ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 686
  • 706
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
 Hug Благодарско за новата темичка! Дано 2015 ни донесе така желаната сбъдната мечта!

# 16
Запис и от мен. Аз ще съм една от първите за получаване на заповед. Миналата година не можах да се вредя за 30 заповеди преди моята. Успех на всички с много положителни тестове и усмивки на лицата Simple Smile

# 17
  • София/Севлиево
И аз тук.На всички от сърце пожелавам успешна година и до края да сме гушнали бебоците или поне да са на път към нас  Hug

# 18
Здравейте, нова съм в темата. Първо да пожелая успешна 2015 г. на всички, нека през нея се сбъднат най-съкровените ни мечти.

Може въпросът ми да е глупав, но не можах да разбера процедурата за разгледдане на молбите през януари. Според правилника, трябва да има заседание веднъж месечно, а гледам, че всеки януари няма връчени заповеди  newsm78. Понеже ми предстои подаване на документи има ли смисъл да го правя този месец, ако наистина не ги разглеждат и остават за февруари?

# 19
Уважаеми пациенти,
На основание разпоредбите на Правилника за организацията на работа и дейността на Център за асистирана репродукция през месец януари се изготвят годишни отчети и се сключват договори с лечебните заведения. Във връзка с това, бихме желали да Ви информираме, че връчването на заповеди за финансово и организационно подпомагане ще бъде възобновено в края на месец януари тази година.

С уважение,
Д-р Мария Георгиева
Директор ЦАР                                                                                                                                                Това беше публикувано от момиче във форума, доколкото разбирам няма проблем да си подадеш документите.          

# 20
нинко благодарности   bouquet

# 21
записвам се и аз да следя темата  и дано вторият ми опит бъде успешен

# 22
Успех и късмет на всички!

# 23
На мен ми е първи опит.Тайничко се надявам да е успешен въпреки че е малко вероятно PraynigСтавам все по-нетърпелива с наближаването на моят номер.

# 24
  • Пловдив
Момичета на 20.01 съм за обсъждане на ЦС. Как точно протича прават ли се предварително някакви изследвания и в определени дни ли се ходи. Ние сме с мъжки фактор и досега на мен нищо не ми е правено та ме подбараха и мен  Grinning

# 25
  • София
merita, ЦС няма общо с фонда, по тези въпроси си има други теми Simple Smile

инфо тук:
Скрит текст:
Преди ЦС се пускат МБ, микоплазма, уреаплазма, хламидия ако нямаш правени такива. ЦС се прави на "чист" ден до 10-11 ден.

# 26
  • София
Queen bee, подавай си документите без да чакаш много, защото номерата се дават по реда на внасянето на документите и респективно заповед се получава по ред на номерата. Освен, ако няма обстоятелство, което изисква по-рано връчване на заповед. Средно се чака 10-тина месеца. Ако вече си избрала клиника, те биха могли да ти съдействат с изготвянето и подаването на документите (ако предлагат такава услуга) - ние се възползвахме от това. Успех!

# 27
Earth80 утре съм на преглед в Надежда и точно защото трябва да се видя с координатора по фонда питам, за да знам дали да правя срещата утре или по-нататък. То за чакането е ясно, че е дълго, но ние се надяваме да не стигнем до оползотворяне на заповед, а да успеем преди това по един или друг начин.

# 28
  • Благоевград
 Peace

# 29
Момичета, да попитам отново ли отнема 9-10 мес.получаването на заповед. Аз 2012 бях одобрена  тогава времето беше толкова. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт