Деца с ТЕЛК 2

• 125 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
.

Последна редакция: сб, 24 окт 2015, 13:18 от hrisuvalant

# 661
Точно предната страница се коментираше, че доходите не се вписват.

# 662
здр на всички имам един въпрос 2011 г 01.06 2011 г. явихме се на ТЕЛК и ни дадоха 80% и трябваше да се явим 2013 обаче поради семеини пречини не можахме. сега решихме да да се явим и вапроса ми е тези 2 години ако вземем над 50% дали ще ми варнат паричките ? значи 1- ми епикриза е от 01.06. 2011г. а 2- ми е от 07. 07. 2015г ако знае някои моля да ми отговори благодаря предварително
ТЕЛК от 2011 г. е изтекъл 2013 г. След като не сте се явили значи нямате нов действащ ТЕЛК. Явявате се сега 2015 г. и ако имате 50 % и нагоре ще ви платят от тази година.За периода 2013 -2015 г. до явяването ви нямате ТЕЛК и няма основание за изплащане на суми за изминалите две години.

# 663
Zdraveite dadoh zaqvlenie na 04.09 na telk no o6te nqmam pismo , normalno li e tolkova da se bavi ili da hodq da pitam

# 664
Zdraveite dadoh zaqvlenie na 04.09 na telk no o6te nqmam pismo , normalno li e tolkova da se bavi ili da hodq da pitam
До колкото разбрах е нормално,но все пак може да се обадиш да провериш. Аз се обаждах и още не ми бяха обработили документите,но се случва да има проблем с пощите и просто да не си получила писмото.

# 665
Да нормално е .Също така зависи и за кой град става на въпрос .Аз подадох документи на 30 август и получих писмото в края на септември  ,че трябва да се явим на 23.10 Simple Smile

# 666
of mnogo bavno stava

# 667
Здравейте мами аз днес ще подавам за 2 гд.колко ли и ние ще чакаме става въпрос за гр.София

# 668
Добро утро Simple Smile
Помня ,че го обсъждаме в темата но нещо не успях да го намеря къде е коментара а прочетох темата няколко пъти .И затова пак ще попитам.Връченето решение някъде трябва ли да се носи да се подпечата ?
Или се изчакват  само тези 14 дни и тогава с този Телк се отива в социалните .
Бележки от ЛЛ трябва ли да се носят в социалните или когато се отиде там те ще кажат какво изискват?

# 669
Добро утро Simple Smile
Помня ,че го обсъждаме в темата но нещо не успях да го намеря къде е коментара а прочетох темата няколко пъти .И затова пак ще попитам.Връченето решение някъде трябва ли да се носи да се подпечата ?
Бележки от ЛЛ трябва ли да се носят в социалните или когато се отиде там те ще кажат какво изискват?

Да. Връченото решение след 14 дни се подпечатва и както е подпечатано отиваш в социални грижи.

# 670
Добро утро Simple Smile

Да. Връченото решение след 14 дни се подпечатва и както е подпечатано отиваш в социални грижи.

Благодаря за отговора.Подпечатва се там където се подават документите най вероятно?

# 671
Добро утро Simple Smile

Не стана ли 30 дни да се изчака, преди да се подпечата Thinking

# 672
14 дни е. Да. Подпечатва се там където първия път си отишла да подадеш документите.

# 673
Върнах се назад в публикациите си, защото помня, че се дискутираше нещо по въпроса. Ето какво е писало момичето лятото:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812944.msg31252028#msg31252028 - Пост 162

Моля, който има наистина актуална информация да пише  Peace. Моята не е актуална, защото скоро не сме се явявали. Чак догодина  Simple Smile

# 674
За гр. Пловдив - решението се дава подписано и подпечатано. След 15дни направо отидох при социалните и ми приеха документите.

Общи условия

Активация на акаунт