"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 38 874
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ехоооооо , мераба HugБлагодаря за. ...1-вагончето и превода му  bouquet
2-поредната ни преведена серия  bouquet  bouquet  bouquet
3-за всичко, което споделяте и правите-лебеди мои Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ивче-тъй метнах Незабравимите ,че другите ги зарязах даже.И всичко това се почна от поста на някой дето спомена за къщата на Серез hahahaи нали съм съчма викам да науча по добре маршрута hahaha hahaha hahaha
Обичам ви

Мимка, ама всичките ли останали ги заряза бе?  Joy Joy Joy Joy Таз Незабравима, мноУ зарибяваща ще да е  Joy Joy Joy
И аз съм се притеснила за нея................ Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 616
Скрит текст:

Рошав е по-сладък, така е много захаросан.

Вече идеално се вписва в Алтънкьой  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing явно това е идеята  Joy Joy Joy той нали си каза, че вече ръката му няма да е на вратата. Става Алтънкойлия  Joy Joy Joy Joy НЕма вече хулигански коси  hahaha hahaha
До юни ще му порасне косата пак и ще заприлича на барабанист-рокаджия като този само че с някоя от тези прически

Ми то съвременните рокаджии не са с дълги коси Joy Joy Joy Даже някой са си направо 0 номер Party
аз не си падам по съвременните рокаджии, даже хич  Joy Joy Joy на мен старите си ми Аресват каТ размятат коси  Joy Joy Joy Joy Joy Joy те сега са с голи глави, щото рано оплешивяват и нЕма какво да размятат  hahaha hahaha
Някои са готини гологлави, други - с дълги коси, но Чачо е по-сладък рошав  Heart Eyes

Малкия и той е с такава прическа, дори искаше по-дълга да си връзва опашка  Laughing Laughing Laughing за ужас на учителите  Joy Joy Joy

Мани, моят син и той ходи с дълга коса, едвам даде да му подстрижем бритона ooooh!
Ще мине............от възраста е.............аз по онова време и с бритона ударих на камък дажИ........... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green и 3-ка по математика отнесахме........ Joy Joy Joy Joy  ще мине.............. Hug Hug Hug Hug гитти - битти........ Party Party Party   Абе де е абличка............ newsm78 newsm78 newsm78 newsm78не съм известена за извинителна бележка............... Mr. Green Mr. Green и ся кът заговорих много на комшийски и се сетих,че липсва............................ Hug Hug Hug

Бойче, гледа Незабравила абличка бе  Joy Joy Joy Joy а Ники вярно изчезна съвсем на топло .. и аз искааааааааааааааааам  Joy Joy Joy Joy

Ани Hugсамо тегля преведени серии-ма се събраха доста (пък нямам много място-щот компа е пълен с кардото) и трябва да се гледат. Те моите нали са ми малко hahahaсега и тез-там поне гледам без да чакам превод.След тая зима моа превеждам от турски напрУ  hahaha

Hug Hug Hug Hug давай, гледай и трий, че трябва място за кардото  Joy Joy Joy Joy

# 617
# 618
  • близо до брега на морето
Бойче, тешекюляр къз HugБян иим-бу гедже съм на парампарчата-заман йок-епси гюн трябва да се гледа нещо йени

# 619
"новата" прическа била стара  hahaha hahaha hahaha hahaha

Айде и още нещо непубликувано с любимо блузе  Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy ще видим в петък дали изобщо има нова прическа, или всички се подлъгаха по онази стара снимка с коафьора  hahaha hahaha hahaha абе трябв ада е класически рок барабанист Чачо, иначе ОЛМАЗ!  Joy Joy Joy
 ideauu  ideauu  ideauu  ideauu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu  jumpuu Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 620
Ехоооооо , мераба HugБлагодаря за. ...1-вагончето и превода му  bouquet
2-поредната ни преведена серия  bouquet  bouquet  bouquet
3-за всичко, което споделяте и правите-лебеди мои Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ивче-тъй метнах Незабравимите ,че другите ги зарязах даже.И всичко това се почна от поста на някой дето спомена за къщата на Серез hahahaи нали съм съчма викам да науча по добре маршрута hahaha hahaha hahaha
Обичам ви

Мимка, ама всичките ли останали ги заряза бе?  Joy Joy Joy Joy Таз Незабравима, мноУ зарибяваща ще да е  Joy Joy Joy

Абличке, ти що не ме четеш, яяяя  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Аз откога ви казвах за къщето, за това на Яманко  Whistling Whistling знам стаите, етажите, ама ти не четеш  ooooh! ooooh!

# 621
Бойче, тешекюляр къз HugБян иим-бу гедже съм на парампарчата-заман йок-епси гюн трябва да се гледа нещо йени
Joy Joy Joy Joy Мило.............твоя комшийски ми е най достъпен............... Peace Бен аннадъм............. Peace     Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 622
  • Яко в Матрицата...
"новата" прическа била стара  hahaha hahaha hahaha hahaha

Айде и още нещо непубликувано с любимо блузе  Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Стара, нова - няма значение май Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 623
Ивче, четем бе къз-и всеки път подробно. Явно требе си взема Гинко-прим веке hahahaИначе от както пиша тук (година и нещо) четем всеки ред и пост Naughty.Ма ако има красоти на кардото, май се разсейвам

# 624
  • София
Joy Joy Joy Joy Мило.............твоя комшийски ми е най достъпен............... Peace Бен аннадъм............. Peace     Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чакай да извадя речника, че и аз трябва да го уча  Joy Joy Joy

# 625
От една порода ще да сме яяяяя..... hahahaщот и твоя го андадъмвам яяяяя.....Мислете за среща по лебедски-бян джетиим....требе се видим, а?

# 626
От една порода ще да сме яяяяя..... hahahaщот и твоя го андадъмвам яяяяя.....Мислете за среща по лебедски-бян джетиим....требе се видим, а?

ами стягайте се вие по морето .. ние ще долетим  Joy Joy Joy чакайте ни .. като се стопли де, че ще ни измръзнат крилете  Joy Joy

# 627
Епизода ми се изтегли................... Wink Wink Wink   Ама така ми е готино при вас............ Mr. Green Mr. Green Mr. Green,че нема да бързам да ви изоставям........... Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 628
Ивче, четем бе къз-и всеки път подробно. Явно требе си взема Гинко-прим веке hahahaИначе от както пиша тук (година и нещо) четем всеки ред и пост Naughty.Ма ако има красоти на кардото, май се разсейвам

Хич не си сама и аз така , видя ли го все съм разсеяна. Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 629
  • Яко в Матрицата...

ами стягайте се вие по морето .. ние ще долетим  Joy Joy Joy чакайте ни .. като се стопли де, че ще ни измръзнат крилете  Joy Joy

Оооо, задължително трябва да си направим среща Hug Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт