Лидл ::57::

• 88 198
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Само моите деца ли не предирят? Купих от топчетата като бяха намалени на 1,11 лв. В новите опаковки са. Хрупат, та ушите им плющят  Joy

Рибните пръчици колкото пъти съм вземала само съм ги пекла, не съм пържила.

На нас шоколадовите топчета (с Таз) ни харесаха много. Heart Eyes Взех когато бяха на промоция по 1,11 лв. Но няма как да направя сравнвние с предишните, защото купувах за първи път, после се върнах за още 5 броя...И ние не харесваме много сладките неща и за нас са ок. А освен мидичките какъв третия вид? newsm78
Рибните пръчици и аз само ги пека на парти грила или във фурната. При печенето е добре да се слагат на загрята фурна и да се наблюдават- седят ли малко повече може да се "пръсне" панировката. Обаче по мои наблюдения (с други марки рибни пръчици) при пържене винаги си пръскат доста. ooooh!
Момичета, някой ще даде ли отзиви за електрическото ренде Силвър Крест което беше 49-50 лв.? Едно оранжево беше, но може да е имало и други цветове. И също, ако знаете евентуално по кое време ще ги пуснат пак? Praynig Решила съм, или обикновено ренде, или електрическо, че ми писна от тези рендета с приставките.... #2gunfire

# 211
  • Русе
А освен мидичките какъв третия вид? newsm78
Има медени пръстенчета, има и като куки крисп, но мисля че са без парченца шоколад.

# 212
Таз са топчетата, Туити са мидичките, а Силвестър са медените кръгчета като Чириус на Нестле с пчеличката, ако се сещаш. Simple Smile

# 213
  • Русе
Анчето...., и аз ги пържих и пръскаха много. Но пък са вкусни.

# 214
Пръскат-не пръскат, вече ги изядохме. Grinning Но пък едва ли ще взема пак. Naughty
Благодаря!

# 215
dolce_miele, аз си го купих.Лично съм доволна много,но имай предвид ,че мощността им на тези рендета е 150w,не е като робот.
Общо взето като от Лидл пуснат техника й сравнявам параметрите и цената с други от рърговската мрежа.Сега с онлайн магазините е много лесно. И така.

# 216
За стековете - не бих купила вече Sick
Взех пилешки, пекох 1 на тиган и 2 във фурната на грил - не ми харесаха . Много солени и изобщо вкуса не ми допадна, едвам изядох 1/2 /и то защото аз ги купих  Mr. Green/
Надявах се да купя пици, но май няма да ме огрее Laughing
#2gunfireНаистина са ужасни!Иаз не бих купила по вече!

# 217
Преди 2-3-4 седмици бяха пускали мъжки поларен домашен комплект за 20 лв. Взех размер М за баща ми, но се оказа, че му е малък. Случайно някой да има размер L за размяна?  Rolling Eyes Иначе ще трябва да го връщам  Confused. Ако някой го иска, да свирка.

# 218
  • Русе
Преди 2-3-4 седмици бяха пускали мъжки поларен домашен комплект за 20 лв. Взех размер М за баща ми, но се оказа, че му е малък. Случайно някой да има размер L за размяна?  Rolling Eyes Иначе ще трябва да го връщам  Confused. Ако някой го иска, да свирка.
Е, защо не свирка тогава? Аз моя отидох и го върнах на другия ден, щото беше голям, а друг нямаше. ММ го хареса, но нямаше късмет.

# 219
dolce_miele, аз си го купих.Лично съм доволна много,но имай предвид ,че мощността им на тези рендета е 150w,не е като робот.
Общо взето като от Лидл пуснат техника й сравнявам параметрите и цената с други от рърговската мрежа.Сега с онлайн магазините е много лесно. И така.

А може ли да споделиш малко повече за ел. рендето? Laughing Примерно...как стърже моркови, остават ли големи "остатъци" (т.е. това което при настъргване с обикновено ренде не можеш да настържеш, защото е прекалено малко), лесно ли се сглобява, почиства...такива работи? Grinning И тази мощност от 150w прекалено ли е ниска в сравнение с други подобни рендета? Все пак, става въпрос за настъргване на продукти у дома, не за супер интензивно използване... newsm78
Благодаря на момичетата споделили за зърнените закуски- следващата която ще пробвам ще са пръстенчетата.  Grinning
И да дам отчет за днес Laughing - Малко преди затварянето на магазина на Пещерско в Пловдив, шевната машина все още си стоеше. Mr. Green Зехтин не ми се мярна, но бях набързо и честно казано не съм се и оглеждала за него; къде го държат когато е на промоция? Пици имаше и от двата вида по много, фризера отляво с маргаритата беше леко празен, но от пицата със салама имаше догоре. Изключително съм изненадана, че се добрах за пръв път до брюкселското зле Simple Smile - грабнах 2 опаковки. Взех и едни замразени ягоди и едни малини, горски плодове нямаше нито една опаковка. Confused Купих и от рибните пръстчета от промоцията (обожаваме ги Heart Eyes), както и един намален на 50% пълнозърнест хляб- не знам защо точно го намалят, в срок си е, но напоследък редовно заварвам намален на 50%.  Wink Ако утре има от мокрите кърпи за почистване ще купя и от тях, дано да заредят и нови- днес имаше 2 опаковки от тези с бриза и 2- с лимон. От тези с ябълка май не пускат на промоция? newsm78 Кутията към кърпичките много ми хареса на вид. Peace
Преди да стигна до касата забелязах, че има намалени някакви готови сосове за паста от 1,99 на 1,39 лв- около 400 гр буркан като имаше 3 варианта (с босилек, пикантен и със зеленчуци). Не го видях в брошурата май? Става ли? Мисля си, че е добър вариант за бърза вечера- пакет макарони или спагети, малко сос и яденето готово. Grinning

# 220
  • София
Сосовете ги има в брошурата, аз си взех с босилек, редовно зареждам да имаме.
Нямаше пица Маргарита, дори уж отидоха да проверят в 'утрешната' доставка дали не са им докарали - нямало. Смятам, че ме излъгаха, но здраве да е - няма да се ядосвам за едната пица. Naughty
Забърсах пакет с горски плодове замразен, но не видях спанак при зеленчуците. Имаше само карфиол и моркови. Ориз имаше много, аз взех само 2 пакета и сега ме е яд, но в четвъртък може пак да се занеса до там.

# 221
Сосовете ги има в брошурата, аз си взех с босилек, редовно зареждам да имаме.
Забърсах пакет с горски плодове замразен, но не видях спанак при зеленчуците. Имаше само карфиол и моркови.

Пропуснала съм сосовете в брошурата явно. Mr. Green Цената ми се вижда повече от добра. Grinning
При нас пък обратното Laughing - горски плодове никакви (само ягоди и малини), спанак имаше. Загледах и зеленчуците с масло, но ръцете ми бяха заети, за да се заглеждам какво точно пише в съдържанието и дали съдържа само масло или просто нещо което да наподобява вкуса и мириса му. Обикновено съм скептична към подобни продукти, не за друго, ами защото е много лесно да си добавя малко масло към зеленчуците.
Междудругото, от замразените зеленчуци много ми липсва порционирания спанак който е смлян, а не на листа. Идеален ми беше за крем-супи, солени торти и кексове, баници.... Cry Този който е на листа дори и след пасиране си остава с едни жилчици от стъблата, а нямам нерви първо да го бланширам, после да го кълцам и чак тогава да връщам пак в тенджерата и да пасирам за крем-супа.... Crazy

# 222
От пиците маргарита съм абсолютно разочарована. Наклепани блатчета с кетчуп и ръснали 2-3 щипки ситно настъргано нещо като кашкавал. Фъстъците от 2,99 лв са страхотни, както и чипса с чушка от 1,99 лв. Взех и от замразените плодове, но още не съм ги опитала. Разочарована съм и от банския старец от миналата седмица, някак е досна мазен и мокър но ягодовия сироп е страхотен и ако още го има ще взема няколко бутилки. Взех и олиото с чили, но още не съм го тествала. Микса от чили чушки също много ни хареса и взехме 3 тарелки даже намалени на 50%. От стековете и ние сме разочароване. Взехме свински за проба и бяха целите в жилки и хрущяли. И от плешката не съм очарована - жилавее. Нещо си развалиха свинското. Но пък пилешкото им е екстра, редовно взимаме бутчета и крилца и са разкошни. Взехме и от боксерките, тениските и дамските потници с тънка презрамка. Още не сме ги вкарали в употреба, но като материи изглеждат добре. Горгонзолата, която е още на промоция е много вкусна. Взехме за проба и пушени пилешки гърди на Барони и ни харесват за разлика от бутчетата. Най на края се сдобих и с така умувания уред за супи, но тези дни като го пробвам ще споделя впечатления.

# 223
  • София
От бельото при нас имаше от всичко, една клиентка беше решила всяка кутийка да отваря и да вади, разгъва нещото (наблюдавах я и при боксерките, и при топовете), после го смотава и затваря кутийката. Само 2-3 неща сгъна и прибра внимателно и си ги задели. Пък те еднакви, защо трябваше да отваря всичките newsm78

# 224
Момичета, моля споделете за това брюкселско. Много го обичам. От брошурата ли е, цена, грамаж?
Аз пък днес готвих спаначена супа от техния спанак със сметана. Вчера го взех. Беше ми странно, че всъщност вътре беше залепнал за картона на кутията, няма плик, няма нищо.... Но ни хареса, де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт