Др Сигридов

• 159 680
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, дали някой от вас има телефон или график на д-р Ташков за частния му кабинет в Хиподрума- следя се при него по препоръка на др Сигридов, но ми е спешно да го видя, а не намирам никакви контакти
Изпращам на ЛС

# 616
Днес звънях три пъти в медицинския център и не успях да се свържа да запиша час. Винаги ли е толкова трудно свързването?

# 617
Да, звъни сутрин рано, когато отварят в 9 или следобяд след 17.30, работят до 19, обикновено тогава е спокойно.

# 618
Момичета, имам назначени НК панел и ТЛА за излседване, но не съм ги пускала още. Д-р Сигридов държи ли на тях? Вливки мисля да не правя, така че тези имунологични неща мисля да ги игнорирам, но ТЛА май не е имунологично?

# 619
Здравейте, с три спонтанни аборта съм (2 миседа) и съм се насочила към Сигридов, но виждам, че някои споменават и Русев. Към кой според вас да се насоча като начало? В момента не съм бременна. Благодаря!

# 620
Докато чакаш часа при Сигрисов иди при Русев.

# 621
Здравейте, с три спонтанни аборта съм (2 миседа) и съм се насочила към Сигридов, но виждам, че някои споменават и Русев. Към кой според вас да се насоча като начало? В момента не съм бременна. Благодаря!

Сигридов ще те прати при Русев за определени изследвания преди забременяване, но самото проследяване ще протече при Сигридов.

# 622
  • София
Д-р Сигридов проследява само изключително сложни бременности. И не мисля, че прави консултации по репродуктивни проблеми.

# 623
  • София
Прави консултации на жени с повтарящи се аборти. Но първо отидете при доц.Русев
Вижте групата във ФБ "За д-р Сигридов с любов" има файл с необходими изследвания

# 624
Момичета, имам назначени НК панел и ТЛА за излседване, но не съм ги пускала още. Д-р Сигридов държи ли на тях? Вливки мисля да не правя, така че тези имунологични неща мисля да ги игнорирам, но ТЛА май не е имунологично?
Старо ти е питането, но да, държи. Особено ако той ти ги е назначил.

# 625
Благодаря, Верче. Бяха изписани от доц.Русев. Засега си ги спестих. На консултацията не е ставало въпрос за тези изследвания за щастие Simple Smile

# 626
Прави консултации на жени с повтарящи се аборти. Но първо отидете при доц.Русев
Вижте групата във ФБ "За д-р Сигридов с любов" има файл с необходими изследвания

Благодаря! Почти всички изследвания, които се правят при повтарящи се аборти вече съм ги направила, но ще погледна и групата в случай, че съм пропуснала нещо важно. Резултатите са ок, но тъй като живея в чужбина бих искала да се консултирам и със специалист в България. Може ли някой да сподели координати на доц. Русев? Благодаря!

# 627
Доцент Русев работи в клиника Малинов. Може да се обадите на регистратурата и да си запишете час.

# 628
Аз съм с 1 ест . забременяване и аборт , заради малоформации. После 4 инвитро + 2 ЗЕТ , от които - 1 аборт заради спрял развитие ембрион (изследван с гент. проблеми )  и 4 биохимични бремености , от които 2 на изследвани и генетично добри ембриони . Забременях естествено и реших да отида при Сигридов ,защото уж е много добър с проблемни бремености . Записаха ме по-рано на преглед и следвах по негова "заповед" само неговите препоръки и всичко беше наред , докато не каза , че трябва да се спре прогестерона в края на 9-та седмица . След 6-7 дни прокървих и в рамките на 3 дни стана аборта , като ембриона беше жив , до 1 час преди спонтаният аборт. Според него разбира се вината не е негова , може да има и други причини , но те не могат да се докажат, а според другите лекари спирането на прогестерона е грешка ... Във всеки случай , ако се успее при Сигридов  е благодарение на него , ако не - не е виновен той . Но за съжаление , това важи и за другите лекари ...  За нас остава да чакаме чудо , късмет и да се чудим при кой лекар да идем .
Иначе всеки път има чакане по 1,3 до 3 часа за преглед . Ако искате мнение за изследване(не за нови пациенти) звънете за час , че и за това правят проблем .
Иначе Сигридов е за вливки уж , но при мен в 7 седмица - не беше за , щом нямало преди бременост - не разбрах , кога е за , кога не ... Има си нови теории колко е вредно използването на прогестерон и да не прекалявате с фолиева киселина - ще слушате лекция за куп аномалии , които ще има вашето дете ! (при мен обаче всичко беше наред до 10 седмица ...)

# 629
Аз лекция за аномалии не съм слушала.

Аз съм с аборти и при мен държеше да се правят вливките.

Общи условия

Активация на акаунт