Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой хотел бихте препоръчали за нощувка по пътя към Кушадасъ?
Какви са впечатленията от хотел Casa de Maris Spa & Resort 5*, Мармарлис и Pinе Bay Holiday Resort, Кушадасъ?
Какви са впечатленията от хотел Palm Wing в Дидим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой хотел бихте препоръчали за нощувка по пътя към Кушадасъ?
-
Какви са впечатленията от хотел Casa de Maris Spa & Resort 5*, Мармарлис и Pinе Bay Holiday Resort, Кушадасъ?
-
Какви са впечатленията от хотел Palm Wing в Дидим?
-
Какви са впечатленията от хотел Ramada Resort Akbuk в Дидим?
-
Какви са впечатленията за хотел Aurum Spa & Beach Resort и Majesty Club Tarhan Didim?

- някой има ли информация от минали години в края на септември горе-долу каква е цената за 2-ма възрастни в Papillon zeugma (Прегледах booking, но между него и оферти на ТО за други хотели, има голяма разлика в цените, а не намирам цени на ТО за тази година). Много ще съм благодарна, ако някой може да ми даде каквато и да е информация (може на лично)
и днес направих резервация в Емералд за Papillon Aysha в Белек. 
Последни 6 дена от Ранни записвания януари.Желая мъдър избор на всички и успех.А за тези, които за първи път ще се решат на почивка ,само ще кажа- Турция е прекрасна дестинация,тя ще Ви очарова ,завладее и омагьоса. На добър час.
Хотелите, които съм избирала са въз основа на руските отзиви и съм знаела какво да очаквам. Руснаците са много подробни относно пътуване, хотел, екскурзии. Винаги чета и лошите отзиви, за да преценя какво точно ги е провокирало да го напишат. Спокойно им се доверявам.