Новите ни козметични похождения 64

• 77 534
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Arabella, мислех, че не купуваш продукти, тествани върху животни?  newsm78
Извинявам се за спама, но ми стана любопитно.

И по темата:

# 631
  • София
Постът ми изчезна някъде  Thinking
* Chanel Jardin de Chanel Blush

* Chanel Le Vernis 641 Tenderly

* Chanel Le Vernis 643 Désirio

* Dior Fusion Mono Shadow 531 Myriade

# 632
Arabella, мислех, че не купуваш продукти, тествани върху животни?  newsm78
Извинявам се за спама, но ми стана любопитно.

И по темата:

от края на 2013 или по точно от 1 януари 2014 година всичко козметично , което се продава в рамките на Европейския съюз не би трябвало да е тествано върху животни, нито като съставки, нито като краен продукт.

купувам козметика,  само в рамките на Европейския съюз или на Израел от сигурни и доказали себе си магазини, които имат същите ограничения, нищо извън, това е достатъчно за да съм сигурна.

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 00:23 от Ara_bella

# 633
Estee Lauder (Tom Ford, MAC и другите им дъщерни компании), тестват върху животн все още, ФАКТ. Пък какво би трябвало да бъде е отделен въпрос.  Peace 

# 634
# 635
  • Пловдив

# 636
  • Пловдив
В ПШ в Пловдив още го няма ружа на Шанел Crossing Arms

# 637
  • Пловдив
В ПШ в Пловдив още го няма ружа на Шанел Crossing Arms

И както винаги са неосведомени кога ще заредят колекцията  Crossing Arms. Да не говорим, че ако са 2-3 бройки ние изобщо няма да ги видим и ще трябва да се поръчва от чужбина. Тоя руж го сънувам вече... и палитрата искам да погледна.

# 638

Този прекрасен руж имали го в Сефора Grinning

# 639
Не но ще бъде зареден предполагам днес или Понеделник. Най-вероятно Понеделник. Обаждайте се, питайте, запазвайте си. Heart Eyes Hug  bouquet

Току що си взех и Еоса.  За трети път купувам точно този вид и вкус, и пак ще го направя като ми свърши.

# 640
  • София
Дени от къде ги взимаш Еосите?Аз съм пристрастена към тях ,имам7-8 вида навсякъде се търкалят-в чанти,в колата ,в нас JoyТози кокосовият е супер Flutter

# 641
От страницата им във фейсбук. Peace

# 642
Кокосовият е найййй-готиният  Heart Eyes
Денси, как ги свършваш толкова бързо? Аз ако успея да изхабя за една година един дори ще е постижение

Има ги и в енцо  Peace

# 643
Кокосовия го няма в Енцо, а той вярно е най-готин. Heart Eyes И като аромат, и като ефект, защото е по-мазен.
Свършвам ги, мажа се доста аз. При това ползвам винаги два Еоса този и мента, който обаче не използвам в студено, защото не обичам допълнително охлаждане на устните. През нощта ползвам и един в кутийка на Диор, който е разкошен.

# 644
Да, за жалост там свърши. Аз го купих от енцо и след ден-два вече го нямаше.
Ако някой иска да прочете повече за кокоса съм писала в блога за него  Hug

http://www.makeupgalaxy.com/2015/01/eos-visibly-soft-coconut-milk.html

Общи условия

Активация на акаунт