ДУБАЙ 8-ма тема

• 85 004
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте на всички. Предстой ми пътуване до дубай в началото на май. Исках да попитам как са цените на храните в супермаркетите и има ли някоя определена марка познати или не? Интересувам се защото всички пакети оттук се предлагат само със закуска и се предполага че човек сам си урежда обяда и вечерите.
Доста от хотелите предлагат стаи със оборудван кухненски кът и затова питам.

Имам и още 1 въпрос, евентуално някой да е бил в First Central Hotel Suites /ex. Auris First/ ? Харесах си го и затова ми е интересно ако някой може да сподели мнение.

Благодаря предварително Simple Smile
Разгледай каталога. Ще добиеш представа горе-долу.
http://flipbooks.azurewebsites.net/Flipbooks/C4UAECooking_22Feb2015/Flipbook.html
https://www.carrefouruae.com/HyperLeaflets.aspx?typeId=1&lan … n&country=uae

# 466
  • Русе
За 18-25 май, цената на двупосочен е била 190лв, без куфари, с дискаунт клуб и намаление 20%, което беше преди няколко дни.

# 467
Ivet_2000 Аз ги казвам ясно нещата. Да, това е цената, даже не, цената е 166лв. обаче купуваме и карта за отстъпки на wizz с която билетите се връзват 190лв. Естетвено, че не влиза куфара в тази цена. Това е low cost и билетите са евтини, от там нататък си цакаш за всичко. Но куфара е 100лв и е 23кг., така че билета идва под 250лв на човек. А който не иска куфар слага раничката и пътува без да плаща и това Wink

vstan да сега ние сме екскурзоводите Simple Smile резервирахме в  Akas-Inn Hotel Apartment, страхотни цени - 658лв. +20% на място и е в ал барша...този път ще вземем и коли защото сме с бебета вече

SAMOSVAL_ цените са доста нормални, да не кажа като тука

maiche ние сме на 15-22 Май и гледах и тези, но нашите бяхе по евтини

Хора разберете, че Дубай е едно изключително евтино място за почивка. Трябва да сте много гъвкави с датите и да сте търпеливи и да планирате 3-4 месеца по-рано. Трябва да сте гъвкави защото wizzair си играят много с цените, трябва да сте търпеливи, защото трябва да следите всеки божи ден wizzair  и да гледате всички дни от месеца в който искате да пътувате цените на билетите, а евтино защото цените в food court-овете в моловете са като цените в нашите молове (или малко по-високи) или с две думи дупе знае и 2 и 200

# 468

взехме билетите на мега цени - 190лв на човек, имаме и хотел в Ал Барша и сме на 6 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Благородно завиждам за такива билети.  Sunglasses
И отново да попитам, може ли да ме ориентирате кога да започна търся по-евтини билети, главно уиз ли да гледам?

За wizz air няма нужда по-рано да се купуват,а само да се следят ,защото са плаващи цените.Нашите билети за 3 души ни излязоха 1300 лв.в двете посоки с един чекиран куфар и 1 куфар салонен багаж.Следихме ги 1 месец цените.Иначе седалки тесни и наблъскани ,следващия път май определено мислим да се ориентираме към flydubai.А между другото полети има и от Букурещ.
Добро утро от прекрасен Дубай Simple Smile Не се лъжете за Fly dubai. Също са наблъскани седалките,освен ако не си резервирате билети на 6 ред или до аварийните изходи. Не съм очарована от тази компания. Обслужването им и на ниско ниво иначе кетъринга става.

# 469
Здравейте на всички. Предстой ми пътуване до дубай в началото на май. Исках да попитам как са цените на храните в супермаркетите и има ли някоя определена марка познати или не? Интересувам се защото всички пакети оттук се предлагат само със закуска и се предполага че човек сам си урежда обяда и вечерите.
Доста от хотелите предлагат стаи със оборудван кухненски кът и затова питам.

Имам и още 1 въпрос, евентуално някой да е бил в First Central Hotel Suites /ex. Auris First/ ? Харесах си го и затова ми е интересно ако някой може да сподели мнение.

Благодаря предварително Simple Smile
Ние в момента сме във First central... Хотела е хубав. З0 етажен, ние сме на 22-ия. Гледка няма защото навсякъде има строежи.

# 470
Повече за хотела и за някои неща които не съм срещала да се обсъждат в темите като се върна. Само да кажа че ние сме в едноспален апартамент и съм много доволна.

# 471
  • Русе

Хора разберете, че Дубай е едно изключително евтино място за почивка. Трябва да сте много гъвкави с датите и да сте търпеливи и да планирате 3-4 месеца по-рано. Трябва да сте гъвкави защото wizzair си играят много с цените, трябва да сте търпеливи, защото трябва да следите всеки божи ден wizzair  и да гледате всички дни от месеца в който искате да пътувате цените на билетите, а евтино защото цените в food court-овете в моловете са като цените в нашите молове (или малко по-високи) или с две думи дупе знае и 2 и 200

dream1984, едно уточнение, когато не си в сезон са толкова ниски цените на самолетни билети и хотелите. Когато температурите са доста високи, а усещането е .. Mr. Green  Ти ще кажеш като се върнеш  Sunglasses

# 472
  • София
Ivet_2000, много благодаря за отговора. Ние също сме трима души /2ма възрастни с дете/ и такъв бюджет за билети ми се струва доста приемлив. Значи, следя си разписанието на уиз и чакам.
Доби, приятно прекарване.

# 473
Май месец е доста горещо ,особено за бебетата,но вие си знаете.Аз бих избрала по възможност др. месец за Дубай.

# 474
  • Пловдив
И ние купихме от въпросните евтини билети 18-25 май  newsm44
Сега започва трудната част  - организацията ooooh!
Ще бъдем с детенце, което няма да е навършило 3г. Гледам екскурзиите на фирмите от 1 стр. и там има таксуване за деца от 3 до 10г. Това означава ли, че може да си го водим без пари или въобще няма да го допуснат. Извинете за глупавия ми въпрос, но не мога да преценя дали например сафарито е възможно с малко дете? Embarassed

# 475
И ние купихме от въпросните евтини билети 18-25 май  newsm44
Сега започва трудната част  - организацията ooooh!
Ще бъдем с детенце, което няма да е навършило 3г. Гледам екскурзиите на фирмите от 1 стр. и там има таксуване за деца от 3 до 10г. Това означава ли, че може да си го водим без пари или въобще няма да го допуснат. Извинете за глупавия ми въпрос, но не мога да преценя дали например сафарито е възможно с малко дете? Embarassed
Сафари сме правили с бебе на 1 г и 3м, и каката на 5, барабар с бебешката количка  Crazy. При това си беше много много екстремно. Единия джип закъса на една дюна и нашия връща нагоре по дюната на заден за да закчи другия и да го дръпне. Нема такъв екшън Ви казвам, освен всичко останало. Нас с децата ни настаниха на средния ред на джипа, който се води най-безопасен при преобръщане евентуално, защото от страни и отгоре минаваха навсякъде ролбари (така ли им казват на тръбите  Mr. Green) Имаше още 2 бебета и оюе няколко деца (десетина) в лагера, така че няма проблем  Peace

И последно, не би трябвало да ти вземат пари  за детето Peace

# 476
И ние купихме от въпросните евтини билети 18-25 май  newsm44
Сега започва трудната част  - организацията ooooh!

Много зависи от шофьора.Нашият беше луд   Laughing Направоооо.... на косъм да се обърнем.
Но определено като сте с дете според мен ще се стараят да са не толкова екстремни .И въпреки това Не знам дали това би се харесало на детето  Thinking . Дали няма да се поизплаши и да плачи.Вие си ги познавате най-добре и си преценяте.

# 477
  • Пловдив
Сафари сме правили с бебе на 1 г и 3м, и каката на 5, барабар с бебешката количка  Crazy. При това си беше много много екстремно. Единия джип закъса на една дюна и нашия връща нагоре по дюната на заден за да закчи другия и да го дръпне. Нема такъв екшън Ви казвам, освен всичко останало. Нас с децата ни настаниха на средния ред на джипа, който се води най-безопасен при преобръщане евентуално, защото от страни и отгоре минаваха навсякъде ролбари (така ли им казват на тръбите  Mr. Green) Имаше още 2 бебета и оюе няколко деца (десетина) в лагера, така че няма проблем  Peace

И последно, не би трябвало да ти вземат пари  за детето Peace
Ти си моето успокоение относно децата  Hug Щом има и други деца, значи става! Mr. Green
Много зависи от шофьора.Нашият беше луд   Laughing Направоооо.... на косъм да се обърнем.
Но определено като сте с дете според мен ще се стараят да са не толкова екстремни .И въпреки това Не знам дали това би се харесало на детето  Thinking . Дали няма да се поизплаши и да плачи.Вие си ги познавате най-добре и си преценяте.
Ох, това е другото, което ме притеснява, не знам дали ще му хареса или ще се уплаши. Той реагира различно на еднакви неща, според зависи от настроението. Имам време да помисля, поне разбрах, че може  Laughing

# 478
Да препоръчам и аз хотела в който бяхме-Rose Garden.Локацията му е добра,намира се в Al Barsha и като цяло останахме доволни.Стаите са големи,чисто е, всеки ден сменят хавлиите,дават минерална вода.Има напълно обзаведен кухненски бокс.
Дубай ви се струва много евтино място за почивка в сравнение с къде?Някъде четох,че за 2014 год.е на второ място по скъпотия след Осло.Цените в Карфур са с една идея по-високи от тук,такситата са също като тук,друго нищо евтино и изгодно аз не видях.

# 479
Ivet_2000 ,  ще си позволя да добавя , че за мен там разменната монета беше 15:  топка сладолед, кафе и т.н..... ще ме прощавате ама сладоледа в центъра на Рим е 2 айде 3 Евро ....така че чак да е евтино  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт