Интериорен стил по аматьорски - 29

• 68 807
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
И аз скрих френски прозорец с диван, не от голямо желание, а от липса на място.. Съжалявам, ама или диван или прозорец беше дилемата.  Mr. Green

# 196
  • Варна
blue water, в много впечатляващо жилище си живяла. Това кой град е?
Пускала съм го преди и сме го коментирали. Впечатляващо е да, интериор от 2002 актуален и днес!!! В София се намира, стара сграда от 30-те в центъра. С висок таван. Мечта.

Блу, наистина сме го обсъждали, но още веднъж адмирации от мен, всеки път ме впечатлява. Особено като се има предвид колко е бил креативен за 2002 година!
  bouquet

# 197
Благодаря на всички!
Значи вратите в бяло и няма опасност да създам поликлиника. Дали плътни или със апликация от стъкло за да не са съвсем като от соца? Ламинат навсякъде. Идеята е ,че не държи студено като гранитогреса и е по-лесен за поддръжка. Някои видове гранитогрес се сдобиват с много упорити петна(личен опит) Лайсните отпадат.
Латекса бял.Много ми допадна комбинацията дърво сиво,но не знам какво ще намеря.Ако не намеря в комплект си запазвам правото пак да попитам този път със снимки каквото съм намерила в магазина и няма да решавам без вас.
За дивана още се колебая.Какво е това удобен фотьойл?Ако имате в предвид онези с механизми за полегване и повдигане на краката идеята отпада по бюджетни причини.

# 198
  • густо майна Филибето
Набелязала съм си една подобна черга, даже е килим от няколко черги. Да знаете начин да не се събира като се ходи по него? Някакви подложки като че ли имаше?

Скрит текст:

# 199
  • Варна
Набелязала съм си една подобна черга, даже е килим от няколко черги. Да знаете начин да не се събира като се ходи по него? Някакви подложки като че ли имаше?

Скрит текст:
Да, има ги в Бриколаж, Баумакс, Практикер...
На метър са, можеш да си отрежеш парчета и да сложиш на няколко места под чергата.

# 200
В София се намира, стара сграда от 30-те в центъра. С висок таван. Мечта.

Заприлича ми на Раковска, колко са високи таваните?

Не са с добро качество, но няколко снимки от малката баня:
Скрит текст:

И картината:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 20:05 от съпружка

# 201
В София се намира, стара сграда от 30-те в центъра. С висок таван. Мечта.

Заприлича ми на Раковска, колко са високи таваните?
"Хр.Ботев"

# 202
Е, това не е ли "Света Неделя" в дъното? "Стамболийски" Laughing

# 203
За много години, лейдис! Много хубавини сте сътворили за 2015 г. Така да ви върви  Peace
Белите врати може да са с фладер, някакъв релеф, не блажни соц.
В коридора гранитогрес ми е ок. Под ботуши намирам вадички, оставям чадър да изсъхне. Ламинатът няма да понесе такова отношение, а мен не ми се съобразява.

# 204
Алмара, чия е картината, хареса ми?

Картината е на Николай Стоев, казва се "Ние се обичаме" и е подарък за сватбата с мъжа ми преди 12 години. Наистина е много хубава, но и тя като много други си чака реда, за да бъде закачена.
Относно латекса, който все се цапа - ние боядисахме цялата къща в такъв, който се мие и направо се родих - препарат, гъбичка и е като нов при наличието на каквито и да е петна.
Френските прозорци са ми мечта, която все още не успявам да осъществя.

# 205
# 206
  • Варна
Много ми хареса настроението

# 207
Привет Дами Simple Smile

Лейди, масата и креслата са много готини, айде Честито! Да си ги ползвате със здраве! Като цяло когато вече има желаната маса и столове, домът става по-уютен, казвам го защото и аз намазах за Коледа се обзаведохме, но след малко ще ви покажа.

Съпружка, влюбена съм в пода ви, много ми харесва, и  при вас се получава супер, и аз се зачудих за дивана, масата сгъваема ли е? Ама каква трапеза си опънала, страшна си Simple Smile

Ще ви покажа и моята празнична трапеза, а покрай нея и новите придобивки- маса+столове https://plus.google.com/u/0/photos/109554481087177829851/albums/ … y=CIbT8cHlwqCatgE на някои сигурно ще им избоде очите вилицата в дясно и ножа в ляво  Mr. Green  тухлената стена още нищо не сме я правили, нямах къде да си сложа един сувенир, наредих по перваза на прозореца. Сложна ми е, от време на време се опитам да си я представя къде какво да има, ама трудно.

За гардероби и дрешници си говорите, ние имаме дрешник, но там имам скринове с вратички, защото е скосено, няма височина за гардероб. Това беше първото, което поръчахме като купихме апартамента преди години, но си признавам, че нещо не го измислихме. Според мен трябва да се усвои още пространство, защото не ми е достатъчно. Дрехите прибирам в шкафа, мисля, че по-дълго ухаят хубаво като са вътре, освен и че не прахолясват.

# 208
# 209
ехааа, ДХЗ, имаш и фитнес (завист) аз също съм за латекс. Как ще залепиш тапетите покрай стълбите и горе има рязане.
Съпружка, на Апаричи ли са плочките? Харесват ми.
Таваните бяха 3-3,20 м.
Barbabeau, на Стамболийски е да Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт