Др Сигридов

• 159 733
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Не мисля, че е казвала подобно нещо.

# 511
  • София
    г[/list]
    Да ходиш при лекар, за който се знае, че смърка е чиста лудост. Но още по-голяма лудост е да си запазващ час за следене на бременност още преди да си забременяла. Хора вие нормални ли сте??????

Хах, да, нека съм луда , аз вярвам единствено на него 💜💜💜
    Както писах преди време, при предишните си 2 бременности ходих при " уж" морални лекари, които на 2 пъти ме изпуснаха в 6 тия месец ....
    Така, чее само едно ще ти кажа - явно ти никога не си ходила при него, за да направиш разликата със другите лекари , а само си говориш празни приказки.....
    Последния ми преглед продължи 1 час , тооолкова подробен , толкова внимателен, отговори на всичките ми въпроси, така, че. ДА , много съм луда  😋😋😋

# 512
    Бамболинка, а защо не зачита мнението на тесните специалисти? Питам, защото дозата на фраксипарина се определя с изследване анти Ха. Той не е хематолог. Нали? Как сам ще назначава антикоагуланти?

# 513
    Напълно  съм нормална!
    Много съм щастлива ,че ще имам възможността да се  запозная с доктора!
    Желая  успех на  всички момичета! 🤗

# 514
    • София
      х
    Бамболинка, а защо не зачита мнението на тесните специалисти? Питам, защото дозата на фраксипарина се определя с изследване анти Ха. Той не е хематолог. Нали? Как сам ще назначава антикоагуланти?

А защо ли не го зачита? Защото, толкова са и специалисти.....
    Хилядите момичета, които не са ходили при Паскалева и док и доцента йм назначават и сменят дозите на хепарина ....какво ? Не са родили живи и здрави бебета ли?
    Ще споделя моя опит с въпросната Паскалева след втората ми неуспешна бременност .....
    Отидох естествени с хиляди въпроси, защото , аз искам като си плащам, да получавам отговори....
    И знаете ли какво стана - направо си ме изгони .На повечето въпроси незнаеше какво да ми отговори и накрая явно се изнерви , стана, отвори ми вратата и каза- Нещо много разпитваш- да не би да искаш да ставаш лекар?
    Това ме втрещи?!?!?!
    Та, аман от такива специалисти😑😑😑😑

# 515
    Вероятно мутациите ти са били от леките. Да, ама момичето има най гадните мутации и ако не вземе помощ навреме, може да стане лошо. Говоря за съжаление от  собствен опит.
    На мен единствена Паскалева успя да ми уцели точната доза, след като месеци наред АГ-тата ме имаха за опитно мишле. В резултат на това имам бебе, родено в седми месец.

# 516

Аз мисля, че той основно се води по артериите - на мен при първи доплер в 8 г.с. ми каза, че Ако артериите не са добре отворени трябва да се увеличи дозата на НМХ, каза че подхожда индивидуално.
    Аз не съм го питала защо точно изследва АРТТ и бр. Тромбоцити,а не анти ха- явно му дава някаква информация.

Нека мацката сама да прецени дали да отиде да чуе мнението на Паскалева и вече ще има добити впечатления.

# 517
    Радвам се, че все пак можем да проведем нормален спор  Hug
    Значи доплера показва само как се чувства бебето, а не и майката. Фактор пети лайден дава възможност за образуването венозни дълбоки тромбози от 4 до 8 пъти от нормалните мутации. Комбинирана с друга, положението става мамата си джаса. По време на бременост получих два тромба, въпреки че доплера беше идеален. Тоест за бебето стигаше, но не и за мен. След секцио още един. Влязох в учебниците на съдовите. Четири години по късно си нося последствията.

# 518
    Аз не мога да заема някаква по- категорична позиция по отношение на тази тема, но наистина знам, че този фактор е доста високо рисков. Нямам представа как процедира Сигридов при тези мутации, не съм се интересувала, защото слава Богу съм по-нискорискова.
    Не смятам, че доктора е категорично анатема на всички други лекари, напротив - препраща при други специалисти, когато сметне за необходимо. Според мен ако е имало разминаване в мнението му с Паскалева е било по-скоро когато нейното лечение възпрепядства/ не е достатъчно, за да моье кръвотокът към бебето да е ок, обаче само предполагам.

Защото ти си права при теб кръвотока е бил супер, но ти си пострадала, това е същото като примерно приема на Б12 и/или други витамини през бременността - детето взима това, което му е необходимо, а недостигът е за сметка на майката.

Аз не мисля, че момичето ще загуби ако се срещне с докторката, а и след като поговори със Сигридов съм сигурна, че ще намерят някаква златна среда.
    В този ред на мисли няма лошо да си запише час, за да обсъдят подготовката за бременността и да попита за виждането му за проследяване с нейните мутации.

Всеки сам преценява кое ще е добре за него и кой съвет да приеме...Hands V

ПС: Да ти кажа, след първия аборт съм чела доста твои постове в темите за тромбофилии, фракси и тн. и имам
     обща представа през какво си минала, а и съветите са ми били много полезни. 

Радвам се, че все пак можем да проведем нормален спор  Hug
    Значи доплера показва само как се чувства бебето, а не и майката. Фактор пети лайден дава възможност за образуването венозни дълбоки тромбози от 4 до 8 пъти от нормалните мутации. Комбинирана с друга, положението става мамата си джаса. По време на бременост получих два тромба, въпреки че доплера беше идеален. Тоест за бебето стигаше, но не и за мен. След секцио още един. Влязох в учебниците на съдовите. Четири години по късно си нося последствията.

# 519
    • Варна
    Хилядите момичета, които не са ходили при Паскалева и док и доцента йм назначават и сменят дозите на хепарина ....какво ? Не са родили живи и здрави бебета ли?
    Да се чудиш направо, как ли пък други няколко хиляди са родили живи и здрави бебета, без да са ходили и при Сигридов ..

# 520
    Сигридов е и хематолог ли? Пенкилер?
    Не. Бог е. Ти пък не разбра ли вече?
    Защо не се изкажеш по въпроса с тромбофилията ?!
    За твоя информация човекът има първа специалност кардиология, така че не смятам въпросът за излишен. Може и хематология да завърши, защо не?!

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 15:24 от ver4eto_sv

# 521
    Ма кардиолога не  съдов, не е и хематолог. По добре да си гледа бебетата, където е добър, отколкото наистина да е пенкилер.

Има ли вече информация какво се случва по делото?

# 522
    • Варна
    Може и хематология да завърши, защо не?!
    Разбира се, че може. Ама засега не е.
    Е, много бързаш. Знаеш ли колко време ще мине, докато въобще тръгне дело...

# 523
    Ма кардиолога не  съдов, не е и хематолог. По добре да си гледа бебетата, където е добър, отколкото наистина да е пенкилер.

Е нямаше да се казват по различен начин специалностите ако бяха едно и също, никой не спори. Просто отбелязах, че има и друга специалност,а ако прояви интерес може да вземе и още една.

# 524
    Яко метла е имало тук.

Общи условия

Активация на акаунт