"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 337
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
направо наваксахме със сериите да знаете  Joy Joy Joy Joy Joy Party Party Party сега сме в почивка и чакаме  Party Party Party Party
Ще сложа разпределението в темата, когато му дойде времето де  Joy Joy ако някой не може да превежда (няма време или нещо друго) да ми пише ЛС  Hug Hug Hug Hug

ади един чичек по този повод  Joy Joy Joy

Толкова сте добри............................. Peace ,че предлагам да барнете репликите на новия епизод и направо да ги изпратите на Еджето.....................да се оправя яяяяяяяяяяяяяяяя......... Hug Hug Hug HugСмятам знаЙш кво трЕбе да каже Крачола.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy   А за Яман и Мира може замо от към възклицания да го докарате.................. Wink Wink Wink Ах............Ох...........и т.н. ................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз ги бях барнала на Крачо в 34-и  Party Party Party, ама Ани ме надуши и ми ги оправила всичките  ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ето я другата му фенка се кефи  hahaha hahaha hahaha

ади сега като си призна, аз да кажа какво искаше да направиш  Joy Joy Joy

беше сложила едни думи в устата на Крачола . накаря на серията когато аби тръгва да спасява Яман .. все едно Крачола се предлага да ходи с него .. да спасява Яман  hahaha hahaha hahaha hahaha  това не е фенщина, ами не знам какво ... да направи от това л...о герой  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 556
Синан............. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Ама........... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked......................... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Бойче, какво му се чудиш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Предупредила съм я таз Судето ,че много ще я пердашим................ fight fight fight fight fight fight...........и тя пак нейната си знай............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами така де, що не прати аби да се разправя с Надир  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green ами пак кахраманчо  Whistling Whistling

# 557
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
направо наваксахме със сериите да знаете  Joy Joy Joy Joy Joy Party Party Party сега сме в почивка и чакаме  Party Party Party Party
Ще сложа разпределението в темата, когато му дойде времето де  Joy Joy ако някой не може да превежда (няма време или нещо друго) да ми пише ЛС  Hug Hug Hug Hug

Толкова сте добри............................. Peace ,че предлагам да барнете репликите на новия епизод и направо да ги изпратите на Еджето.....................да се оправя яяяяяяяяяяяяяяяя......... Hug Hug Hug HugСмятам знаЙш кво трЕбе да каже Крачола.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy   А за Яман и Мира може замо от към възклицания да го докарате.................. Wink Wink Wink Ах............Ох...........и т.н. ................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Аз ги бях барнала на Крачо в 34-и  Party Party Party, ама Ани ме надуши и ми ги оправила всичките  ooooh! ooooh! ooooh!

беше сложила едни думи в устата на Крачола . накаря на серията когато аби тръгва да спасява Яман .. все едно Крачола се предлага да ходи с него .. да спасява Яман  hahaha hahaha hahaha hahaha  това не е фенщина, ами не знам какво ... да направи от това л...о герой  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 558
  • Варна
Даниии,  Да ти е живо и здраво слънчицето!

newsm78 Този сериал - беш кардешите- дали става дума за петима братя или за османскитя тупаник с отворена длан- нали и на него така му викат? Прочели ли сте нещо по въпроса? newsm78 newsm78

Фрагманчето е интригуващо- май ще става още по-интересно Peace

И не на последно място на екипа от пчелички за 54 епизод-

И вместо чичеци- една щуротия, която правих днес- дано ви се отвори http://slide.ly/view/30fca06b4cea2a15cc3e77427a4b3d99

# 559

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Бойче, Крачола е утрепан в първата минута на новия епизод да знаеш  hahaha hahaha hahaha и после само ах и ох и т,н. .. мноУ, мноУ нЕма да разтакаваме действието  Joy Joy Joy тъкмо ще има по-малко за превод  hahaha hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboВикаш............55еп. може превода да е без корекции............... Mr. Green всички да сме единодушни................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy И Еджето ще е най -най у Т ............... hahaha hahaha hahaha hahaha нЕЗНАМ САМО ЩО СЕ ДЪРПААААААААААААА............. Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
  • Яко в Матрицата...

# 561
# 562
  • Яко в Матрицата...

Направо нов човек Crazy  Joy Joy Joy

# 563
Синан............. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Ама........... Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked......................... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Бойче, какво му се чудиш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Предупредила съм я таз Судето ,че много ще я пердашим................ fight fight fight fight fight fight...........и тя пак нейната си знай............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ами така де, що не прати аби да се разправя с Надир  Crossing Arms Crossing Arms Mr. Green Mr. Green ами пак кахраманчо  Whistling Whistling

ами аби в това време прави фотосесии бе, нЕма време за Судето.  Joy Joy Joy

# 564
  • София
Много радости тази вечер, направо ми се оправи настроението  Hug Hug Hug

Дани, със здраве да си носи името малката принцеса и много да ви радва   Tada  ura Tada  ura

Синан, благодарности за фрагмана и превода   bouquet  bouquet  bouquet

Специални благодарности на екипа по превод, редакция и субтитри на епизода  newsm51 newsm51 newsm51

Отивам да си догледам еп.53, докато се свали еп.54.

# 565
И нека големия рев започне.... сега  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug

54-и епизод + Bg subs

Превод - MedCezir Bg-Mamma Team+

Бризче   bouquet Бела   bouquet Пепи   bouquet  х2  viv4o   bouquet Ася   bouquet Валя   bouquet  Ани   bouquet Ники   bouquet Рени   bouquet Вени   bouquet Дани   bouquet х2
Субтитри - Ани   bouquet , Вени   bouquet  и аз      bouquet newsm47

Редакция на превода - Ани      bouquet  bouquet  bouquet

MedCezir 54 епизод + вградени Bg subS

И спешъл благодарностите - Ренка и Синан, за помощта в редакцията  Hug Hug
Ренка за превода на песента  Hug
viv4o - тя си знае  Wink Hug
И най-много на Ани и Вени  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря , на чудесния екип - обичам вииии!

# 566
# 567

Я , какво младичко ни е с новата прическа момчето. Бонбонче.

# 568

Ами кво да направя, че сте пропуснали реплики ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 569
  • София

Рошав е по-сладък, така е много захаросан.

Вече идеално се вписва в Алтънкьой  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт