Бързи въпроси за детски подаръци

• 188 087
  • 1 239
  •   1
Отговори
# 1 110
Здравейте идеи за подарък за 10 годишен младеж ? На тази възраст се вълнуват само от телефони. Енциклопедии не иска, настолна игра подарявах миналата година, голям е за играчки, 3Д пъзелите ги реди преди 2-3 години  #Crazy

# 1 111
Нещо свързано с телефон,компютър,давам няколко идеи:слушалки,безжична колонка,преносима батерия,масичка за лаптоп

# 1 112
Племенникът ни навършва годинка съвсем скоро, някой има ли впечатления от Lego Duplo? Дали е подходящ подарък за дете на такава възраст?

# 1 113
  • ВАРНА
Племенникът ни навършва годинка съвсем скоро, някой има ли впечатления от Lego Duplo? Дали е подходящ подарък за дете на такава възраст?

Зависи от детето,но повечето към 3тата година май почват да играят с конструктори,затова и на самите им кутии пише 2-5г

# 1 114

Има варианти и от 1/2-5 години, с доста големи части са и стават и за по- малки деца. Зависи от детето, както е писала и morgana07.

# 1 115
  • On the sea
Някакви предложения за подарък на 3г. момченце. Не го познавам добре, нито родителите, не знам с какво си играят момченцата на тази възраст. Оказа се, че най много се пазбира с дъщеря ми в детската и ни поканиха на РД, но никаква идея нямам какво да подарим. Ще съм благодарна, ако някой помогне.

# 1 116
Дуплото е чудесно за всякакви възрасти. Имат и серия с влакчета и релси и кубчета с цифрите от 1 до 10. Парчетата са големи и лесни за хващане. Чисти се лесно. Но най-вече е съвместимо с Легото за по-късен етап, и е вечно. Също може да се комбинира с една немска марка, която открих наскоро Hubelino - и да се строи писта с топчета, което е супер занимателно и интересно за всички деца. Но това поне на 3+

# 1 117
Някакви предложения за подарък на 3г. момченце. Не го познавам добре, нито родителите, не знам с какво си играят момченцата на тази възраст. Оказа се, че най много се пазбира с дъщеря ми в детската и ни поканиха на РД, но никаква идея нямам какво да подарим. Ще съм благодарна, ако някой помогне.

Моят внук е на 3 години. Луд е по пожарни коли. Също влакове. В магазин Джумбо има по 7-8 лева хубави коли, камиони, влакове, които святкат и бръмчат - задължителни елементи от подаръка.
Внукът ми също много се зарадва на дрехи с пожарни коли, и на пожарникарски шлем, но трябва да се поръчват от разни сайтове и да са по мярка, и за не свое дете няма смисъл.

# 1 118
  • Пловдив
Аз съм в търсене на самолет или хеликоптер задължително с въртяща се перка, подходящ за двегодишно. Търся нещо качествено,от рода на Лего или Плеймобил, което да не се развали веднага

# 1 119
  • София
Аз съм в търсене на самолет или хеликоптер задължително с въртяща се перка, подходящ за двегодишно. Търся нещо качествено,от рода на Лего или Плеймобил, което да не се развали веднага
За толкова малко дете трудно ще се намери с въртяща се перка (заради безопасност).

Това не е лошо, но няма перка.

Скрит текст:

# 1 120
[quote author=portokalche link=topic=819531.msg36468297#msg36468297 date=1521727548https://comsed.net/всички/playmobil-спасителен-хеликоптер?quantity=1&filter_manufacturer_id=2380&filter_manufacturer_filter=9053&category_id=5216]
[/quote]

Ето това сме подарявали - Плеймобил 123 - вертолет за най-малките. И перката се върти:

https://comsed.net/всички/playmobil-спасителен-хеликоптер?quantity=1&filter_manufacturer_id=2380&filter_manufacturer_filter=9053&category_id=5216

И ето това виждам сега: "Забава на открито" - в нея има самолетче с въртяща се перка:

https://comsed.net/всички/playmobil-забава-на-открито?quantity=1&filter_manufacturer_id=2380&filter_manufacturer_filter=9053&category_id=5216

# 1 121
  • Пловдив
Mi6u_to, чудесни.предложения, благодаря много. Хеликоптера е идеален.

# 1 122
Ттрся да купя на моето си момченце на година и десет месеца играчки за движение и финна моторика, музикални също може. Търся качествени играчки от сорта на фишър прайс playgro, winfun. Много ще съм благодарна на предложения, че вече се изчерпих. Не ще сортери, конструктори и т.н. още не ги може и се ядосва само

# 1 123
  • Варна
Здравейте идеи за подарък за 10 годишен младеж ? На тази възраст се вълнуват само от телефони. Енциклопедии не иска, настолна игра подарявах миналата година, голям е за играчки, 3Д пъзелите ги реди преди 2-3 години  #Crazy

Здравейте !
На тази възраст не спират да играят игри на телефоните. Ако няма нужда от телефон, може да му вземете един таблет. Зависи от бюджета, но до 100лв може да се вземе добър таблет. Simple Smile

# 1 124
  • ВАРНА

Здравейте !
На тази възраст не спират да играят игри на телефоните. Ако няма нужда от телефон, може да му вземете един таблет. Зависи от бюджета, но до 100лв може да се вземе добър таблет. Simple Smile

Това с таблети и телефони го преценяват родителите,а и ако липсват други интереси,не ми се струва редно да се задълбочава тази пристрастеност.Нещо свързано с някакъв спорт на открито - топка,ролери,бинокъл,виждала съм джобни микроскопи,които са лесно преносими ... (ако семейството има вила/село )

Общи условия

Активация на акаунт