"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 38 849
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Най-накрая си призна Судето за Надир
Била се уплашила ooooh! ooooh! ooooh! Ей много плашлива стана. Пък този какво иска - Фарук Rolling Eyes

Да не резели дъщерите му  Mr. Green
Ама тя влюбена  Party Party Joy Joy Joy

# 46
  • Яко в Матрицата...
Обичала го Аби Party Party Party ама Суде ище Sick

# 47
ох миличкият ми аби .... имала да му казва нещо .. казва му, че Надир ги е шантажирал .. аби иска да знае всичко
Кенан я пита защо не му е казала ... бил работил за надир докато това се случвало .. обвинявал други ...
Казва и ведбага да се качва в колата .... ами така е .. с толкова много мъже .... фарук акзва Кенан да стои далеч от семейството му ... на Фарук не му пука на кого изневерява, но няма да позволи да причинява това на момичетата ... Суде казва,ч е го обича Кенан ... безрезервно за първи път в живота си . и обичана лудо

Фарук казва тогава да се разведе ... да каже, че се развежда и да слезне от колата и да иде при любимия си
Тази сцена напомня на сцена от Мостовете на Медисън .. само дето Судето не е Мерил Стрийп

# 48
ох, как ми е мъчно за абиииииииии

Суде като света вода ненапита ... Беренчето впише на кака си да я спаси, както спасила себе си ...
АШК ще ги води в нглия през ваканцията .. Суде иска да идат някъде семейно ..с амо двамата .. да забравят за всичко

# 49
Келебека с шапка, да не й се осмърди косата  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 50
  • София

Joy Joy Joy Joy Joy

# 51
оле тия само ядат  ooooh!

# 52
  • Яко в Матрицата...

Направо не стават от масата ooooh!

# 53
Каква реакция извади Яманчи за фотомодел Кенан  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 54
Ейлюлче недоволства от пушека ... не и харесва шалгама
Яманчи обаче не се забавлява ... не говорел Яманич вика Мира ... той мислел още за Хасан и поселдните събития
Ох, ама как сладко си хапва бе ... мноУ му Аресва ...
От модната къша я търсят Ейлюлчето ... за Кенан е май .. Яманчи не знае ... имал 1,90 Кенан ... ади отиват ... готова е работата хич нямало да пита Кенан ... аби да работи като фотомодел, харесали са го .. утре е на пробни снимки ... Яманчи се присмива ... не му се вярва, че аби става за модел ... песента е гледана 2 млн пъти

# 55
100 пъти предпочитам да се смириша от колкото да си сложа такава шапка  Mr. Green

# 56
  • София
Фарук казва тогава да се разведе ... да каже, че се развежда и да слезне от колата и да иде при любимия си
Тази сцена напомня на сцена от Мостовете на Медисън .. само дето Судето не е Мерил Стрийп

Любим филм, но наистина Суде не е Мерил Стрийп.

# 57
  • близо до брега на морето
100 пъти предпочитам да се смириша от колкото да си сложа такава шапка  Mr. Green
и аз hahaha hahaha hahaha hahaha

# 58

Суде като света вода ненапита ... Беренчето впише на кака си да я спаси, както спасила себе си ...
АШК ще ги води в нглия през ваканцията .. Суде иска да идат някъде семейно ..с амо двамата .. да забравят за всичко
и на мене ми е мъчно,да я маха тая пуйка надута,незнае какво иска,ползва го само да се утешава  Naughty

# 59

и на мене ми е мъчно,да я маха тая пуйка надута,незнае какво иска,ползва го само да се утешава  Naughty

Не е вярно, влюбена е.  Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт