Новите ни козметични похождения 64

• 77 684
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Е, най-обичам ЛИМИРАНИ продукти! Joy Joy Joy

@Магнолия - завид завид за Ту фейсд червилата. Много ги харесвам! Честити!

И да не е спам се записвам с тази красота -
Christian Dior Diorblush Cherie Bow Edition Glowing Color Powder Blush - # 659 Tender Coral 
Скрит текст:
от размяна с прекрасна съфорумка!  bouquet
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 46
  • София
Аз се записвам в темата, не много по темата  Mr. Green Влизам да се похваля, че последният месец не съм купила НИЩО  Mr. Green
Тази година съм решила, да не купувам нищо друго освен консумативи  Whistling Ще се отдам малко на нов свеж полъх във вманиачената ми душица и ще си хабя натрупаните бумаги  Flutter

П.С. Нямам илюзии, че ще смогна да изпълня съвсем на 100% планът, но си мисля че ще се преставя добре  Crazy

Подкрепям с две ръце, бих се присъединила, но ми е мноооого слаб ангела  Hug

# 47
  • Belgium
Аз се записвам в темата, не много по темата  Mr. Green Влизам да се похваля, че последният месец не съм купила НИЩО  Mr. Green
Тази година съм решила, да не купувам нищо друго освен консумативи  Whistling Ще се отдам малко на нов свеж полъх във вманиачената ми душица и ще си хабя натрупаните бумаги  Flutter

П.С. Нямам илюзии, че ще смогна да изпълня съвсем на 100% планът, но си мисля че ще се преставя добре  Crazy

Веси
и аз съм като тебе, но не го планирай толкова строго  Laughing

Аз съм си обещала да се огранича до 2-3 неща от колекциите (пролетна, лятна, есенна и зимна). И останалото както казваш консумативи. От пролетните вече съм харесала 2 неща мисля само те да са.

# 48
Веси [/b]и аз съм като тебе, но не го планирай толкова строго  Laughing

Аз съм си обещала да се огранича до 2-3 неща от колекциите (пролетна, лятна, есенна и зимна). И останалото както казваш консумативи. От пролетните вече съм харесала 2 неща мисля само те да са.

Ами при мен гримът е, като шоколадът - без едно мога, но с едно не  Crazy Така че само ще си гледам и това е  Whistling
Покрай кодовете във ФЮ се удържах (а аз най-трудно удържам на поръчки, точно от нета), така че има лъч надежда  Mr. Green

# 49
  • София
И аз съм в тази група, но само по отношение на бялата козметика. Решила съм, че до края на годината няма да купувам маски за лице, кремове, серуми, лосиони за тяло, скрабове, мицеларни водички и измиващи продукти Simple Smile Парфюми също, освен ако нещо много, много не ме грабне и не се открива в България.

# 50
  • Street of Dreams
Странно, как дори и засищането е масово явление тук Mr. Green Само дето аз не съм си го поставяла за цел, просто забелязвам спад на интереса ми към нова козметика почти до нулата. Иначе любопитно следя форуми и блогове, но им се радвам само на картинка Wink

# 51
  • Belgium
Е, когато човек е затрупан винаги идва момент на пренасищане.

Но за да се ограничат изкушенията, по-добре да се ограничи и форумът  Mr. Green

Иначе и аз залитам по онлайн покупки, от магазините много трудно могат да ме изкушат.

# 52
Да направиме нова тема "Какво не си купих днес"  Mr. Green

# 53
  • Бургас
Познато, обаче от доста време си търсих серум хидратиращ и днес взех едни да видим avene hydrance optimale hydrating serum

# 54
Хе хе точно писах в темата за Сефора че мисля да Не купувам 1 месец-като гледам доста хора сме на една вълна  Grinning Обаче при мен ще е затишие пред буря защото ми се очертават 2 пътувания извън Бг с достъп до марки които тук ги няма и усещам как ще избухне голяма бомба  Mr. Green

# 55
  • Street of Dreams
Е, когато човек е затрупан винаги идва момент на пренасищане.

Но за да се ограничат изкушенията, по-добре да се ограничи и форумът  Mr. Green

Иначе и аз залитам по онлайн покупки, от магазините много трудно могат да ме изкушат.

Скрит текст:
На всички границите ни са различни, аз никога не съм се причислявала към истинските козметикохолички тук. Crazy И пак имам много повече от "необходимото". Crazy Естествено, най-вероятно липсата на ентусиазъм е временна Mr. Green
На магазините предимството им е, че можеш да пробваш, освен ако не те изнервят разни high society продавачки  Stop

# 56
  • София
Хе хе точно писах в темата за Сефора че мисля да Не купувам 1 месец-като гледам доста хора сме на една вълна  Grinning Обаче при мен ще е затишие пред буря защото ми се очертават 2 пътувания извън Бг с достъп до марки които тук ги няма и усещам как ще избухне голяма бомба  Mr. Green

Стратегията със сроковете е много опасна Laughing После става лошо, аз точно така му изтървах края. Мисля да действам като Лу, пък и вече трудно се изкушавам bowuu

# 57
  • Belgium
Малко разводнихме, но последно - OnDiNe_ , пробваш в магазина, харесваш си нещо и после си го поръчваш онлайн обикновено на по-ниска цена  Whistling

А и в нашите магазини доста марки ги няма, та добре, че вече всичко е на един клик разстояние.

Това за България де, не помня дали ти не беше в чужбина.

# 58
Преситена съм до лудост, знаете че съм болен парфюман и козметоман, но купувам, ще купувам и отново. Правя го супер избирателно и почти само колекционерски продукти.

# 59
  • Стара Загора
Shalimar Ode a la Vanille Sur la Route du Mexique Guerlain  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт