То не е от сега де, от няколко дни е
Смърфи, с луковичните растинения съм на "вие". Миналата година кокичетата които насадих само едно за сега има цвят.
Това което знам за зюмбюлите е, че са много сортове. Тези с големите луковици мисля, че са едногодишни. Тези с малките луковички, градинските са си многогодишни.
Казват, че луковици като са в саксия трябва да се вадят на пролет, като прецъфти и да се засаждат октомври, че да цюфтят другата пролет.
Аз кокичетата не ги вадих, че отгоре са ми виолетките
А твоите карамфилчета не можах да ги отгледам
Хванаха се само 4 семенца, като стана студено ги прибрах вътре и промяната нещо не им понесе. Не можаха да се развият добре, бяха много тънички, сигурно не уцелих времето в което се засяват.И тук казваме принцеси. Шефа им е голям фен
Марче, две саксии ми висят от тавана, че са такива цветята. Едното си е от отдавна, другото стана и то много голямо и го разделих и сложих едната горе. Сложих го на мястото на едно, дето едни кошнички падат на пластове надолу, но ми изсъхна след 10 години успешно гледане. Не знам какво му стана.
Новото което сега го сложих горе е малко омърлушено още, но като живнат ще ви ги снимам. Използвала съм чупката на комина и от двете страни висят цветята, а отдолу е аквариума. Трето ходи по ъгъла на тавана
Ще ви го снимам през деня, че на лампа не стават хубави снимки
Вио, дано Ванко се повлияе от очилата
то верно, че моите са малко като бургери
само мм успява да изяде 3 - ние с детето се запъваме на втората
На мен ми се плаче - излязох из двора - никаква трева - кучето и детето в този сняг/кал дето са тичали - направо са изорали градината
Иначе има някакви наченки на минзухари и кокичета, обаче е грозна картина - английска градина без трева
та михме глава, сушихме и на училище...а е още на 10...

Строяваш ги бързо в две редици и да пускат прахосмукачки, да бършат прах и т.н. Не е шега работа ниското разположение, време е и те да се включат в чистенете. Даже сега повече отвсякога!
Затова започвам да го облъчвам с клипчета на гевреци, тутманици и т.н., и какъвто е благунчо и той ще поиска.
, а дребчо от сега за приятелки говори.
За последните 9 месеца това е 4 погребение,вече не издържам

- а бяхме млади... Твоят кратун расте, охо какво още ви чака...В един момент започнах да го мъкна с мен на козметик - кола маска на мишници, почистване на лице (то добре че в това отношение карахме лек пубертет), днешните младежи са си по-"метро", хем моя не е от крайните. Тити, по-леко я карай, мъжете да шетат! Смърфи, да се похвалиш с тортата! Ох, аз продължавам с 90-дневната, та гледам да не прекалявам, не че резултатите ми са кой знае какви де.
Вие у вас всички сте сръчковци - твоите картички и те са извън моите възможности, а майсторлика на тм - не е за всеки