Др Сигридов

• 159 734
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
MG18 закрила работят със света Петка, но нашия пакет е доста орязан , да не говорим, че не включва нищо по време на бременност. В понеделник ще разбера дали ще мина метър и има ли полза от допълнително здравно осигуряване , но като цяло вярвам, че прегледа ще си е за моя сметка и затова се интересувах от цената.

# 481
  • Ню Йорк
И книжката трябва да му вземат и лекарските права. Човек който злоупотрябва с наркотици и алкохол е психически нестабилен и опасен за околните.

И това теб ще те направи ли щастлива?
То бива, бива злоба, ама...

Ще ме направи по-спокойна и по-уверена в правната ни система.

# 482
  • София
Правна система , Ха-Ха.

# 483
  • София
MG18 закрила работят със света Петка, но нашия пакет е доста орязан , да не говорим, че не включва нищо по време на бременност. В понеделник ще разбера дали ще мина метър и има ли полза от допълнително здравно осигуряване , но като цяло вярвам, че прегледа ще си е за моя сметка и затова се интересувах от цената.

Аз също съм с Дженерали, но не покриват нищо там. Все пак зависи от пакета.

# 484
Имах да прочета 10стр...голяма забава,но свърши
надявам се повече жени да се разочароват и наплива да спре
иначе клиър го е написала много точно

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 23:52 от uonii

# 485
Здравейте,мили бъдещи и настоящи мами!
Ако искам да си запазя час за началото на  месец октомври,
според вас колко по рано е удачно да звънна в клиниката и да си запазя час за преглед?

# 486
  • Живее на Луната
според вас колко по рано е удачно да звънна в клиниката и да си запазя час за преглед?

Сега звънни. Доколкото знам вече записват за октомври.

# 487
  • в кукувиче гнездо

Ако не е на магистралата  Joy Joy

# 488
  • в кукувиче гнездо
Всъщност вие как точно си представяте човек смъркащ кока. Това е наркотика на богатите. Не е синтетиката да прави мозъка на пихтия. Доколкото съм запозната много от известните борят така стреса. Успокоява нервната система, прави ги по издръжливи на обстоятелствата, дава им концентрация.
Не е като да се боцка във някой вход нали.
#Crazy Я пак?

# 489

Аз сега не съм бремена!Другия месец Август ще правим опити за бебе и живот и здрае началото на октомври ще съм 8-9г с. Чета че от регистратурата не били много любезни.Дали ще ми дадат час като им обясня?

# 490

Аз сега не съм бремена!Другия месец Август ще правим опити за бебе и живот и здрае началото на октомври ще съм 8-9г с. Чета че от регистратурата не били много любезни.Дали ще ми дадат час като им обясня?

душко, това да не ти е концерт пожелание Wink предполагам, че няма да те запишат - би било абсурдно Smile

# 491
Честно казано се съмнявам - записват часове или за бременни или за небременни след спонтанни аборти или проблемни предишни бременности - деца родени с ДЦП и други.
Пожелавам ти са се получи бързо, но имай предвид, че може да отнеме и повече от 1 месец, както ти предвиждаш.
Успех!

# 492
  • В сърцето на любимия човек
Не, че имам нещо против, точно обратното - възхищавам се на оптимизма ви, но най-искрено ви съветвам първо да забременеете, а после да си запазвате часове за лекар.
Има една българска поговорка - "Не слагай каруцата пред коня" Wink

# 493
Много сте зли  Crossing Arms

# 494
Чак пък злобни ....
Аз лично говоря от опит - първата ми бременност дойде от първи месец опити ( неуспешна), втора бременност - на втори месец опити ( неуспешна) .. и понеже настоила се, че и трети път ще забременея от раз, ни отне 6 месеца ( биохимична)...... аз лично много трудно приемах, че не става и не става, а вече от позицията на времето и преживяното бих казала, че не е важно кога и как, а да е успешно!

Общи условия

Активация на акаунт