Отговори
# 540
Здравейте,
  bouquet честита месечинка на хубавата Елена  Heart Eyes Hug да слуша мама и тати и да им носи радост и усмивки!
Ние сме вън,вит Д тврапия  Joy тя спи,аз пия кафе и цъкам по онлай магазините  hahahaв търсене на дрешки хихи
Мн обичам добрите вести от Зрлделина Wink
 newsm78 последно това със седалките прието ли е или не?

# 541
Прието е, но трябва да се обнародва в държавен вестник за да влезе в сила.

Аз още снощи видях, че днес ще има превод, но забравих да споделя.

# 542
 newsm78 с др думи...да се подготвяме в тази посока,?
Ще е цифромания...изофикс и седалка ,поне аз така,както го виждам....отива към хилядарка.. Thinking

# 543
Честита месечинка на Ели  Hug
Ние приключихме с ваксините миналия месец. Вървяхме с малко закъснение, заради инфекцията която имахме.
Днес ядохме риба за пръв път. Опасявах се, че няма да я иска. А той ме изненада като си излапа всичко Simple Smile Хубаво време днес. И ние събрахме слънчеви лъчи.
Хубав ден от нас. Ние ще се мъчим да заспим Simple Smile

# 544
  • У дома
Здравейте мами, Честита месечинка на Елена, да е жива и здрава и мноого да ви слуша  bouquet
Мами пояснете ми това със седалките, нещо съм пропуснала какво обсъждате? newsm78 Защо изофикс , нали не всички коли го имали или бъркам Rolling Eyes
Тарталета, уговаряй се с мамите и действайте. Макси е голямо и послушно момче, има ли папане ще кротува пък и то докато се обърнат и хайдеее, ти ще си го прибереш.  Joy
Ние днес сме по-спокойни, явно зъбите и те имат нужда от почивка, но до довечера ще видим Joy

# 545
Изо- какво???  newsm78

Мисля, че става въпрос з това,че щяло да стане задължително седалките да гледат назад

# 546
Изофикс-а е самата система за закопчаване на столчетата. Обикновенно по-новите коли я имат, а на старите се слагат преходници.
ОПределено тази промяна в  закона доста ще ускъпи нещата, понеже ми дадоха хубаво столче ..а сега няма да мога да го ползвам. #2gunfire Моникат е права- нещата отиват към хиледарка.... #Cussing out

# 547
  • Toronto, Canada
Оф ние се събудихме в 7 и не искаше да заспи повече, вчера пък от 2:30 до 5 будува и после в 8:30 стана. Мен ме боли главата от това недоспиване. Добре че малката се заиграва сама за дълго време, че незнам иначе. Сега малко мрънка, ама така е като и тя е недоспала.
Това за столчетата нямам думи. Не стига че едвам намерихме столче за 3 седмици, не стига че прибирането ни е маса пари, а сега и това.  Close Моля дайте линк на този нов закон, че нищо не намерих.

# 548
  • У дома
Аз я знам системата, нашето столче тук е с изофикс, но е доста солено като цена, колата ни е 2013 и си има всичко, Ноооо за БГ естествено няма да си купуваме нова кола, за има няма един месец, на две три години, и сега какво трябва да слагаме приставка, и отделно и столче, е малко нагли са тия в БГ. Докато столчето не беше задължително, сега пък и претенции Изофикс, много им разбира г..а #Cussing out

# 549
  • Toronto, Canada
Genni освен да си мъкнем столчетата от чужбина, та да спестим главоболия и пари. Ама няма как. Simple Smile

# 550
http://dnes.dir.bg/news/detza-bebeta-koshche-avtomobil-stolcheta-vozene-18199826

Ето промяната, но кога ще влезе в сила още не се знае.

# 551
Ами ще слагаме изофикса,защото рано или късно и той ще стане фактор Thinking

иииии Simple Smile танцът на пияният мъж (както казват гърците) , но в случая на завиващият му се свят Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 17:41 от monicat

# 552
моникат къде ги намираш тея клипчета? ...ей ще ме умориш от смях  smile3532 smile3532

# 553
Егати! че тя колата ми не струва хилядарка

# 554
И аз не бях чувала за този изофикс Sad
Не ми се мисли как ще се пътува.
То сега едва му отвличам вниманието като се размрънка, че не иска в стола. А какво ли ще е като трябва да гледа назад? И то още половин година...
Мамчета, днес не искаше да спи следобяд. Мислех да го приготвя за лягане по-рано тази вечер, но той реши в 18:30 да заспи Sad Още спи. Май, май аз ще съм сред дежурните нощес...

Общи условия

Активация на акаунт