Лидл ::57::

• 88 240
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, да ви питам за ориза който от днес  е на промоция. На опаковката пише, че съотношението ориз-вода трябва да е 1:6, водата ми се вижда много, вие така ли го правите?
Има 2 варианта на готвене. Аз го правя по втория - 1:2 Peace
Мерси. Не съм го видяла вторият, че бързах. Направих го 1:3, стана добре.

# 106
Сдобих се с прасковен сутиен,за мен 85Д,а за племеницата-90Д,но се притеснявам,че ще и е малък./докато си дойде от Варна,може и да не мога да го сменя.Интересува ме ,дали има от този модел-95Д  newsm78някой ако е виждал да каже-приятен ден!

# 107
  • София
Благодаря за темата.

Да си повторя въпроса : Shocked

Продават ли се в някой от магазините в София подправки - бакпулвер, ванилова захар, какао с марката Castelo. В магазина, в който ходя вече има само Йоткен?

Хубав ден!

Отдавна ги няма и аз ги търся и чакам пак да ги заредят. Конкретно ванилиите.

# 108
Имаше 95д, но не съм сигурна за цвета дали не беше бордо.
Аз търся 75Е.

# 109
Днес взех ориз, който малко по-късно ще сготвя, надявам се да го харесаме вкъщи. Взех също от дамските чорапи,  харесаха ми на пръв поглед,  мъжкото бельо също ми хареса и взех. Спагетите и теч.шоколад са ни любими и нямаше как да ги подмина Wink. Нямам търпение за детските и дамските дрехи от другата седмица, от кога ги чакам Simple Smile

# 110
  • София
За какво ги ползвате тези почистващи кърпички  Rolling Eyes?
Веднъж купих от тях, но не можах да им намеря приложение, пробвах да забърсвам плотовете, керамичните котлони, но остава замазано и нямат никаква почистваща сила  Sad

аз за всичко - маси, плотове, шкафове, микровълнова, за печката, докато е прясно  напръскана,  дръжки на врати, ключове на лампи, прах, дори за екрани на таблети, монитор, тв....

+1 Peace
Също и тоалетната чиния, седалка, казанче и бутон, батериите на мивката, первазите на прозорците - особено за външните за много ефикасни.
И на мен са ми най-приятни с ябълката, морския бриз са ми направо противни.

Иначе от сегашната брошура отивам за консервите с херинга. Отдавна чакам да ги пуснат на по-изгодна цена, а така едната излиза безплатно.

# 111
Сдобих се с прасковен сутиен,за мен 85Д,а за племеницата-90Д,но се притеснявам,че ще и е малък./докато си дойде от Варна,може и да не мога да го сменя.Интересува ме ,дали има от този модел-95Д  newsm78някой ако е виждал да каже-приятен ден!
Да, в София имаше днес сутринта оранжев 95Д.

# 112
Относно възглавниците, аз споделям мнението на Кливия - лично за мен и майка ми възглавницата за врат става и на останалите части от тялото, шиатсу възглавничката за гръб става за кръст, гръб, евентуално и крака (но масажът е по-слаб там, отколкото с възглавницата за врат). Може би зависи и от конструкцията на тялото какъв ще е ефектът от масажа... newsm78 Майка ми е много слаба, аз с доста кг над нормата, но и двете сме с тънка талия и с доста голяма извивка отзад на кръста. Големите масажни глави се справят чудесно в тази зона (при нас). Възглавницата за гръб пък не ни масажира добре врата....Обаче е голям кеф да си седна и двете възглавнички да ми правят масаж едновременно- едната на кръста, другата на тила... Mr. Green Относно това, че масажните глави спират когато се облегнете- да не би да има дефект някакъв? newsm78 Не знам колко силно трябва да се облегна, че да спрат чак, досега не се е случвало. newsm78
Аз имам спомен, че някой е писал по имейл и са му казали, че скоро пак ще заредят от бакпулвера и валията Кастело.....но може и да се бъркам със смлените бадеми които бяха изчезнали по едно време... newsm78 Някой изпробва ли вече течните аромати за сладкиши (ром, ванилия) в шишенцата? Grinning
Гаудата е нарязана, но всяко резенче в прозрачно фолио ли е (като топените сирена) или си е просто нарязана? newsm78 Не бях забелязала, че ще има и брюкселско зеле и карфиол- бих взела, ако има останали. Предния път се разграбиха толкова бързо, че дори не ги видях. Shocked
+1 за мандарините в мрежа- в събота баща ми купи и са страхотни на вкус, сладко-кисели, много сочни, почти без семки и не се белят трудно. И по размер не бяха миниатюрки. Heart Eyes
Палмото масло по принцип ли е вредно или само ако е хидрогенирано? Embarassed Че превеждат палмовото масло като растително е ясно, уви.  Sad Но пък си мисля, че трябва да са задължени да упоменават дали "растителното масло" е хидрогенирано или не.... Thinking
+1 за мокрите почистващи кърпички. Аз ги използвам за всичко което сте споменали дотук. Mr. Green Вярно е, че оставят малко като замацано, но винаги минавам след тях и с лист кухненска хартия, за да подсуша.
П.С. Мислех си, че съум единствената която се чувства "потрошена" след масажите с шиатсу възглавниците, явно не е така. Laughing Определено имат голям ефект. Два дни след първият масаж се чудех защо ме боли навсякъде и по някое време се сетих, все пак. hahaha

# 113
Взех последните кърпи, лимон са моите. Приятна е миризмата, не е силна, преди съм ползвала морски бриз, не помня да ми е миришело гадно и от тях. Пици маргарита и при на с нямаше. Възглавници за шиацу масаж имаше доста и от двата вида (за Пазарджик става въпрос). Някой питаше за стоките от разпродажбата- при нас си стоят, предполагам и по другите магазини.

# 114
  • Русе
Гаудата не е индивидуално опакована, просто е нарязана.

Изтървала съм караокето преди, сега известно време след като са го пуснали, някой може ли да да де отзиви? Прочетох, че не ставало за домашно, но нали такава е идеята. Аз май повече за двора за барбекюто лятото го искам. На какъв принцип е, връзва ли се към телевизора, песните на флашка ли са? Такива неща ме интересуват. Ааа, и дали има някъде останало. Гледам го на немския лидл, чудя се дали да го поръчам, но ще излезе още 20 лв отгоре, а тук скоро няма да го пуснат.

# 115
  • софия
Имаше 95д, но не съм сигурна за цвета дали не беше бордо.
Аз търся 75Е.
Такъв номер ако пуснат ще се бием, да знаеш. Ама нямаааа. Дори и модели, за които момичета са споделяли, че чашката е уголемена не стават (Лятото имаше едни без презрамки, които били с уголемена чашка. Първа се метнах да взема 2 броя и ги върнах. Не става.). Никога не са пускали. Това е нестандартна номерация  Blush

# 116
Meggysan, в четвъртък в Харманли имаше доста бройки все още от караоке-комплектите, казвам това за информация.  Peace Нали става въпрос за двата микрофона с усилвател? Ние нашият комплект го върнахме, мъжът ми каза, че не струва и не се чуваха добре микрофоните. Бяхме го взели за малката, да пее, но не ни хареса. Пробвахме го към ТВ. Поправям се, не било с флашка  Peace

Някой обърна ли внимание на куфарите днес, как са в действителност?

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 18:24 от eva_86

# 117
+1 за зеленото нес кафе-хареса ми. Взех и от 2-та вида на зърна. Само да свърши старото в автомата и ще дам отзив и за тях.

# 118
  • Бургас
Открих си в по-стари публикации, че клещите са били от 17.03 миналата година  Peace
Тази сутрин в магазина погледнах състава на какаовия крем - точно с палмово масло е /в БГ превода не беше описан с точното си име, но на други езици го имаше/, та се въздържах.
Останах си само с ориз, спагети и от маслените бисквитки - 2х200гр.
Не споря, ама на моето бурканче и на 4-те езика все си е растително масло Rolling Eyes
http://i.imgur.com/ttdm8Dv.jpg  На голямото, което е в промоция, има и на други езици ли?

# 119
Аз пък не разбрах, че има брюкселско, много го обичам.
И сега ме е яд, че не взех чорапки, а само с такива ходя  ooooh! ... цената им е много добра.

Общи условия

Активация на акаунт