Duolingo: Да учим езици безплатно, завинаги!

• 65 939
  • 370
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
Здравейте,
сега ви открих   bouquet и се залавям с фламандския Laughing Има ли версия от български на фламандски, че моят английски, не е много, добър?

# 271
Няма. Но и фламандски няма, въпреки че имаше идея да добавят. Само нидерландски.

# 272
  • UK
Няма. Но и фламандски няма, въпреки че имаше идея да добавят. Само нидерландски.

Предполагам, че в общи линии имат сходство, няма да е зле, да понауча, нещо Crazy Благодаря  bouquet

# 273

Предполагам, че в общи линии имат сходство, няма да е зле, да понауча, нещо Crazy Благодаря  bouquet

Доколкото знам разлика почти няма. Само в акцент/произношение и дреболии. Прочети това https://en.wikipedia.org/wiki/Flemish

# 274
  • Там, където ме обичат
Влизам, за да се похваля, че стигнах до 25-то ниво. Много съм доволна.  newsm68

# 275
Здравейте,
страхотна е! Предвиждали се възможност да се упражнява и английския език? Благодаря предварително!

# 276
  • UK

Браво на теб!  bouquet

# 277
Изглежда ми доста интересно. Искам да попитам с това до какво ниво на владеене на езика може да се достигне.

# 278
Изглежда ми доста интересно. Искам да попитам с това до какво ниво на владеене на езика може да се достигне.
До колкото съм чела, А2, максимум Б1. Но много хора използват успоредно и други ресурси, за да се получи по-трайно и по-високо ниво Simple Smile

Прекрасно!  bouquet

# 279
Здравейте, вчера си изтеглих програмката, страхотна е. Уча английски през немски. Направих теста отначало и сега не мога да разбера на кое ниво съм в самата игра. И за да продължа напред с уроците от къде да влизам. Отдолу пише подобри уменията си в едно зелено поле, него ли трябва да натискам. Благодаря ви предварително. Simple Smile Simple Smile

# 280
Здравейте, аз пък не можах да открия упражнения на английски (т.е......да изучавам английски) ???? Дали въобще има версия за английски или ученето става ОТ английски на друг език?
Благодаря предварително за помоща Ви.

# 281
Да, ученето на английски става от друг език - немски, френски, нидерландски, руски и тн.

Аз започнах и немски. Честно казано хич не ми харесва курсът. Имам чувството, че език като немския не може да се обясни по методиката на Дуолинго. Правя по едно упражнени дневно, колкото да правя.

# 282
  • Mars Hotel
А какво не ти харесва по-точно? Интересно ми е, защото честно казано, на мен ми помогна повече отколкото други помагала.  Thinking

# 283
Случайно попаднах тук и влязох в програмката. Много ми допадна. Но определено е за хора, които са учили езиците и имат нужда да си ги припомнят. Иначе за основно учене и без никакви начални знания по езика, мисля че няма да се получи.
Ето аз бях позабравила Испанския. Ами много от нещата си ги припомних. Но... трябва да си припомня и Английския  Grinning

# 284
А какво не ти харесва по-точно? Интересно ми е, защото честно казано, на мен ми помогна повече отколкото други помагала.  Thinking

Има неща, които, ако не се обяснят, объркват. Така например никъде не е обяснено, че при мн. ч. всички думички, без значение от рода, са die. Това го разбрах на курса, на който ходя. Появяват се от време на време разни den, което отново на курса разбрах, че е падеж.

Уточнявам, че никога не съм учила немски, а Дуолинго го ползвам на мобилна версия.

С по-лесни откъм граматика езици е и по-лесно в Дуолинго. Поне на мен. Примерно шведски, нидерландски...

Общи условия

Активация на акаунт