Новите ни козметични похождения 64

• 77 756
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Чек, много са добри глосовете на Шанел - не лепнат, и са сравнително трайни. Минус за мен е опаковката - не виждам колко съм изразходила, и това е първият глос, който свършва за отрицателно време Confused

# 496
  • София
Наистина свършват много бързо , това мен лично ще ме откаже май да ги купувам повече  ooooh!

# 497
  • Belgium
Наистина свършват бързо новите глосове на Шанел.

Но примерно аз имам и Pirate, който не е ежедневен и го нося само по поводи. При по-специфичните нюанси си е ок малкото количество.

# 498
  • София
Но пък са толкова хубави тези глосове! Моят 15 е най-любимия ми продукт за устни. Обаче още като нов имах чувството, че е полу свършил. Странно е, уж количеството е стандартно, но за два месеца може да се приключи и то с едно нанасяне на ден.. Rolling Eyes

# 499
Аз досега съм успяла да преполовя Бой и Евазион от шайн серията на Шанел, всичко друго досега е хвърлено преди да свърши и на половина  Embarassed Ще пиша ако свърши преди да ми е омръзнал.
По-трайни са от шайн серията, по-хубави, подхранват добре. Снощи го носих на кръчма, хапвах, пийвах, два пъти поднових от 19 до 3 часа, като лек цвят си оставаше, блясъка само се махаше.

# 500
Аз с голяма радост се отървах от Монте Карло от Шайн серията.

# 501
Колко мл.  са гланцовете на Шанел? До сега и един гланц или червило имам свършил Grinning. Ежедневно ли ги ползвате,че свършват бързо?

# 502
Момичета, това червило знаете ли каква марка е?  Praynig Praynig Praynig От много време си търся подобен цвят.

# 503
 Flutter Heart Eyes Heart Eyes
Много съм доволна от ружа - точно това исках - розово и златно в едно.

# 504
  • София
Момичета, това червило знаете ли каква марка е?  Praynig Praynig Praynig От много време си търся подобен цвят.

Това е MAC Patentpolish Lip Pencils

# 505

Avon са в такава опаковка
http://www.londonbeautyqueen.com/2013/08/avon-lip-crayon-chubby-stick-dupe.html

# 506
# 507
  • Велико Търново

Вместо "запис" можеш да използваш бутона "извести" - така ще следиш темата Peace
Иначе, по темата -

# 508
  • Canada
Както писах в темата за празните опаковки глосът на Шанел при мен свърши за около 3 месеца  Peace Аз обаче се гримирам в 7 сутринта и подновявам поне 2-3 пъти през деня.
Sensible ми е фаворит и скоро ще го взема пак. За моите устни и нужди се оказа незаменим - хубав, блестящ, свеж, непретенциозен цвят. Не изсушава устните, не се разтича, не се налага през 30 минути да вадя огледалото. Истинско бижу  Heart Eyes

Имам и номер 13, но той е с по различна консистенция, по гъст и лепкав, по взискателен като поддръжка и цвят.

armira, като Fluide de teint lumière е обявен Baby glow. Покритието му е леко към средно, поне с такова впечатление останах вчера от бързата проба на ръка. Вдовичката да ме поправи ако греша  Peace

Shokoladche, аз съм в Канада, тук олиото вече е пуснато по магазините  Peace

Лу, олиото е предимно грижа. Стои като безцветен гланц, попива бавно. При мен не дава цвят нанесено, може да е и заради пигмента на моите устни. Предполагам може да се ползва под мат червила и стейнове, но трябва да се нанесе предварително и да се изчака  Peace Иначе ще се плъзгат продуктите струва ми се  Blush

Резултатът са гладки и меки устни  Peace

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 17:13 от Foncé

# 509
  • София
Flutter Heart Eyes Heart Eyes
Много съм доволна от ружа - точно това исках - розово и златно в едно.

Плачи честито! Hug
Никъде не го видях днес в Сефора този руж. Обиколих 3х сигурно, сигурно съм сляпа! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт