На море в Турция - тема 35

• 73 225
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Критериите са около 1000лв. на човек, All inclusive или Ultra all inclusive, със самолет, 7 нощувки

# 631
1000 лв с или без летищните такси?

# 632
някой почивал ли е в CRYSTAL GREEN BAY RESORT 5*

# 633
някой почивал ли е в CRYSTAL GREEN BAY RESORT 5* в Бодрум

# 634
И аз се записвам да ви чета,интересува ме хотел в Алания също.

# 635
Аз се чудих между KLEOPATRA BEACH 4* - ARSI KLEOPATRA HOTEL 3*,но май ще избера Клеопатра Simple Smile

# 636
  • Сoфия
Някой почивал в Silence beach resort  и Turan prince world в Сиде, може ли да сподели кой от двата е по - добър избор?

miss july Бодрум изглежда страхотно  Blush но защо не мога да си харесам хотел там - или са скъпи или няма плаж или е доста остарял....  Cry

# 637
Извинявам се пак за питането-знае ли някой нещо за плажовете до Истанбул-Kilyos,Sile,Tekirdag,Kumburgas,Silivri?Има ли тема за това?

# 638
Здравейте!И ние в последният ден на януари направихме резервация за Паша бийч в Мармарис от 08.09 .Направи ме впечатление,че от 01.02. намалиха цените с около 20лв.Били сме там,но в друг хотел и още тогава ми хареса локацията на този хотел.Миналата година бяхме в Eftalia МАРИН в Алания и останахме  много доволни.Съгласна съм с други които казват,че Мармарис е най-красивият курорт.Наистина е така.Желая на всеки да направи мечтаната си резервация! Sunglasses
Здравейте, решихме да почиваме в Турция и си избрахме хотел Ефталия Марин 5* . Можете ли да споделите Вашите впечатления?Благодаря предварително!
Цитирай

# 639
Като погледнете картата и виждате , че понятията по на север , по на юг са почти абсурдни.Почти цялото турско крайбрежие от Искандерун до Бодрум са на една и съща географска ширина.по 100 - 200 км по на север не променят климата а по скоро теченията , дълбочината и конфигурацията на залива.КушадАсъ е най - грозния и тъп турски град-курорт и е на светлини години след Мармарис , Бодрум.Водата в морето е мътна , повечето плажове хич ги няма с изключение на 2-3 далеч на изток от града и колкото и да е хубав хотела не го компенсира.Освен всичко друго и в Мармарис , Бодрум има прекрасни хотели , примерно МАРТЪ РИЗОРТ.
повечето хора не ги интересува какъв е курорта, след като 99% прекарват само в хотела
аз пък останах мноооого приятно изненадана от плаж в кушадасъ/палм уингс/ , тази година търсих в същия ценови клас хотел в бодрум с подобен плаж и се оказа че повечето са на платформа
така че спор-кой е по-по -най е безмислен
всеки има различни критерии за почивка  Peace

Правилно. Темата е "На море в Турция"-море, а не плратформа и басейн -трябва пясък и море, море!

Второ - в Турция получаваш обслужване, прекрасна храна и разбира се посещение на исторически и природни обекти.

# 640
По телефона ме увериха, че всичко е наред и че няма нужда да ходя, но мен нещо ме гложди. Вместо да звъня ще отида направо на място, но за жалост ще мога чак към края на седмицата, та за това реших да питам и тук как стоят нещата.
 Не съм пътувала до сега с ТА, но все ми се струва, че е редно като правя резервация и плащам капаро, възлизащо на не малка сума, да имам договор?!

Разбира се. Трябва да имате договор, та дори и предварителен. Към този договор има приложения-Общи условия за организирано пътуване. Ако не ви дадат договор, то поне трябва да ви издадат някакъв резервационен документ, в който се описва курорт, хотел, дати, база на изхранване и т. н. Съответно, като осъществявате плащане  си пазете-касов бон или банков превод. Иначе как ще докажете, че ще пътувате  с тази агенция и че сте платили . По имейл е несигурно-хакнат сайт, срив в сървъра и пр. Накрая при крайното плащане вече може и договор за организирано пътуване или каквото и да е там пътуване. До сега при нас така се процедира, а сме ходили къде ли не.

# 641
  • Бургас
miss july Бодрум изглежда страхотно  Blush но защо не мога да си харесам хотел там - или са скъпи или няма плаж или е доста остарял....  Cry

........или са извън Бодрум  Wink
Да, трудно е с намирането на хотел в Бодрум. Наистина цените им са високи, а много от хубавите хотели са извън курорта /в Тургутрейс или Ялъкъвак/. В интерес на истината хотела, в който бяхме ние - Isis не беше хич лош, но просто някои стаи/бани трябва да се реновират. Нашата стая беше чудесна, а ваната в банята беше за смяна, канала беше запушен. Иначе е с прекрасна зелена територия, има плаж на платформа и пясъчен такъв. Ако искаш го загледай, виж дали отговаря на изискванията ви и ако решиш мога да ти пратя снимки на хотела, за да добиеш по-добра представа.

# 642
  • Варна
Някой почивал в Silence beach resort  и Turan prince world в Сиде, може ли да сподели кой от двата е по - добър избор?

На 100%,с двата крака и двете ръце,гласувам за Сайлънса,била съм и в двата,първо в Сайлънса,после Турана,не ме питай как се чувствах,почивайки в Турана и на една крачка,много по-добрия,Сайлънса ooooh!

# 643
  • Сoфия
miss july Да, аз  съм ти чела отзивите ти за Исис и общо взето много ми харесва зеленината на хотела, а и цената не му е никак лоша.... Той и Ясмин са ми фаворити. И двата са на прилични цени и имат и плаж и зеленина...

esstela От както видях Турана направо се влюбих... Shocked, но пък съм чела много хубави отзиви и за Сайлънса - благодаря за мнението - мисленето ще е голямо... Бодрум...Сиде...  newsm78 Embarassed

# 644
мисленето ще е голямо... Бодрум...Сиде...  newsm78 Embarassed

Като цяло стандартът в Сиде е по-висок. Самият курорт също е много хубав, предпочитам Сиде пред Белек, за Лара пък да не говорим, старият град е чудесен за разходки и шопинг, има и кръчми и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт