На море в Турция - тема 35

• 72 596
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
В бодрум ще ходим, а до памуккале няма да ходим, че е много далече, нещо яхтичка, глезотийка Simple Smile и сувенирчета, баклава. Дали около 300 лири ще ни оправят?

# 346
Моля помагайте Кемер или Алания в началото на май. Спряла съм се на хотели и в Кемер и в Алания, но не мога да взема решение.Тъй като пътуването ще бъде с автобус кой курорт е по близо до БГ и в кой от двата курорта в началото на май е по топло?

Здравейте. Твърдо-Алания.Там в началото на май температурите на въздуха приближават 30 гр. До там е малко по-далеч от Кемер,но в последния може да има неприятни изненади от метеорологичен характер. На кои хотели сте се спрели вече ?

# 347
  • София
В бодрум ще ходим, а до памуккале няма да ходим, че е много далече, нещо яхтичка, глезотийка Simple Smile и сувенирчета, баклава. Дали около 300 лири ще ни оправят?
Мисля, че да  Peace Между другото добре е да обмените и малко евро  Peace

# 348
Благодаря, Chole! За еврото се колебаеме, защото чухме, че много лъжат с курса и най-добре било да плащаме всичко в лири. Ти за какво имаш предвид еврото?  Thinking

# 349
  • София
За екскурзии, маршрутка ако се наложи , аз лично тогава предпочитам в евро, но и аз не знам защо  Laughing

# 350
  • Пловдив
Хотела на който се бях спряла е IDEAL PRIME BEACH - 5 * сега се чудя дали да търся друг или да запазвам за 12.06 но както бях споменала притесняваме  ме какво е времето там.Дали ще можем да се топнем в морето .Моля дайте ми съвет за първи път ще ходим в Турция иска ми се да останем доволни,

# 351
  • София
Хотела на който се бях спряла е IDEAL PRIME BEACH - 5 * сега се чудя дали да търся друг или да запазвам за 12.06 но както бях споменала притесняваме  ме какво е времето там.Дали ще можем да се топнем в морето .Моля дайте ми съвет за първи път ще ходим в Турция иска ми се да останем доволни,

Почивала съм от 13.06 и умрях от жега. Особено на екскурзията до Родос. Щях да се разтопя. За мен юни е чудесно време за почивка. И морската вода си беше ОК. Но винаги има значение конкретната година, но по мое мнение по късно става ужасно топло. Юли месец 32 градуса през ноща ми идват в повече. Peace Но все пак си зависи от хората. На мен толкова топло на нашето море мисля, че не ми е било. Юни е идеален месец за почивка в Турция. И е по-свежо с много цветя, и персонала още не е уморен... много преимущества.

# 352
  • Пловдив
Ох много благодаря за отговорите:)).

# 353

Миналата година бяхме в Анталия в края на май с бебе и всички бяхме по бански и в басейна,но всяка година е различна. Всичко е въпрос на късмет Simple Smile

# 354
  • Бургас
Дано тази година не е като миналата в метеорологично отношение.

# 355
  • София
Здравейте,
Много трудно се избира хотел в Турция с ограничен бюджет. Confused
Насочили сме се към Бодрум
На много места в отзивите за  хотелите четох, че духа силен вятър по брега.
Вашите наблюдения какви са?
Става въпрос за края на август, началото на септември. Не ми се ходи до там и да се налага да стоим на басейните.

# 356
  • Бургас
Здравейте,
Много трудно се избира хотел в Турция с ограничен бюджет. Confused
Насочили сме се към Бодрум
На много места в отзивите за  хотелите четох, че духа силен вятър по брега.
Вашите наблюдения какви са?
Става въпрос за края на август, началото на септември. Не ми се ходи до там и да се налага да стоим на басейните.

Подухва, но не е студено. Ние бяхме на 20.09 и имаше вятър, но през деня си беше топло и слънчево и нямаше никакъв проблем с плажуването. Само вечерта ставаше хладно и имаше нужда от горна дреха, но това е нормално за това време на годината. Щом ще сте в края на август не мисля, че има за какво да се тревожите.

# 357
  • София
miss july   Благодаря   bouquet
В кой хотел сте били?

# 358
  • Бургас
miss july   Благодаря   bouquet
В кой хотел сте били?

В ISIS.

# 359
  • София
Забавленията в луна парка (то силно казано за 3 съоръжения  Wink)
в Палома клуб султан платени са?
Иначе новите пързалки изглеждат страхотни, дано да успеят да ги построят,
за сега не намирам реални снимки, което ме навежда на мисълта че още не са готови.

Общи условия

Активация на акаунт