На море в Турция - тема 35

• 72 717
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Пише че в 9:25ч. самолета каца в Анталия, веднага ли имаме транспорт до съответния курорт и хотел или се чака?

Чакат се всички пътници за трансфера и тогава се тръгва. Може да има гости за други хотели във вашия автобус и те да се оставят преди вас, ако техния хотел е по пътя.

# 61
Rolling Eyes ами то тогава каква е логиката при 7 нощувки, лятото да е по-скъпо?  newsm78

Защото е най-скъпия сезон, когато цяла Европа е във ваканция. Търсенето е по-голямо.

# 62
  • Ямбол
Здравейте.Направихме си резервация за 30май в хотел RAMADA RESORT AKBUK в Дидим.Някой може ли да даде отзиви за хотела?

# 63
  • Sofia
Благодаря ви за отговорите.   bouquet
И сега да се похваля с резервация за Ефталия Вилидж от 23.06! Ако всичко е наред, тази година най-накрая ще сбъдна и тази мечта.  Simple Smile

# 64
Някой дали си спомня миналата година кога излезнаха самолетните програми със 6 нощувки? Ние май резервираха средата на февруари, но беше случайно решение, т.е. не бях следила ранните записвания от самото начало. Чудя се дали тази година ще има пак newsm78

# 65
Някой почивал ли е в Aurum Spa & Beach Resort - Дидим? Набелязала съм го, но не виждам никъде отзиви от български посетители. Някой да сподели мнение за него? Aurum Spa & Beach Resort или MAJESTY CLUB TARHAN DIDIM ?

# 66
Малко снимки от зимен Батихан
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 67
  • София
Ооо, mimi, нямаш милост. Crossing Arms Laughing

# 68
  • София
Благодаря ти, Мими   bouquet

А от стаята имаш ли  Praynig

# 69
Благодаря ти, Мими   bouquet

А от стаята имаш ли  Praynig
Стаята така и не я снимах.Мислех да снимам още щом се настаним но забравих.Да видя още какво мога да пусна

# 70
  • София
Нищо, другия път  Hug

# 71
Дзвер само с прозореца за който ти казах и с който малката ме побъркваше  Wink
Скрит текст:
и с изглед от стаята които беше чудесен.С огромна тераса
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 72
Някой дали си спомня миналата година кога излезнаха самолетните програми със 6 нощувки? Ние май резервираха средата на февруари, но беше случайно решение, т.е. не бях следила ранните записвания от самото начало. Чудя се дали тази година ще има пак newsm78
Ще има със сигурност. Може би до седмица-две. Става дума за Егейска Турция. За Анталия в момента вече има ,но със 7 нощувки.Полетите остават в ден събота при Тез Тур,докато при Емералд денят е вторник(за мен лично е достта странно,неудобен ден).

# 73
  • София
Благодаря, Мими  bouquet

# 74
Rolling Eyes ами то тогава каква е логиката при 7 нощувки, лятото да е по-скъпо?  newsm78

Защото е най-скъпия сезон, когато цяла Европа е във ваканция. Търсенето е по-голямо.

Не можах да разбера, ами нали през лятото нямало 9,10 и 12 нощувки,защото имало по-малко резервации....поне така ми отговори cska_kazanlak......ние искахме да резервираме 10 нощувки, но през юли и август няма обявени дати. А аз не мога да почивам преди 1 юли, защото учениците ни излизат във ваканция на 30 юни....

Общи условия

Активация на акаунт