Новите ни козметични похождения 64

• 77 675
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Мисля, че накупих достатъчно душ гелове за цяла година  Laughing
Наде, душ геловете на The Body Shop, които поръча, от 750 мл ли са или просто картинките са такива?
Понеже аз търсих точно големи разфасовки, но не откривам в сайта и затова поръчах от малките.
От мен
Експресен лифтинг концентрат "NAT'AURA" 30+

Дълбоко почистваща маска за лице "NAT'AURA" 30+

Крем концентрат за околоочния контур "NAT'AURA" 30+

Почистваща пяна за лице "NAT'AURA" 30+

# 106
Балсам за устни Neutrogena - много добър балсам, лек, приятен, ненатрапчив аромат, добре омекотява и подхранва устните.

Био балсам за устни Lavera с малини - хубав аромат на малини, добро омекотяващо действие, почти идеален е.

# 107
А последният придава ли и лек цвят на устните?

# 108
Олиото  на nuxe за какво го използвате предимно?   bouquet

# 109
  • София
от Грация  Blush
- 16 EXTASE Heart Eyes

# 110

Този крем хубав ли е?За каква кожа се води,какво действие има?

# 111
  • София

Този крем хубав ли е?За каква кожа се води,какво действие има?
Хубав е , да . За нормална до смесена, хидратиращ се води, освежава много приятно за лятото е супер . Моята кожа е мазна и за моя изненада ми е супер с него  Peace

# 112
  • Велико Търново
Олиото  на nuxe за какво го използвате предимно?   bouquet

Аз единствено и само за тяло. Целогодишно Heart Eyes Ползвам с частиците.

# 113
  • Букурещ
И аз съм от феновете на Guerlain Rouge Automatique, много ме е яд обаче, че спряха любимия ми 101 номер, не мога да открия с какво да го заместя.
А иначе:

# 114
  • София
Мисля, че накупих достатъчно душ гелове за цяла година  Laughing
Наде, душ геловете на The Body Shop, които поръча, от 750 мл ли са или просто картинките са такива?

Само от 750мл.поръчах, по-удобни са ми като са с помпа. Като дадеш на който и да е душ гел има опция да си избереш дали искаш 200 или750мл.

# 115
А последният придава ли и лек цвят на устните?
Цветът е много лек, едва забележим без лъскав финиш, сравнен с този на Nivea с диня. Но пък в балсамите на Nivea има парафин.

# 116
# 117
  • София
Само от 750мл.поръчах, по-удобни са ми като са с помпа. Като дадеш на който и да е душ гел има опция да си избереш дали искаш 200 или750мл.
Ех, не съм я забелязала тази опция Sad Нищо, при следващо намаление (те май често правят такива).

# 118
От поредната промоция  Crazy

И кремчето от Грация.  Grinning

# 119
  • Бургас
danielad два дена съм с него , няма опъване също не ми е омазнява кожата допълнително . Добре се чувствам с него тези дни , много искам да го пробвам и под фдт но за засега нямам тази възможност . Харесвам да видим как ще е в дългосрочен план, тогава най- добре се вижда ефекта .
Още един молив от Римел Scandal eyes цвят Bluffing  Heart Eyes От обяд съм с него без база на целия клепач и е държи страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт