ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 56 тема

• 36 221
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Целувки от Княз! Днес стана на 10 годинки!

# 76
_Jack_ , май така и не открихте предишното коте?

Да, няма и следа то него , но все си мисля дано не е някъде навън на студено  Praynig

# 77
Браво на гостоприемните кучета. Heart Eyes Мики се държи така, все едно че пази секретна база. ooooh!
[/quote]

Heart Eyes Heart Eyes

Честито на прекрасния Княз,още дълги години да ви радва  bouquet

# 78
Честит рожден ден на Княз!  bdbaloni baloni

# 79
Ех какъв красив рожденик ! Честит юбилей !

# 80
Благодаря от името на рожденника! Heart Eyes

# 81
Честито на рожденника!   bouquet

Да ви се похваля, че ми върнаха телефона. Една жена се обади. Родителите й го намерили. А аз го бях отписала. Явно все още се срещат и добри хора!

# 82
Радвам се utro77 ,да има ги добрите хора,а и на тези ,които обичат и се грижат за животните , би трябвало да им върви малко повече Laughing

# 83
Честит рожден ден на Княз!  bouquet  bigdance2  ura newsm38 жив и здрав още дълги години!

# 84
`

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 14:37 от utro77

# 85

Тони-мама

Благодаря!
А някои се радват на зимното сънце.

# 86
Утро радвам се, наистина има все още добри хора!

# 87
Утро Много се радвам, че са ти върнали телефона.

elndim Честит Рожден Ден на Княз! Нека да бъде много здрав и щастлив.  bdbaloni

# 88
  • на морето
elndim ,още много години да ви радва Княз ! Това си е достолепна възраст! ЧРД -да е живи здрав!  Hug Hug

Утро , чудесна новина ! Дано цялата година да ти върви на късмет!  Hug

Пламичка , добре дошла в нашата виртуална глутница !  Hug Hug Hug
Джак , страхотни снимки , особенно първата - двамата сладура на вратата .

Аз имам едно бързо и конкретно питане , обаче .
От къде може да се купят ензимни препарати за миене на под ?  Питах в Кауфланд и ме погледнаха като извънземна ... Извадила съм постове , които са по темата , линкове за видове и т.н , ама като отида в магазина.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  
С Мики си имаме от време на време разни сюрпризи и изненадки , но не го виня детето - пред вид , че имам коте , което се изпуска  със сигурност по пода навсякъде пише с невидими букви "кенеф" ...Аз чистя редовно с Медикс , ама .....

# 89
  • София
ЧРД на Княз! Жив и здрав и още много да ви радва! Simple Smile
asha, попитай в някое магазинче за паралелен внос на препарати. Или попитай за Fitto - български изцяло натурален препарат на базата на маслини. Аз ползвам такъв. Цената му е около 5-6лв за шише 1л, но се разрежда във вода и с една капачка можеш да изчистиш целия апартамент.
Утро, много се радвам, че са ти върнали телефона! Браво, че все още се срещат добри хора!
marta1, и аз съм с поводи от Лидл, 3 на брой, изпотрошени за по-малко от година ползване. Лили беше около 20кг, когато счупи първия, около 15 (точно след раждането), когато счупи втория. Не бих повторила покупката, въпреки 3год. гаранция...

Общи условия

Активация на акаунт