Лидл ::57::

• 88 207
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Куфарите и мен много ме кефят, но няма да ме огрее...скъпо, скъпоооооо.

# 121
  • Sofia
Изтървала съм караокето преди, сега известно време след като са го пуснали, някой може ли да да де отзиви? Прочетох, че не ставало за домашно, но нали такава е идеята. Аз май повече за двора за барбекюто лятото го искам. На какъв принцип е, връзва ли се към телевизора, песните на флашка ли са? Такива неща ме интересуват. Ааа, и дали има някъде останало. Гледам го на немския лидл, чудя се дали да го поръчам, но ще излезе още 20 лв отгоре, а тук скоро няма да го пуснат.
[/quote]

Караокето става и за домашно, като след 22 каните и съседите, за да няма проблем.  Mr. Green
Връзва се към ТВ и ДВД или компютър, зависи кое с какви входове и изходи е. Има към нега ДВД с 12 песни, сега умуваме как да пускаме песни на флашка или от лаптопа, че не сме технически много грамотни с ММ  Grinning
В София имаше днес 4-5 зад Мола на сТамболийски. За тия пари определено си струва.

# 122
Имаше 95д, но не съм сигурна за цвета дали не беше бордо.
Аз търся 75Е.
Такъв номер ако пуснат ще се бием, да знаеш. Ама нямаааа. Дори и модели, за които момичета са споделяли, че чашката е уголемена не стават (Лятото имаше едни без презрамки, които били с уголемена чашка. Първа се метнах да взема 2 броя и ги върнах. Не става.). Никога не са пускали. Това е нестандартна номерация  Blush
На таблото пишеше, че има. Аз затова и рових като кокошка. Ама, не. Няма.

95Д беше на друг щанд в нашия Лидъл.

# 123
  • София
Сдобих се с чорапки-късички. Хубави изглеждат, дано са здрави както ги похвали някой тук.

Да ви споделя, обожаваме вкъщи сьомгата на Лидл-и пушената и прясната. Вярно скъпичка е, но си заслужава. Обикновено я дебна като я намалят и задължително си взимам. А стековете, които похвалихте имаха половината Менделеева таблица в съдържанието си Simple Smile и не взех.

# 124
Аз ориз басмати чаках, а този е бланширан  Crossing Arms
Кажете какво са снимали за другата седмица, нещо по-конкретно  Naughty

# 125

Дамска туника и клин, детски спортен панталон и блузи 2бр. за 10 лв., кърначе и вино- това има на плакатите в магазина.

# 126

Дамска туника и клин, детски спортен панталон и блузи 2бр. за 10 лв., кърначе и вино- това има на плакатите в магазина.

Мерси, оф леле колко съм разсеяна, това го пишеше по назад и аз като нечетящите, пък съм четяща Mr. Green

# 127
  • Русе
Благодаря ви за отзивите за караокето. Ще поумувам дали да търся начин да ми го доставят. За домашно го искаме, да го вържем към тв-то на барбекюто на двора. Почти нямаме съседи Simple Smile.

На каква цена беше, че не мога да го намеря в сайта? Някой, ако има линк, че само в немския го намерих.

# 128
  • Русе
Момичета,по вашите магазини има ли зехтин.В Русе по обяд навсякъде беше изчерпан,казаха,че е свършил за минути  ShockedИмат ли практика да правят повторно зареждане в една седмица?Много ме хвана яд исках да си купя,но явно съм закъсняла, Whistling

# 129
  • Русе
Момичета,по вашите магазини има ли зехтин.В Русе по обяд навсякъде беше изчерпан,казаха,че е свършил за минути  ShockedИмат ли практика да правят повторно зареждане в една седмица?Много ме хвана яд исках да си купя,но явно съм закъсняла, Whistling

Зори, приятелка си купи от този до болницата сутринта някъде към 9,30 ч. Не знам обаче дали е имало още.

# 130
  • Sofia
50Лв беше караокето.

Зехтин успях да взема следобяд, но замразени спанак и горски плодове нямаше.

# 131
Момичета, припомнете ми моля - бланшираният ориз не беше ли 2,29 лв. Нещо скъпичък ми се вижда сега.

# 132
  • Русе

Зори, приятелка си купи от този до болницата сутринта някъде към 9,30 ч. Не знам обаче дали е имало още.
Нямаше по обяд и в трите магазина  Twisted Evil

# 133
Тези мокри кърпички за почистване, които са на промоция с какво се различават от бебешките мокри кърпички?
Чистят по-добре ли?

# 134
 newsm78 що ми се стори, че мернах в Дружбите към 14ч  newsm78 Може и да греша, все пак не ходих за зехтин.
Мегисан, поръчвай по телефона караокето, не му мисли много. Пробвайте го, прецени и ако не ви хареса го върни.

Тези мокри кърпички за почистване, които са на промоция с какво се различават от бебешките мокри кърпички?
Чистят по-добре ли?

Laughing разликата е че едните са бебешки, а другите са универсални. Тоест не чистят бебешко дупе, а всичко останало.

Общи условия

Активация на акаунт