Отговори
Здравейте. В опит да намерим най-добрия гастроентеролог в България - най-добри коментари прочетохме за Проф. Борислав Владимиров от ИСУЛ. Но не знаем дали преглежда и деца. Ако някой е запознат или е водил детето си при него моля да пише.

# 1
  • Fort Worth, TX
А вие при кой детски бяхте?В Сф има мн добри детски гастро.

# 2
В никакъв случай проф.Владимиров ИСУЛ-този човек е убиец.Имам мой роднина,който в момента тегли заради негова грешка:сложи му диагноза рак преди 2 години и му каза,че няма да доживее повече от 2-3 месеца,постави му метален стенд за да "облекчи" болките му,а сега този стенд го убива!!!Не може да се махне,защото се е сраснал със съседни органи.Слагайки му стенда не е взел биопсия????"Великият" професор Владимиров сега твърди,че не може да му помогне????Роднините пазят епикризи,заключения и амбулаторни листи с диагнозата.Ако се разчетет във форумите ще разберете,че това не е първата му грешка.Срещу болницата има няколко съдебни иска на починали наследници оперирани и манипулирани от този възрастен професор.Ако някой желае да ми пише на лични,ще ви дам информация през какво са минали тези хора.Четет хора и си търсете правата.Този малоумник се е самозабравил и се мисли за безнаказан.Не твъдя,че не е помагал,но явно се е амортизирал професионално
 plamenaboyanova@abv.bg

# 3
Здравейте!  Виждам, че няма много мнения по въпроса, но на майка ми проф. Владимиров  й откри полипи по стомаха и хранопровода и твърди, че трябва да се оперира веднага. Имате ли нови мнения за този доктор, защото малко ме усъмни как веднага и бързо всичко се реши. Аз й казах да отидем на друг доктор и да видим. Диагнозата която й постави е: ГЕРБ гр V Полипус пилар

Общи условия

Активация на акаунт