Лидл ::57::

• 88 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
miraxi, в Лидл, София, Дружба 2, има масажори колкото искаш. Няма нито една възглавничка обаче.

Купих си някаква полу готова паста XXL, не съм я пирготвила, но обичам такива бързи ястия. И брюкселско зеле, което много обичам Blush
Банани имаше колкото искаш, от сладкото от вишни взех и от кайсии да го опитаме, дано е хубаво като вишните. Peace
Кърпичките на W5 ли ще са, които са на промоция от другата седмица, не си взех брошура...
Чакам бельото другата седмица.

# 46
И аз се точа на ножиците, скоро ги пускаха, но не успях да взема.
Все ще са по-добри от тези от левчето, които се гънат и не режат...

Много са добри ножиците.

Кърпичките на W5 ли ще са, които са на промоция от другата седмица, не си взех брошура...

Да.Тези,които по принцип ги има с аромат на морски бриз, ябълка или лимон.  Тези в комплекта с кутията са с аромат на морски бриз. Аз харесвам тези с ябълката.

# 47
Да.Тези,които по принцип ги има с аромат на морски бриз, ябълка или лимон.  Тези в комплекта с кутията са с аромат на морски бриз. Аз харесвам тези с ябълката.
Мерси! Те са постоянен асортимент, чак 4 не ми трябват, имаме един пакет в момента, стига ми за месец.

# 48
  • ту тук, ту там
О, само морски бриз ли ще има в промоцията?! И аз ще се откажа тогава сигурно, точно този аромат никак не ми харесва, дори ми е направо неприятен! Иначе се изкушавах заради кутийката най-вече, че често не залепям добре и първите кърпички ми изсъхват!

# 49
  • София
Мерси! Те са постоянен асортимент, чак 4 не ми трябват, имаме един пакет в момента, стига ми за месец.
Плюсът им им е не толкова, че са 4, а че има кутия към тях. За мен тя е огромно удобство, но си я имам де, иначе аз на месец хабя по 2 пакета, така че ми е  изгодно, като цяло излиза общо взето, все едно плащаш 3 бр.
Мен пък ябълката ми е най-неприятна като аромат... но общо взето ми е все едно.

# 50
О, само морски бриз ли ще има в промоцията?! И аз ще се откажа тогава сигурно, точно този аромат никак не ми харесва, дори ми е направо неприятен! Иначе се изкушавах заради кутийката най-вече, че често не залепям добре и първите кърпички ми изсъхват!

Морски бриз и лимон са посочени на сайта.

# 51
да,моя грешка

# 52
  • ту тук, ту там
Да, ябълката и на мен ми е най-приятна!
Благодаря ви за информацията, не съм обърнала внимание в брошурата дали са посочени ароматите. Ще преценя допълнително дали да ходя, че магазинът ми е в съседния град, а друго май от брошурата не съм набелязала...

# 53
Rusalka:) , ти ли питаше за клиентския телефон дали да звъниш? Аз като експерт по звъненето да си кажа Embarassed Обикновено звънят много бързо, ако звъннеш сутрин или ранен следобед даже може и след минути да ти звъннат. Доставяли са ми дори и на следващият ден. Поне 2 пъти ми се е случвало обаче да чакам доооста! Веднъж звъннаха след повече от 2 седмици за индукционен котлон- междувременно се бях снабдила от друг Лидъл (помислих, че са ме забравили). Вторият път- за една рокличка на детето, обадиха се да ми кажат, че са ми я намерили, а 2-3 седмици никакво обаждане. Накрая питах в нашия Лидъл направо управител, така и така, тук ли ми е рокличката? Laughing Там си беше, естествено. Така, че по-добре или звънни на телефона, или питай направо в магазина. Така е най-сигурно.
Дамата която питаше за шиатсу възглавничките- аз ги имам и двте, но ако все пак ти се налага да избираш м/у тях...по-добре е да вземеш тази за тил. Peace Масажиращите и глави са по-големи, формата и е с повече извивки (съответно достига до повече точки), освен това се загряват всичките 4 глави, а на варианта за кръст/гръб се загряват само двете глави. Масажът по бедрата също е по-интензивен когато се прави с възглавничката за тил. Laughing

# 54
  • Пловдив
Здравейте.Има един много вкусен боб в консерва с доматен сос.Искам да попитам той от постоянния асортимент ли е?
http://www.lidl.bg/bg/4402.htm?action=showDetail&id=17295
Да, в постоянния асортимент е, но сега на промоцията си е значително по- евтино. В събота вечер нямаше и помен от него. Говоря за Пловдив -Филипово. Предния път грабеха по цели картони с не знам колко консерви в тях.

# 55
  • Mediterraneo

И ножиците от четвъртък дали са хубави?

Хубави са. Имам ги отдавна, нито са се затъпили, нито изкривили, а се ползват доста.

от картофените кюфтета, които са от ХХЛ серията имате ли наблюдения

Харесват ни. Винаги имам във фризера, даже и сега включително. Нямам място, иначе бих взела още. За бърза вечеря или сутрин да си приготвя за работа за обяд са чудесни.

# 56
Бърз отчет за пазара тази вечер, от ХХL седмицата си взех "Маргарита", рибни пръчици и херинга, 3 мъжки тениски и черен сутиен от текущата промоция. Сутиена ми стана, усещам го странно, може би защото досега не съм носила сутиен без подплънки.

# 57
Отзиви за плодовия коктейл от 16ти?

# 58
Някой питаше за детски дрешки, в магазина на плакатите за другата седмица има детски и дамски дрехи.

# 59
ха дано след дерските има и бебешки, на плаката бяха показани блузки за момчет аи момичета по 2 броя за 10 лв и дамски клинове по 7,99лв

Общи условия

Активация на акаунт