявява завидно постоянство Hug в това отношение си приличат явно с дъщеря ми Simple Smile

# 596
И на вас желая успех! Питайте в инспектората, те си познават колегите. Дано намерите добър учител.
Моето чудо в момента е на турнир по футбол. Оказа се, че точно това занимание, на което гледам като на запълване на времето и на чиста, макар и задължителна за всяко дете, физическа подготовка и разтоварване, сега, през ваканцията, най- много му запълва времето. Вярно, че е упорит. Според мен точно футболът не му се отдава, но пък проявява и там завидно постоянство. Не пропуска тренировка и турнир.
Отивам да го взема към обяд, че не знам падат ли, бият ли... Laughing

# 597
Успех му желая  от сърце! Радват ме такива упорити деца !  Hugи да бият на мача Peace

# 598
Привет, учебната година завърши, ред е на зелените училища, книгите и игрите ..
Сваляте ли електронни книги на вашите деца? ..
Аз подсигурих списъка 50:50 - електронни : книжни варианти ..
Останаха ми само ;
Джани Родари - Приключенията на невидимия Тонино, която май не е издавана от 1993г
Валери Петров - Меко казано или Пет приказки, имаме 3 от 5-те приказки , та не ми се купуват и ще търся ел. вариант
Йордан Радичко - Малки жабешки истории

Ако имате или знаете тези трите в ел. вариант моля да споделите

# 599
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png      
Искам да направя странички от този тип за работа през лятото. Знаете ли как или с каква програмка се прави?

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 14:52 от valkka

Общи условия

Активация на акаунт