Новите ни козметични похождения 64

• 77 544
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
Не безпокоиш никого, просто се зачудих цената или какво друго му е предимството.  Peace

# 271
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Цената, ако не броим доставката ми се стори добре - 49 лв. Blush

# 272
Здравейте момичета, имам черни точки на носа, които ме вбесяват  #Cussing out . Можете ли да ми препоръчате нещо , за да се справя с тях?  Praynig

# 273
Здравейте момичета, имам черни точки на носа, които ме вбесяват  #Cussing out . Можете ли да ми препоръчате нещо , за да се справя с тях?  Praynig
Има специални лентични за нос, които премахват черните точки. Намокря се носа, лентичката се залепва и като изсъхне се отлепва. Черните точки са залепени за лентичката. И ако се повтори няколко пъти носа се изчиства тотално. Купувала съм няколко пъти от корейските като тези на Тони Моли и Holika Holika. Има ги в ибей.
Отделно е хубаво да си правиш поне 1 път в седмицата пилиг  Peace

# 274

Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 14:38 от densi

# 275
# 276
Placholina, от къде е лакчето   bouquet

# 277
  • гр. София
MAC 138 brush

# 278
  • Belgium

Лу, откъде  поръча ЕОС?  bouquet

От Енцо  Peace

Днес се сдобих съвсем случайно с:

# 279
  • София
Hermes - Caleche Soie de Parfum -

# 280
Има специални лентични за нос, които премахват черните точки. Намокря се носа, лентичката се залепва и като изсъхне се отлепва. Черните точки са залепени за лентичката. И ако се повтори няколко пъти носа се изчиства тотално. Купувала съм няколко пъти от корейските като тези на Тони Моли и Holika Holika. Има ги в ибей.
Отделно е хубаво да си правиш поне 1 път в седмицата пилиг  Peace

благодаря ти жаки за включването поръчах от ибей на тони моли лентички  bouquet
 newsm76
н.103

# 281
Бамбукови четки за грим

# 282
Bioderma Matriciane Rides:

Weleda Granatapfel - дневен и околоочен крем:

Biokarité - Soin Contour des Yeux:

Spa Moisture Gloves from EcoTools:

# 283
  • Sofia

Чудна серия  Flutter Една от малкото (в комбинация със серума), от която съм получила видими резултати още след първата опаковка  Peace

# 284
Наистина е много хубава - пробвах мостра и бях впечатлена - затова си купих и голямата опаковка; обмислям и серума.

Честно казано, обикновено подминавам аптечната козметика (разните Ла рош, Виши; Нукс донякъде е изключение), но този крем на Биодерма ме изненада с видими резултати още на ниво мостра.

Общи условия

Активация на акаунт