Новите ни козметични похождения 64

• 77 577
  • 726
  •   1
Отговори
# 165

* Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 #13 уникално бял цвят
* EOS Strawberry Sorbet
Жаки аз имам 25, в колко цвята са всъщност?

Ами до колкото виждам в техния сайт го има само в тези. Даже не съм попадала на номер 25 от тази серия  Thinking

# 166
 - Експресен лифтинг концентрат "NAT'AURA" 30+

- Ревитализиращ крем за ръце "NAT'AURA" 30+

- Стягащ лосион за тяло "NAT'AURA" 45+

- Крем концентрат за околоочен контур и устни "NAT'AURA" 45+

# 167
Check Please точно на този цвят вчера му се чудих, но в крайна сметка поръчах друг от сенките на Живанши

Исках нещо по-неутрално и без много блясък, макар че и това блести леко.  
Аз сенки така на сляпо не смея да поръчам, освен ако не е някоя прословута палитра.  Blush

# 168

Ново не изтриващо се червило. Е, този път на Manhatan.

# 169
  • Бургас
Check Please точно на този цвят вчера му се чудих, но в крайна сметка поръчах друг от сенките на Живанши

Исках нещо по-неутрално и без много блясък, макар че и това блести леко.  
Аз сенки така на сляпо не смея да поръчам, освен ако не е някоя прословута палитра.  Blush
Търсих нещо по бежово неутрално, но тези някак си без проба не. Обаче тези които поръчах знам че грешка няма за цвета  Grinning

# 170
  • USA, Steak State
Може ли на кратко да обясниш как се ползва и какъв е ефекта?

Като цяло не се лъжете по думичката "glow". Продуктът е от типа ББ крем. Интересното е, че е и доста покривен и в същото време стои ефирно на лицето. Представете си, че сте си сложили фон дьо тен или бб крем и отгоре метеорити. Точно такъв е ефекта. Има почти незабележими блестулки както при метеоритите 02. Ароматът е точно като на топчетата. Лично при мен не стои като грим, а като втора кожа. Много ми харесва и ме е страх да не го спрат, та се презапасих. Simple Smile

# 171
  • София

* Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 #13 уникално бял цвят
* EOS Strawberry Sorbet
От къде мога да закупя бб крема на Миша?

# 172
  • София
От ибей  Peace

И от мен малко Корейски красоти

# 173
-от тази серия соли за вана

# 174
Много ми харесва и ме е страх да не го спрат, та се презапасих. Simple Smile

Нали ще е от редовната серия? Също и за новите пресовани по-евтини метеорити. Само не разбрах каква е разликата с другите и защо са толкова по-евтини.

# 175
elvnnn, моя е от enzo. Иначе ги има и е Ebay или Amazon, но от там ме беше малко страх да не е менте, защото точно този е доста копиран.

# 176
# 177
  • USA, Steak State
Много ми харесва и ме е страх да не го спрат, та се презапасих. Simple Smile

Нали ще е от редовната серия? Също и за новите пресовани по-евтини метеорити. Само не разбрах каква е разликата с другите и защо са толкова по-евтини.

Старите са с рефили, а тези май не се презареждат и кутийката е от "евтината" страна на нещата.

# 178
Вдовичке, разкажи за този Бейби Глоу. Като ББ/СС крем ли е?

# 179
  • в 1001-та нощ
Алена, тази спирала не беше ли си я купила пак, преди няколко дни?

Да Simple Smile

Първо, като единична спирала - имах 5 паунда от ФЮ за РД и пуснаха зимната разпродажба.... Whistling Whistling Whistling

Дни след това - пак се логнах да покажа къде се вписват ваучерите, произволно добавих продукт и видях, че пак имам  5 паунда бонус - неясно защо - те може и да са ми писали, ама аз не им чета мейлите  Mr. Green

Та гледах - гледах какво да избера и този сет беше изгоден ...  Blush

Мога да разменям, ако има фенове  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт