Др Сигридов

• 159 774
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Сам негови пациентки ли могат да пишат  newsm78
Доктор Михова е прекрасен лекар, която също е спасила много бебета и майки, но не се друса. Поне за нея няма такова инфо.

# 331
  • Варна
За тези, които познават Доктора само от форума, не са го посещавали и не са имале дете/деца, благодарение на него , но бързат да постват тук, ще кажа, че този човек е дал много от себе си на много семейства, майки и деца
Не видях някой да го оспорва. За съжаление обаче на много хора, успешни, кадърни, постигнали и дали много славата и успехът в един момент им се отразяват отрицателно. Не е единственият.

# 332
  • София
Сам негови пациентки ли могат да пишат  newsm78
Доктор Михова е прекрасен лекар, която също е спасила много бебета и майки, но не се друса. Поне за нея няма такова инфо.

Да, за нея няма още негативни информация. А ако има, ще отидете ли при нея? Или вече тя няма да е нормален човек?

# 333
Аз и от моя лекар съм очарована,но и за него щях да кажа същото. Той ми изроди детето и се погрижи за него, но нямаше да толерирам ако застрашава него или чуждите в болницата или на пътя ,където и да било. Гениален е ,но клетвата,която е положил изисква да не застрашава живот- с ехограф,скалпел или волан в ръцете.

# 334
  • В сърцето на любимия човек
Въпрос на време беше да излезе публично информацията защо Сигридов много често се държи неадекватно...
Публична тайна беше, че подобни пристъпи на "лудост" си имат своето логично обяснение.
Може да е много добър специалист, но няма право да застрашава човешки живот по какъвто и да било начин и е редно да си понесе последствията за това.

# 335
За всеки доктор има както хубави, така и негативни отзиви. Както и за всеки човек. Не можете да се харесате на всички. За едни ще сте твърдя рязки, за други мекошави.
Каква общо имаше Михова в случая - не можах да разбера.
Но като сме почнали - За Стаменов също се чуват ужасни неща, ама навалицата е пред кабинета му. Всеки сам преценява на кой да се довери. Да имам приятели правили инвитро в Надежда, по тази причина избрах друга клиника. Въпрос на избор.
Всъщност някой задавал ли си е въпроса  с какъв тон разговарят жените с него в кабинета? Защото аз съм била свидетел на случаи, в които той им изписва лечение, пък те преценяват, че не е правилно и после- оле мале помогни ми. 
Ако е виновен, човекът ще си понесе последствията - следствие, очевидци, доказателства..., които всъщност имат значение, а не мненията в бгмама.

# 336
  • София
За жалост кокаинът не прощава на никого. Днес ще е катастрофа, утре - професионална грешка. Катастрофа може да направи всеки, често ситуациите са въпрос на секунди, но ... дрогата, при това смесена с алкохол, означава, че процесът не е от "вчера"... Вероятно много пъти е ходил дрогиран и на работа, ок, натоварването е огромно, нужна е и свръхконцентрация, но... оттук нататък нещата няма да са същите.

# 337
Споменах я след мнението Денизара, че само жени ходили при него могат да разберат  Mr. Green
Ако се чуваше това за Михова, честно нямаше да ида при нея. Щях да търся друг вариант.

За Стаменов съм чувала и лоши и хубави неща. За объркани стимулации, диагнози, но все пак той само зачева, а не помага да се износи бебе.  Всъщност евала, че е помогнал на много, много бебета. Но за катастрофата трябва да си поеме вината.

# 338
Според мен ако има наркотици и алкохол би следвало и някакво отнемане на правата за практика на лекарската професия да последва newsm78 Въпрос на време истината да излезе на яве
...Всъщност евала, че е помогнал на много, много бебета. Но за катастрофата трябва да си поеме вината.
Абсолютно съгласна! Това, че е спасявал животи не го оневинява.

# 339
Не оправдавам д-р Сигридов, но не мога и да го съдя. Той е гениален доктор, но е и човек. И това няма да очерни името му. Не ме приеснява, че се друса. Жалко, че останалите наркомани не работят като него. Жалко е и че повечето други лекари не работят като него дори, като не приемат кокаин.
За тези, които познават Доктора само от форума, не са го посещавали и не са имале дете/деца, благодарение на него , но бързат да постват тук, ще кажа, че този човек е дал много от себе си на много семейства, майки и деца и стресът да работиш по много явно е оказал негативно влияние.
Ако на някой не му харесва информацията, нека не посещават Доктора. Докато той работи, лудницата при него ще е пълна, тъкмо той ще има повече време за наистина тежките случаи.

о, има доста хора с натоварващи професии и ежедневие, които го правят и си бачкат здраво, уви.
мен пък ме притеснява, че се друса. още преди години, когато раждах второто, имаше изцепки /вкл. не дойде на секциото ми, макар че само заради него раждах в "надежда", иначе не бих; имаше една майка с многоплодна бременност, на която й изтекоха водите в 7 месец, реакцията беше - ми то затова в европа не са фенове на многоплодните бременности...жената щеше да получи удар от страх/. ако трябва сега да ми следи тежка бременност...не знам. дрогата не прощава.
кофти, много кофти.

# 340
  • От Луната
За никой от пациентите на д-р Сигридов не е тайна че е перко. И то не малко!
Аз обаче се подписвам с две ръце под твърдениетл, че не съм го виждала неадекватен на работното му място. Никога! На нито един преглед за 6м не е бил пиян, дрогиран или под въздействието на лекарства. Той в напълно адекватно състояние създава впечатление, че не е с всичкия си. Преди не знам как е бил, но сега е много горд, самоуверен, самовлюбен ... Нарцистичен егоист, но пък за мен направи много. Той не ме подведе, не ме е лъгал и в критична ситуация дори беше човечен и мил. Честно, не вярвах, че е способен на такива емоции Wink ... Шегувам се естествено.
Д-р Сигридов за мен е много противоречива личност. Той е такъв, емоционално нестабилен, но изключително добър специалист.
Слушаш с двете уши и изпълняваш!
И въпреки цялата му артистично-арогантна натура, той е човек, греши, носи отговорност за постъпките си ... Като всеки един от нас. Ако е виновен, ще се разбере.

За д-р Михова нищо не знам. За мен Надежда не е моята клиника. Те го обърнаха на търговско дружество с елементи на разкрасяване. Пазя обаче това мнение за себе си. Мисля, че така трябва и да се постъпи и тук. Д-р Сигридов заслужава уважение и не е редно да превръщаме темата в кюкарник, кой какво дочул от тук от там. Ще има яснота по този въпрос.

# 341
Подкрепям всичко казано от синеока. Изключителен професионалист, като изключим закъсненията му да се появи на работното място.
Прави ми впечатление, че за доктора е написано много, нищо за човека  с Бентлито и кои са му били охрана.
Ето разказ написан от свидетелка на ПТП-то:
Сузана 17 Юли 2017, 20:24 Вчера шофирах именно зад това Бентли и Аудито което караше между двете платна и не ми позволи нито да изпреваря нито да мина в дясна лента. Единствено едно БМВ ги изпревари в аварийната лента и малко по-надолу те рязко отбиха в отбивката за почивка, аз си отдъхнах, погледнах в огледалото и с ужас видях какхвърчат части от автомобил. Няма да коментирам... достатъчно емоция изхабих в колата вчера, карайки зад "големите гъзари", но ето, че който много гъзарее, накрая не се смее. Тъжното и лошото е, че потенциално можеше и аз и моята приятелка да пострадаме от болното его и комплексарщина на такива индивиди.

Изводите оставам на Вас.

# 342
  • София
Далеч съм от мисълта, че д-р Сигридов не трябва да понесе отговорност. Ще я понесе. Това, обаче, не го прави лош лекар.Защото той носи отговорност при всеки преглед и оценява адекватно ситуацията.
Странен е, но за известен лекар е нормално. Но не съм го виждала пиян или неадекватен в кабинета му. Не се е потял, треперел като наркоман или е пелтечел като алкохолик.
Той направи много за мен и моето бебе и за мен всеки, който подлага професионалните му качества под съмнение, го прави от злоба.
И, ако имам друга бременност, пак ще отида при него. Не в Надежда, която за мен е прехвалена, а при него.

# 343
  • София
Ох, четох, четох и искам и аз да се включа с коментар. Никой не отчита факта, че доктора беше в отпуска, роди му се второ дете, възможно е да се е повеселил малко повече и дори да е употребил някакви наркотици и това дори може да му е било за първи път! Не, че това е оправдание да седнеш в това състояние зад волана, но сякаш го изкарахме алкохолик, наркоман и безотговорен човек, което той със сигурност не е. Абсолютно съм сигурна, че той никога, ама никога не би си позволил да отиде на работа пил или дрогиран! Че е странен, да странен е, но според мен няма друг доктор, който да е толкова отговорен към здравето на пациентките си и доброто състояние на техните бебета.

Освен това, от разказа на очевидката, публикуван малко по-нагоре, БМВ-то е изпреварило Бентлито и тогава са излезли и са се блъснали в аварийната лента. От този разказ следва, че Бенлито е ударило БМВ-то, а не обратното! Или шофьора на Бентлито така да се е ядосал, че го изпреварват в аварийната лента, че да се е засилил, да е минал пред него и да го е засякъл, и тогава е било неизбежно БМВ-то да го удари. Надявам се да разберем истината и да не се окаже, че докторът е набеден заради по-силните му опоненти, имащи власт и връзки! Също така да се оправя бързо и да продължи да се грижи за всички тези пациентки, готови да чакат с дни пред кабинета му!

# 344
  • Пловдив
Цитат
Надявам се да разберем истината и да не се окаже, че докторът е набеден заради по-силните му опоненти, имащи власт и връзки!
Според мен това е несериозно.
И в сферата, в която работя - не е медицината, - щом някой катастрофира, а особено ако заема малко от малко по-висока длъжност, винаги се намират хора да подозират, че някой с "власт и връзки" му е организирал катастрофата, набеждаването и пр. Щот, нали, неудобен.
Да, може да са го засекли, а може ли да са го напили и надрусали и да са го качили на колата? Да са му подменили пробите? И то - някакви, които са се ядосали, че ги изпреварва? Несериозно е.

Няма пряка връзка между професионалните качества и келешкото поведение.
От тази тема и други отзиви в нета и аз съм останала с впечатление, че Сигридов е малко перко, както се е изразила една потребителка. Без някога да съм го виждала. Също така пак само поради прочетеното в нета определено бих се доверила на преценките му като лекар, особено във феталната морфология. Няма връзка между двете, да кажеш едното (келешкото поведение) изобщо не е равно на отричане на другото (професионалните качества), а това пък за злобата съвсем не е на място.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 10:20 от Магдена

Общи условия

Активация на акаунт