Консултации за двойки, чакащи бебе

• 1 723
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, майки и бъдещи такива! Преди два дена разбрах, че съм бременна в 8ма седмица. С приятелят ми сме заедно от година и 9 месеца и като всяка двойка се караме и сдобряваме. След тази новина обаче 3та вечер се караме. И двамата ни е страх, защото не сме го очаквали. Той има сериозна работа с добро заплащане, но аз нямам и оттам започват караниците. Страх ме е и тези нерви как ще повлияят на бебчо. Моля ви кажете ако знаете някой специалист, който ще успее да ни помогне.

# 1
защо пък до специалист трябва да стигате?сега когато си бременна не трябва много да се изнервяш,а трябва да си спокойна.и аз съм бременна и сме се карали с ММ,но пак се сдобряваме.ако както казваш ти е не сериозна работата.много е важно да ти са платени осигуровките и ако имаш прекъсвания през 24 месеца(по закон са вече 24 месеца назад трябва да са платени осигуровките без прекъсване)  плати си осигуровките ,за да можеш майчинство да взимаш.с майчинството +добрата заплата на приятелят и малко помощ от бабата и дядото(от твоя и негова страна) ще се справите  Peace

# 2
Подходящ момент за бебе - никога няма... Трябва да се радвате, много хора с години се опитват да забременеят... Виж ако може да се осигуряваш в някоя фирма на познат... Ако ли не плати си здравните само... Ако наистина се обичате, ще помислите първо за бебето и ще спрете с безсмислените караници...

# 3
Аз не рзбрах ,защо се карате.Защото не си на работа към момента на бременноста,защото изобщо не си работила,защото е очаквал да почнеш работа...и това ,какво значение има вече,че да се карате.
Ако обаче го дразни факта,че не е време за бебе,а да работите двамата и да укрепнете финансово ще се карате още много.

Общи условия

Активация на акаунт